Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• peterty

újonc

válasz premete #96279 üzenetére

Köszi!

Alapvetően (legalábbis első körben*) nem jó vásárt keresek, hanem jó laptopot. ((Off: nekem a forum címe is erre utal. Jó vásárt egy "melyik laptopot vegyem" forumban keresnék. De most ez mindegy.))

Szóval azt kérem, típusokat ajánlj légyszi, legjobb lenne rögtön vagy 3-4, hogy érezhessem, hogy van választásom ;) . Nem baj, ha ez egy laptopsystem.hu linken keresztül történik, de először úgyis a gépet próbálnám megismerni, a bolt csak később lenne érdekes...

A laptop kereső nálam ott kezdődne, hogy megadhatok pl. kijelző méretet (mégjobb: intervallumot) és felbontást (mégjobb: DPI-t?), meg panel típust (IPS...), stb. Kb. azokat, amiket a forum sablonjában kértek :) Ilyeneket a laptopsystem-nél nem látok, csak marketing kategóriákat meg árat meg gyártót.

((* Ezt a lépést átugorjátok, ha rögtön csak jó vásárra mutató linkeket adtok, és, mint tudjuk, "minden bajok forrása a túl korai optimalizáció" :K )

Új hozzászólás Aktív témák