Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Älex*
csendes tag
Sziasztok! Notebook vasarlas elott allok es jo lenne a segitsegetek.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
-Ugy Karacsony kornyeken...
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
-Hat... Mivel a mostani asztali Szamitogepemet eladom es annak a helyebe lesz ezert olyan 150.000Ft-ot mondanek... Ha +10.000Ft-ot kelene fizetni erte az meg nem nagy problema.
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
-Semi extrara nem kel szamitani szerintem... Internetezes, filmnezes, neha neha egy Excel, Powerpoint vagy Word szerkesztese... Nagyon ritkan jatekra.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-Igen, lenne jatekra is hasznalva ritkan, de ha mindent Low-ra kelene allitani az sem problema.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
-Jo lenne ha matt lenne a kijelzo, es a 15" koruli meretu lenne nekem megfelelo.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
-Pont azert szeretnek az asztali Szamitogep helyet egy Notebookot venni mert tobbet utazok, de utazas kozben nem hinnem hogy hasznalni szeretnem.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
-Teljesen mind egy.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
-Mind egy ez is... Bar nem baj ha SSD is van benne, de ha ennyiert nem megy akkor nem kell eroltetni... Jo lenne ha 8GB RAM azert lenne benne... Optikai meghajto nem szukseges.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
-A webkamera jo lenne de nem hinnem hogy ezeket mostanaban kihagyjak a Notebookokbol.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
-Akar hasznaltat is veszek ha jot ki lehet fogni.Hat nem is tudom hogy mit mondja meg... Ezek a kerdesek megvalaszolasaval szerintem elmondtam mindent amit tudni kel.
Koszonom a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest