Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soetigabor
tag
Sziasztok!
Olvasgatok itt már egy ideje, hátha nem muszáj kérdeznem, de az a biztos, ha kikérem a véleményetek. Szeretnék laptopot vásárolni, főleg játékra, filmezésre használnám, de nem kizárt a photoshopolás sem, leginkább mmo-znék, főleg LoL, de kipróbálnék szívesen pár gépigényesebb fps-t is, pl battlefield 3 (a LoL azért ne baltával faragott grafikával fusson, zörrenés mentesen, a BF3 szintűek elég, ha mennek valahogy, 25 fps-el). Egyébként csak új jöhet szóba [bár, ha ügyesen érvel nekem valaki a használtak mellett (és nem profit céljából) akkor lehet felőlem használt is, csak találjak olyat] 160 000 Ft körül.
Tenksz in edvensz.
Majd elfelejtettem. Ezen állapodtam meg jómagam, valamelyikőtök ajánlagatta itt valakinek, hasonló felhasználásra, mint amire nekem köllene:
[ Szerkesztve ]
-
soetigabor
tag
válasz soetigabor #41309 üzenetére
Hahó!
Segítene valaki? -
soetigabor
tag
válasz Dreadloord #41357 üzenetére
Köszi a választ, és ez így, gyengébb gép, ssd-vel az én igényeimet jobban kielégítené, mint egy erősebb, a nélkül?
Egyébként a laptop szalon által ajánlottak közül melyiket kéne belekombóznom az i3-asba?
Kieg.: úgy nézem, hogy a legolcsóbb sincs benne a keretben. Amit én linkeltem, az 165k, az a kombó, amit meg te ajánlasz, majdnem 173k
[ Szerkesztve ]
-
soetigabor
tag
Az i5-ös proci amúgy milyen felhasználásra kedvezőbb, mint az i3?
-
soetigabor
tag
válasz Tikakukac #41441 üzenetére
Nagyon fasza, emmá' biztatóan hangzik, megnyugodott a kicsi lelkem. Köszönöm a segítséget.
Még valami. Nem követem a tech eseményeket, így nem tudom van e már valami akadálya, hogy OP rendszer nélküli gépet "egyéb" forrásból származó windows boot lemezzel szelídítsek meg. Ja és még annyi, hogy érdemes-e win7ről 8ra váltani? Jó-é az? -
soetigabor
tag
Ezt meg ezt összehasonlítva a különbség, ha jól látom, a proci óraszáma az imperium javára, meg a 8 gigás ssd az ipon javára. Ér ez az ssd valamit, hogy ilyen kicsi? még egy oprendszer sem fér rá. Jó a következtetésem, hogy ha ugyan annyiba kerülnének, akkor is az imperiumnál kéne vásárolnom? Egyébként az ipon megbízható?
-
soetigabor
tag
Sziasztok!
Köszi a segítséget mindenkitől, örülök, hogy itt kissé kiokosodtam annyira, hogy magabiztosan dönteni tudjak egy ilyen gép mellett.
Még egy kérdésemre válaszolnátok? Megéri pixelhiba garanciát vásárolni? Illetve mennyi időre? -
soetigabor
tag
Sziasztok!
Ajánlanom kellene egy ismerősömnek laptopot. Leszűkítettem már a kört 2-re:
Dell Latitude 5590
Dell Latitude 5490Csak munkára kell (office-t futtatni), 300k a keret, hordozni szeretné sűrűn, legyen billentyűzet világítása. Nagyjából ennyi volt a kikötés.
Melyik lehet a befutó? Vagy innen már csak a preferencia dönt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MSI gamer laptop
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- Apple MacBook Air 13" 2017 (500 GB SSD/8GB DDR3/1.8GHz Intel Core i5) 1 év garanciával, használt!
- Dell Latitude E3510 15.6" 256GB SSD, 2.10 GHz intel Core i3-1011U, Intel UHD Graphics - Használt!
- DELL Latitude E5250 12.5" (Intel i3 2x2.1GHz / 8GB / 128GB / Intel HD Graphics 5500 - Használt!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest