Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
captain81
üzenetére
A csatlakozás állapota alatt mit értesz? Ha sima TCP/IP, és esetleg DHCP-vel (automatikus címkéréssel) akkor ezt magától kellene csinálnia (ha nem teszi, akkor a hálókártya, vagy a drivere szar). PPPoE-re ezt csak úgy tudod megoldani, ha valami figyeli, hogy internetelérés is van-e. Ezt pl. egy dyndns.org klienssel meg tudod tenni: az le tud futtatni egy programot, ha nem találja a "külső" IP-t. Ez a lefuttatandó program pedig annyit kell csináljon, hogy lebontja a PPPoE-t, majd újracsatlakoztatja. Ezt egy batch-ből is meg lehet csinálni, viszont a dyndns kliens csak exe-t tud indítani (legalábbis, amit én használok), ezért kell a .bat-ból exe-t csinálni, és úgy megadni neki. Erre én XP-n találtam megoldást, és a fentiek alapján működik is az egész, de nem tudom, hogy 64 bit-es Win7 alatt működik-e, mert csak 32 bit-es a .bat to .exe "konverter" progi, ha jól emlékszem.
A másik lehetőség egy megfelelő router beszerzése, amelynek a firmware tud ilyet, vagy legalábbis lehet okosítani a firmware-ét olyanra, ami tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Linux kezdőknek
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest