Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Sziasztok!
Kinéztem magamnak ezt a Dell laptopot. Van-e valami nyűgje, ami miatt nem ajánlott és van-e valami hasonló tudású, ami jobb vétel, vagy inkább ajánlott.
A következők miatt választottam éppen ezt:
4 db USB 3.0 csatlakozó. Fontos, mert a mostani Pavilionomon rendszeresen 3 db külső merevlemez lóg és az egér adóvevője is elfoglal egy aljzatot.
i5 processzor (abból nem éppen ez a legjobb)
Fényes kijelző (a magasabb kontraszt és a pontosabb színek miatt jobbnak tartom, mint a mattot)
8 GB RAM
1000 GB merevlemez (tárhelyből sosem elég)
Nincs numerikus billentyűzet (rengeteget írok, szöveget szerkesztek, csak útban lenne, a mostanin sincs)
3 év jótállásAmi hiányzik belőle:
eSATA csatlakozó (két külső merevlemezemen van olyan az USB 2.0 mellett)
nVidia videokártya (azt szoktam meg, sosem volt Radeonom)Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Borote #44590 üzenetére
Például BD50 filmek lejátszására is alkalmasnak kell lennie.
Ugyanarra fogom használni, mint a többit 1999-óta. Asztali gépem sosem volt.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Borote #44599 üzenetére
Azokban a notebookokban, amik teljesítik a többi elvárásomat, evidens a dedikált GPU, amit nem bánok, nem árt, ha van. Játszani biztosan nem fogok a gépen, még a gondolatától is irtózom.
Napi 8-12 órát használom, szinte mindenre (nagyfelbontású filmek és fényképek konvertálása, feldolgozása, vágása, stb.) alkalmasnak kell lennie.
Várom a javaslatokat nettó 150000 forintig, oprendszer nélkül, vagy azzal együtt 180000-ig.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Borote #44622 üzenetére
Mindenkinek van valami hülyesége, bogara.Nekem az, hogy az elérhető egyik legjobb videokártya legyen a laptopban. Például 650 SLI, 720, 740. Azért megfontolom az ajánlatodat. Fogalmam sincs, mit tud a Pentium 2020, de az tuti, hogy egy BD50 konvertálása, remuxolása vagy csak átcsomagolása alaposan megizzasztja még az asztali gépek processzorát is.
Jó lenne 1080-as kijelző, de inkább IPS-t szeretnék, ami ebben az árkategóriában elérhetetlen.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Borote #44625 üzenetére
A #44619-es hozzászólásban írtam a konvertálást és a Cuda szükséges.
Sem a full HD, sem az IPS nem követelmény, de mindkettő jól jönne, viszont annyit nem adok ki értük, amennyibe kerülnek. Egyrészt a nappalimban mindig van valami szuper TV, amit tesztelek, másrész kilátásban van egy céges iMac, de az fél, egy év múlva jöhet össze.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Azt is megismétlem, hogy a 4 db USB csatlakozó alapkövetelmény, mert a mostanin is mind a 4 rendszeres használatban van. Hub nem megoldás, mert megoszlik közöttük az adatsebesség, ami miatt sokáig tartana a BD50-ek másolása és egyéb külső merevlemezek közötti művelet.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz sityu17 #44712 üzenetére
Szerintem alap, hogy minden kijelzőt, tévét műszerrel kalibrálunk. Amióta HP Pavilionomon ez megtörtént, rá sem tudok nézni egy kalibrálatlan képmegjelenítőre. Hatalmas a különbség, egy kattintással lehet váltogatni a gyári alap és az optimalizált színprofilok között.
-
BBéci
legenda
válasz sityu17 #44719 üzenetére
Kalibráló műszerre gondoltam, mi másra.
Nekünk egy ilyen van, de léteznek sokkal komolyabbak és pontosabbak is. Laptophoz, PC monitorhoz ez is megteszi, tévé kalibrálására sajnos nem alkalmas. Arra ilyet használunk.
Természetesen még így sem lesz alkalmas egy átlagos laptop kijelző, fotós utómunkára. Egyszer megemlítettem egy fotós topikban, hogy csak laptopom van, olyat kaptam, hogy azóta egy irányba szaladok.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Stauffenberg #44781 üzenetére
Hasonló ajánlatot én is szívesen olvasnék!
Más.
Miért nem linkeltek soha Laptop.hu és Notebook.hu kínálatot?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Remélem nem ütközik a szabályzatba a kérdésem! Lehet valahol új laptopot nettó áron venni? Privátban is jöhetnek a válaszok.
-
BBéci
legenda
"Ismerösöm keres 140-150 ért új laptopot, hd anyagok lejátszása, hdmi kimenet 15,6 os méret,és a teljesítmény fontosabb mint a megbízhatóság."
Arra a célra egy 30-40000 forintos médialejátszó összehasonlíthatatlanul jobb választás.
-
BBéci
legenda
Úgy más más a leányzó fekvése.
Ettől függetlenül , amit a médialejátszókról írtam, az tény, magam is beleestem abba a hibába, hogy laptopról akartam full HD filmeket küldeni tévére, vetítőre. Két hét kínlódás után médialejátszóra váltottam, azóta vigyorogva, boldogan nézem a filmeket és feleségem is tudja kezelni. Pedig a Pavilionhoz még távirányítót is adtak, nem egyet, kettőt.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz stratova #45034 üzenetére
Laptop kijelzőjén full HD filmeket nézni erős mazochizmus, ahhoz legalább 50 colos plazmatévé és házimozi hangrendszer való. SZVSZ.
A Házimozi erősítő... a Milyen asztali médialejátszót? és a Plazma TV topikok a törzshelyeim, gondolom látszik.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Chaser #45042 üzenetére
Tréfás számla nekem sem kell, de 3 év garancia feltétlenül. Hová, kihez forduljak? Tudok egy helyet, de ott viszonylag kicsi a választék.
-
BBéci
legenda
válasz runner 125 #45044 üzenetére
A jó képminőséget tartom a legfontosabbnak és abban nincs ellenfele a Panasonic plazmatévéknek.
Ezek szerint vegyek K56-ot? Van annyira erős a 3217U, mint a 3230? Keveslem az 500 gigás HDD-t és a 4 GB RAM-ot.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Chaser #45049 üzenetére
Félreértettél, nem arra a laptopra gondoltam, még nincs eldöntve, mit választok. Maximum 180e forintot szánok rá, de azt nem tréfásan szeretném.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz runner 125 #45057 üzenetére
Nem elég a 14 colos képátló és GPU-ból nVidiát szeretnék. Ez a mániám, amiből nem szívesen engedek. Esetleg ATI is lehet, ha minden másban megkapom, amire vágyom. A full HD kijelzőt sem használnám ki, inkább rácsatlakoztatom az 50 colos plazmára, de az is szinte kizárt, mert van médialejátszóm.
Nagyon tetszik az Acer V3-571G.(#45055) Kombat
A tévékbe épített lejátszó chip annyira nudli, hogy szóra sem érdemes. Egy célhardver kép- és hangminőségben, szolgáltatásokban, kezelhetőségben fájlkompatibilitásban mocskosul lealázza azokat.
Elég lenne csak a 24p hiányát említeni, amire egyetlen tévébe épített szutyok sem képes..[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz runner 125 #45060 üzenetére
Nem érvelni kell, hanem az általam megadott feltételeket maradéktalanul teljesítő laptopot ajánlani. Mivel 14 éve csak laptopokat használok, (a környezetemben szinte mindenki más is) van némi tapasztalatom, tisztában vagyok azzal, hogy mit, miért akarok.
Mondj valamit az Acer V3-ról!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
BBéci
legenda
válasz Chaser #45068 üzenetére
Vágjunk bele újra!
Eszemben sincs tévére kötni, de ha valamiért elégedetlen lennék a kijelzővel, akkor megtehetem. Mostani HP Pavilionom kijelzője is a sokat szidott fajta, de még a régi, 1280x800 felbontású. Ha ennél nem lesz rosszabb a következő laptopé, akkor minden rendben van.
Azzal kezdtem, hogy a Dell 5520/5521 tetszik legjobban, de terelhető vagyok más irányba, ha van számomra értelme.
Ami kell: i5/i7 processzor, 1000 GB merevlemez, 8 GB RAM, dedikált videokártya, optikai meghajtó, 4 db USB.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Az utóbbi napok során felmerült bennem néhány kérdés.
Miért vannak többségben az operációs rendszer nélküli laptopok a boltokban? Pár éve fordított volt az arány.
Miért preferáljátok a matt kijelzőt? 8 éve használok fényessel szerelt laptopokat, szándékosan választottam ilyeneket, mert jobban tetszik a színmegjelenítésük és a kontrasztjuk.
Melyik gyártó billentyűzeteit ajánljátok annak, aki rengeteget, naponta sokezer karaktert ír?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Tikakukac #46307 üzenetére
Vásárlás előtt egymás mellé tettem néhány laptopot, vegyesen fényes és matt kijelzővel és az utóbbiakat rémesen rútnak találtam. Mielőtt döntök, ugyanezt fogom tenni. Sajnos full HD-ban csak mattot találtam, ezért lehet, hogy mégis lemondok a fényesről, amivel 8 év alatt megbarátkoztam.
A nappalimban feszengő 55 colos TV is erősen tükröződik - az antireflex bevonat ellenére - de a képminősége kárpótol. Leengedem a redőnyöket, lekapcsolom a világítást.
Nem értem, miért jó oprendszer nélküli laptopot venni. Külön drágább, 30000 Ft egy Windows.
A Pavilion billentyűzetével nincs bajom, pár száz cikket és kb. 25000 fórumos hozzászólást megírtam rajta. Az almás gépeké nagyon tetszik.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Pocok256 #46312 üzenetére
Kapaszkodj meg, 5 éve használom a gyári Vistát, még nem volt újratelepítve!!! Ahhoz képest a W7 is maga lesz a csoda. Supporttal soha nem volt gondom.
Az kizárt, hogy ne jogtiszta Windows legyen a laptopomon. Erről még lenne pár gondolatom, de inkább magamban tartom.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, sok használható információt, tippet találtam bennük.
Azért éppen erre a hozzászólásra reagálok, mert én is hónapok óta böngészem a késkészleteket.Asztali PC-m sosem volt, úgy tűnik, nem is lesz, tehát a laptop 90 %-ban az íróasztalomon fekszik, a tükröződése nem zavar.
Ez most a befutó, tetszik a billentyűzete, mert nincs numerikus pad, amit utálok és soha nem használnám, valamint a processzor kellőképpen erős a Blu-ray filmek átkódolásához. A 4 db USB csatlakozó elengedhetetlen!(#46331) Tikakukac
Jó lenne IPS panel, meg SSD, de az már nem fér bele a 200 nettóba.
A kalibrálás magától értetődő, anélkül számomra nézhetetlen egy kijelző. Tegnap vizsgálgattam MM-ban a laptop kínálatot és botrányosan rondák voltak a megjelenített színek.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Elég lenne egy i5 3230M processzor is, de az a minimum. Sokszor leírtam, hogy BD50 filmekkel végzek olyan műveleteket, amik erőforrás igényesek. Ha tehetem, inkább a nagyobbat, szebbet, erősebbet választom a lehetőségek közül, hogy utána még véletlenül se bánjam meg a döntésemet. Ha kihasználatlan marad valami, az sokkal kevésbé bosszantó, mintha a gyengébb teljesítmény miatt dühöngök.
Mint írtam, 90 %-ban az íróasztalomon használom a laptopot, de a maradék 10 % során vegyem a hátamra az asztali PC-t?(#46340) B-L-A-C-K
1999-óta használok laptopokat, a családomban és a baráti körömben is van jó néhány, így nem csak a sajátjaimmal vannak tapasztalataim.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Ez megéri az árát?
A full HD kijelző, a 4 db USB csatlakozó és a billentyűzet világítás alapján választottam ki. Prociból jó lenne erősebb, de árban nem megyek nettó 200 fölé.
Sajnos a nemrég említett Dell 7520 már nincs meg.(#46778) szabeska
Amikor itt a PH!-n, fotós körben megemlítettem a laptopon történő fényképszerkesztést, olyat kaptam, hogy azóta is egy irányba szaladok.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Senki nem ismeri ezt az ASUS-t?
-
BBéci
legenda
válasz Tikakukac #46803 üzenetére
Igazából Dellt szeretnék birtokolni, abból csak ez a Vostro férne bele a keretbe, sőt, már túl is lóg rajta, ha hozzászámolom a Windows árát. Ráadásul csak 4 GB RAM és 500 GB-os merevlemez van benne, ezek és az erősebb videokártya mind az Asus mellett szólnak.
Még van pár hetem a gondolkozásra (tökölésre).[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Köszi, még nem néztem utána, csak az itteni szakikat kérdeztem, de sajnos hiába. Még bármi szóba jöhet, a választék óriási. Egyelőre elvagyok a jelenlegi Pavilionnal, de kezd időzített bomba jelleget ölteni. Vagy csak én gondolom azt róla.
Egy biztos, régóta a Dell gépek tetszenek legjobban. Persze a mekkek után.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz tilbury #46900 üzenetére
Nem ismerem a linkelt laptopokat, de azt tudom, hogy nem az Árukeresőn kellene műszaki adatokat, paramétereket nézni és azokat hasonlítgatni.
-
BBéci
legenda
válasz Tikakukac #47039 üzenetére
Bár a laptopokat alapvetően hordozásra találták ki, az itteni kommentekből az derül ki, hogy nagyon sokan, köztük én is 80-90 %-ban asztalon használjuk, ezért talán nem annyira döntő szempont az akksi idő. Nekem például bőven elég, ha 5 órányi szövegszerkesztést, fájl rendezgetést kibír. Viszont itthon, az íróasztalon legyen bikaerős és gyors.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Tikakukac #47045 üzenetére
Lehet ezt árnyalni. Aki sokat hurcolássza és hosszú ideig nem jut töltési lehetőséghez, az válassza a brutális üzemidejű új gépek valamelyikét. Aki megelégszik kevesebb, 4-6 óra akkumulátoros üzemidővel, de erősebb processzort szeretne, mint a Haswell U-k, az is talál magának jó laptopot. Szerencsére.
A Latitude és a Vostro hogyan viszonyulnak egymáshoz? Utóbbi kifutott, de azért érdemes beleugrani?
Kell az eSATA csatlakozó, a billentyűzet világítás, a 4 db USB, a full HD kijelző és a kombinált HDD/SSD.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Tikakukac #47050 üzenetére
Közben rájöttem, hogy nekem valóban nem kell erős videokártya, de i7-hez általában olyat párosítanak. Viszont a billentyűzet minősége döntő fontosságú, mert rengeteget írok, szöveget szerkesztek, korrektúrázom.
-
BBéci
legenda
válasz Tikakukac #47068 üzenetére
Úgy tűnik az E5530 is kifutónak számít. A Vostro, amit kinéztem 300 bruttó. 5 éve gépelek Pavilionon, nincs bajom a billentyűzetével, annál ne legyen rosszabb. Én még mechanikus Underwood írógépen tanultam gépírást, az után az első elektromos maga volt a kánaán.
-
BBéci
legenda
válasz Chaser #47075 üzenetére
Az i5 3230 éppen nem gyenge, az talán könnyedén megoldaná a BD50-ek átalakítgatását, de kellene bele még 4 GB RAM, egy SSD, amiből a kinézett Vostróban 32 gigás van a 750-es HDD és az i7 mellett. No meg a tréfa-mentesítés. Nem ismerek abban a boltban senkit.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz Stauffenberg #47984 üzenetére
Várj egy olyan Latitude-re, ami fiatalabb és legalább 2 év garancia van rá. Hasonló kételyek között vívódom én is, ráadásul a 7537 az optikai meghajtó hiánya miatt szóba sem jöhet és az 500 gigás HDD is vicc. Valamint jól jönnek az olyan pluszok, mint az eSata, Display Port és hasonlók, amiket egy üzleti gép kínál. Már a full HD kijelzőt is felvettem a kívánságlistámra.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz DonMaster #48353 üzenetére
Igazán vehetnél egy olyan laptopot, aminek a klaviatúráján nagybetűk és hosszú ékezetes magánhangzók is vannak!
Aztán a betűk felcserélésére is figyelhetnél: szeméyles, mármitn, köynebb. A többit majd legközelebb.
Így a tanácsaid hiteltelennek tűnnek.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz DonMaster #48367 üzenetére
Megtisztelhetnéd a fórumtársakat azzal, hogy az alapvető helyesírási szabályokat betartod. Semmiféle indok, magyarázat nem elfogadható arra, hogy a mondatokat kisbetűvel kezded. A GB, MHz, RAM és hasonlók kisbetűvel írása egy szakmai topikban durva hiba. Nézd meg a többiek hozzászólásait, mindenki ügyel az ilyesmire, csak Te nem. Az egyetemen is így, ilyen katasztrofális helyesírással írsz?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Skaidy #48409 üzenetére
Próbálkoztam laptopról HD filmeket tévére küldve lejátszani, de egy médialejátszó összehasonlíthatatlanul kényelmesebb, jobb és már 30000 Ft körül kapni minden igényt (kivéve 3D) kielégítő készüléket.
-
BBéci
legenda
válasz Cray Tyler #48475 üzenetére
Ki tudja, hogyan reagáltál volna, ha eléd tesznek egy 30000 forintos számlát. Talán mégis óbégattál volna.
Több üzletben láttam akkora mennyiségű Windows 7 operációs rendszert, hogy el is adnak belőle.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Egy héten belül.
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 200000
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…) Irodai munka és full HD filmekkel kapcsolatos műveletek. Játék nulla.
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Nem.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? Mindkettő, mert napi 10-14 órát üzemelne.
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! Később.
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 15,6" és matt, de nem kizáró ok a fényes, mivel az előző két laptopomé is olyan volt. Jó lenne full HD, de az nem férne bele a keretösszegbe. Ha minden kötél szakad, 14" is jöhet, legfeljebb veszek mellé egy 21 colos monitort.
(8) Notebook tömege? Mindegy.
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Nélküle.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? Minimum 320 GB és 4 GB, optikai meghajtó szükséges.
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) HDMI és 4 db USB kell, eSATA és billentyűzet világítás jó lenne.
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? Legalább i5 a HD filmek miatt.
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) [link], [link], [link], [link], [link]
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? Használt is lehet, de legalább 2 év garanciával.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz runner 125 #65311 üzenetére
Azt írtam, jó lenne a full HD de nem fér bele a bruttó 200000 forintba, ezért inkább lemondok róla.
Amit 230000-ért linkeltél az ki is esik, annyi pénzem nincs. Ha lenne, akkor is csak DELL-ért adnék annyit.
A linkelt E5530 i3-as procija gyenge, nem szeretnék fél órát várni, míg egy BD50-et mkv-ba csomagol. Tényleg minimum az i5 és nem U, ebből nem engedek.
Semmi szükségem dedikált GPU-ra, azért egy forint felárat nem fizetnék.
A magyar billentyűzet is alapkövetelmény.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Tikakukac #65313 üzenetére
Leginkább Latitude vagy Vostro a szívem vágya, csak jóárasítani kellene. Hétfőn zsebre teszem a rászánt összeget, elindulok egy bevásárló körútra és laptoppal fogok hazajönni.
Azért az i5 3230 nem egy lehetetlen kívánság.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Tikakukac #65316 üzenetére
Jóárasítás alatt áfátlanítást értettem. Úgy már beleférnek a 200000-be.
(#65317) brumi1024
Tavaly ősszel találkoztam ennyiért kínált i7-es Vostróval, de elvitték az orrom elől. Akkor döntöttem el, hogy addig használom a meglévő Paviliont, amíg tönkre nem megy. Ez tegnap bekövetkezett.
Nézegettem a notebookcheck tesztjeit, méréseit, azok alapján határoztam el, hogy milyen processzorra van szükségem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs