-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Hát ez van, a laptop azért laptop, mert elviekben arra találták ki amire. Okés, hogy sokan DTR gépnek veszik, de ettől még nem az a csapásirány, amit én jónak tartok. Akinek mobil erőmű kell, vegyen azt, a sima gépeket hagyják békén, ott a W kategória nekik.
Ha meg csak 1 helyen kell durva teljesítmény akkor noti és asztali. És mindenkinek jó. Anno én is öszvért vettem, rühelltem is mint állat. El kell fogadni, hogy pláne nem végtelen pénzből minden nem jár. A laptop szerencsére még mindig laptop.
orbo: Majd megoldjuk hamarosan, hogy kint legyen.
Amúgy az összes új Inspiron U-s procikkal jön.
Haswell i5U-ra gondoltam. Már ott is vastagon ment a proci limit, 7537-ben is. Ami nem meglepő, ezek a procik elég harmatosak, cserébe az üzemidő brutális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sweet.tv - internetes TV
- Yézi: 10 év
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jövedelem
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged