- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordjee
aktív tag
válasz
TrueGooner #166959 üzenetére
Szia!
Nem tudom, mit értesz külső venti alatt, de nem fogja lehűteni, bármi is legyen.(ha laptophűtőre, max. 1-2 fokot nyerhetsz vele, ha jót veszel, de leginkább szinte semmit)
Ez az Msi , ha hordozod is, nem fog kibírni 4-5 évet. Ez alap , belépő gamer kategória az Msi-nél, gyengus hűtéssel. Ha jól tudom, az rtx3060 ebben 75w-os, ami nagyjából 10-15%-al erősebb az Rtx 2060-nál, de a 2070-nél gyengébb.
Hangja brutál, majdnem 60db, repülőgép.
Ami még fontos, a kijelző, gyatra ebben is.
A processzort nem tudod cserélni laptopokban, kivéve néhány Clevo és hasonló nagy batár dögök. De ezekben nem cserélhető.
4-5 évre 400-500-ért szerencse kérdése, de még drágabban is. Attól is függ, mennyit használod, pasztáztatod-e évente, stb. -
válasz
TrueGooner #166959 üzenetére
Alapvetően a leggyakrabban közel semmit nem érnek a külső hűtések, gyakran csak bekavarnak (a laptop felépítésétől függően). Legalábbis ami tesztet én láttam. Ha használni akarod és nem szeretnéd hogy elfeküdjön hamar akkor kell a jó hűtés (és akkor még nem beszéltünk arról hogy falra mászol e a venti hangtól, játéknál ajánlott ezekhez füles).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ÚJ LENOVO T14 GEN 5 l Core ultra 5 135H vpro l 16GB DDR5 l 512SSD l WINDOWS HELLO l TÖBB DARAB
- HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- MacBook Pro M1 8GB/256GB magyar
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest