Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Aktív témák
-
Rufusz
tag
Kb 2 órányi tapasztalatom van vele kapcsolatban, de nagyrészt kellemes
Mondjuk a CD romos gikszer dühítő egy kicsit (nagyon!)
Engem a háza fogott meg a gépben, nagyon masszív, szerintem jobban van összerakva sok más társánál. A billentyűzet is jó minőségű, egyedül a touchpad hiánya lehet zavaró, bár én mindig is rühelltem,szal elvagyok nélküle
[istenítem itt ezt a sz*rt, pedig megzabálta a cdm] -
Rufusz
tag
Szerk: 2129-RE RE AZ EGÉSZ
Megvettem közben az IBMet, a notebook storeban meg a nettó árat írták bruttónak. (a depon én is láttam a 16x K-t, de az árlistájukon pont annyi volt a nettó)
vinyóbővítés majd lesz, de már nincs rá időm, mert szombaton elutazom és 1000dolgom van még.
Ja, asszem nincs mákom az r50e-vel, ide is leírom a panaszom: Feltettem egy officet, a cd meg bennt maradt, nem akarja visszaadni
Van valami easyeject utility, az aszongya hogy nincs mit kiadni. A cd egyébként működik meg minden.
Szal nemtom ilyenkor mi van, gondolom vissza a bótba
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Rufusz
tag
Basszus, most nézem a laptop.hu-n, hogy már nincs fennt a wifis modell 186K-ért
A csóka a boltban esküdözött hogy van még nekik, ráérek holnap megvenni. Tökönszúrom magam, ha elvitték az uccsót
Ha veszek modult, akkor ott veszem, ahol a gépet, ők meg csak vágják, hogy melyik jó bele...
[Szerkesztve] -
Rufusz
tag
válasz
raszputyin #2118 üzenetére
Ma megnéztem a gépet, nekem teljesen bejön ez a minimál dizájn, eléggé elnyűhetetlennek tűnik, nálam ez pozitívum
Használt gépbe nem szívesen mennék bele, ez meg most nagyon jó áron van (165k) [szerk: ja nemis, mert 186k] szerintem.
Azt mondod irodai használatra+netre se elég a 256Mb? Nemtom mennyi lehet egy 256-os modul, de nem hiszem hogy padlóra küldene, szal ha kell akkor veszek bele inkább.
[Szerkesztve] -
Rufusz
tag
válasz
raszputyin #2116 üzenetére
Én is arra hajlok, mégiscsak egy ájbíem
Közben észrevettem még 1 különbséget: az IBM 266MHz-s RAMmal van, a HP 333MHz. Ezt gondolom nem nagyon venni észre teljesítményben... -
Rufusz
tag
Hali!
Notebookot vennék főként irodai alkalmazásokhoz és netre, bruttó 200k a limit.
3 jelöltem van, nem igazán tudok tönteni:
-IBM ThinkPad R50E (186250)
-HPQ NX6110 (186250)
-LG LS50-U61H (180000)
A paraméterek tök ugyanolyanok: Celeron M1400,256Mb RAM,40Gb HDD
Nagyon kis különbségek vannak, pl az IBMnek nincs touchpadja, viszont a háza elnyűhetetlennek tűnik, a HPben van firewire is, stb.
Főként az IBM és a HP között vacilálok. Készenléti időkben van különbség a gépek között? Melyik a legmegbízhatóbb gép ezek közül? Külföldön használnám, szal az is érdekelne hogy melyik gyártónál hogyan működik a világgarancia.
Szal szerintetek melyiket szeressem?
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iqos cigaretta
- Le Mans Ultimate
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Makulátlan 15" MacBook Air M3 (16GB RAM / 512GB SSD) - 2024. augusztusi, 3 év iStyle garanciával!
- ROG Strix G513IM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Helios 16 - Intel Core i9-13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD / 250Hz MiniLED
- Twelve South Curve laptop állvány
- HP Elitebook 840 G7 14" FHD Core i7 10610U 32GB RAM 512GB NVME SSD HUN Bill
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest