Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
válasz ProEvoFan #8471 üzenetére
Nekem most egy E4500 van a gépemben és előtte egy 5200+ amd-m volt úgyhogy röviden:
Az intel minden téren odaver az AMD-nek még alapórajelen is. Tuningnál nekem az AMD 3,00Ghz-ig ment gond nélkül de eléggé melegedett, az E4500 még 3,4Ghz-nél is csak terhelésnél 58 fok.Üdv
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
A kérdésem talán nem teljesen vág ide de talán itt fordulnak meg legtöbbször a hozzáértők...
Kinéztem egy számomra teljesen árban és teljesítményben megfelelő használt procit (E6600) de sajna a sarkai igy picit nyomottak azaz le van sarkazva (remélem érthető).
Tehát a kérdés van-e is ha van mekkora jelentősége van ennek? Egyáltalán ha probléma lehet ezt valahogy orvosolni, mert mintha azt olvastam volna hogy a hűtésnél lehet ebből gond.Vélemény?
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz Telefunen #8790 üzenetére
Sajnos nem mert nem mertem még elhozni. A szilícium sarkoknak nincs bajuk hanem a kupak sarkai vannak benyomódva (Kb. 2mm-es félkörben a sarkoknál) gondolom a hűtő felfogása miatt, emmiatt persze a sarkoknál logikusan nem biztos hogy teljesen ráfekszik majd a hűtőre, de elsőre én is a polírra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
Ez nem teljesen igaz hiszen ősszel (harmadik negyedév) jönnek az új procik és komoly árcsökkentés várható az eddigi típusokból...Úgyhogy ha lehet várni kell őszig.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
Nem csak arról van szó hogy vegyen vagy ne vegyen hanem hogy valaki procit akar venni az tisztába legyen azzal hogy egy-két hónap múlva a vásárolni szándékozott típus esetleg olcsóbb lesz.Szerintem így teljes a tájékoztatás nem vitaindítónak szántam de az előző hozzászólás félrevezethető lehet a linkelt hír nélkül.
Egyébként abban meg teljesen egyetértek hogy mindenkinek magának kell eldöntenie mikor mit akar vásárolni...[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz Lazarus911 #9447 üzenetére
Szia!
Na arra a videóra nagyon kíváncsi lennék... (hacsak nem alapórajel 2,4vs3,2 Ghz)
de mindez drasztikusan megfordul a tuningnál vagy többszálas alkalmazásnál.Szóval elég nyakatekert összehasonlítás...
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz Fecos15 #9726 üzenetére
Sztem megéri a 8200-as habár attól is függ mire és mennyit használod a gépet.A különbségek a garanciáknál vannak....a több garira kell többet fizetned természetesen.
A jövőben pedig a hivatkozásokat jó lenne ha nem bemásolnád hanem használd a Link gombot.
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
rakd be a gépbe és megtudod...ebből senki nem fogja tudni neked megmondani, hacsak nem rákeresel az FPO-ra...
Habár a spec. number szerint ...[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz hattrick #9955 üzenetére
Na akkor erre és is kíváncsi lennékEgyébként itt találod...
a GOOGLE segítségével
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz ATish0 #10047 üzenetére
ebben a "műfajban?" Ne így nézd mert akkor semmi sem érdemes venni..azt vedd amire kifutja,de amit leírtál alapra játékokhoz elég
de ha már 2180 sztem gondolkodj el rajta mert vagy 5200-est vennék vagy 7200-est,és a 9600gt helyett elgondolkodnék egy 8800gt-n vagy 3870-en, de mindez a te döntésed
A fentiek persze igencsak attól függnek mit mennyiért veszel...használtat v újat stb...[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz kornel8585 #10066 üzenetére
?? ezt hogy érted? kicsit konkrétabban ha lehet..
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
nem, nemhiszem h az lesz...inkább a deszkának nem tetszik vagy a sata-s vinyó vagy a proci de ehhez tudni kellene amit kérdeztem...
Zefir: félrevittél..."arra gondolta hogy leformázom és ugyprobálkozok csak még egyik gépsem ismerte fel ezt sem értemmért"
Igen valszeg a win reinstall és jó lesz...[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
Így van...be szerettem volna linkelni ahol olvastam róla , de nem találom most...amint meglesz linkelem Egyébként tömören arról volt szó benn, hogy azért oldják fel a "zárat", mert csak így biztosítható az h a később kijövő memókat is ki tudja hajtani... meg h a memó gyártók már elkezték a szabott fesz mellett a magasabb freq-n üzemelő memók gyártását is. Persze ez majd az időzítések rovására fog menni, főleg még az elején.
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz KaraDani #10879 üzenetére
Sztem nem ér annyival többet a 7300...én nem azt választanám. Vagy ha nagyobbra vágysz akkor 8xxx-es széria.
Egyébként megy az 4 gigát is, validba meg nekem ezt is tudja[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz kételkedem #10943 üzenetére
Ütős konfig , de ha elmegy az E8400-ig sztem rakja rá már azt a 3K-t és legyen inkább e8500 és abból az E0 stepp. hmmm cukor!!
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz kételkedem #10946 üzenetére
de lehet azt kapni 37,5K-ért is...rá meg egy Xigmatek S1283-at Nándika-tól 9K-ért és lazán meglesz a 4 giga bemelegítés gyanánt
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz kételkedem #10948 üzenetére
A többiben teljesen egyezik a véleményünk...Azaz még valami ha a ddr3-ra hajaz a kérdező akkor várjon és X58-as lap hozzá Nehalem és 3x DDR3...de ezt már nem fogja kihozni az elején 200K-ból az a gyanúm.
De ha kihúzná fél évet............ ki tudja
Tomate: Arról meg én nem tudtam de még az UT3 is kihasználja, de tényleg nem éri meg 3 jatéknak Quadot venni[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel