Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bluesummers
    őstag

Igazad van Skyduck. Annyira sok A555-öt olvasok itt ajánlásképp, hogy dögöljek meg, de Júniusban veszek egyet és brutálisan letesztelem! Ennyi ember nem tévedhet (bár én sohase követem a tömeget). Nekem perfekt a Medion Erazer / Clevo gépek, de egyetértek a nagy átlaggal, s itt most más megközelítést használok mint a műanyagpoharas anyag, billentyűzet, stb.

1. Szerviz támogatás (DELL Latitude / Precision / XPS szervizét gyakorlatilag semmi sem előzi le, s hozzáteszem 6-7 évig ThinkPad bu.i voltam ... kicsit vagyok még most is)
    2. Rézcsövek "mennyisége" (értsd db-ok száma + hossza)
    3. Bővíthetőség - mi forrasztott, mi nem?

Következők nekem extrák, mert külső monitort / bill-t / egeret használok
    4. Ha egyszer az életben látok még olyan gyönyörű képet mint Alienware M17x R3-nál, akkor megeszem a kalapomat. Gondolom csak Alienware-nél vannak ilyen képernyők, bár újabbakból nem sikerült beszereznem még példányt...
    5. Touchpad (az Apple utánzások szörnyeiből elegem van) - legyen mint 2 külön gomb + touchpad rész, nem kell egybeerőszakolni :S
    6. 3. billentyűzetre már jó 5 éve nem tudok mit mondani kedves kollegák. HP Elitebook 6910p / 6930p s ezekből való társaik voltak nálam az etalon, w-s verzióival együtt. Még ThinkPad Core2Duo-s (T400/T500/W500) volt nagyon korrekt.

Mindenkinek tiszta szívből mondom, s tanácsolom:
    Ha nem outletből szerzed / veszed, hanem boltból, esélytelen, hogy 100-000-150.000Ft-ért FullHD IPS, nem forrasztott elemű gépet kapj (CPU, VGA, néhol memória!), amiben normális processzor (intel atom, celeron, bocs, de nem...) VGA van ... tegyél hozzá még 100.000Ft-ot, s úgy már lehet válogatni korrekt modelleket, de akkor legalább 4-5 évig is használni lehet a gépet (korrekt karbantartás mellett + nem számolva ide, hogy áramingadozás miatt esetleg egy tranzisztor kiég, az ellen nem véd semmi sem sajnos ... kell egy jó UPS).

Ha a világ ura lennék, betiltatnám a szarok gyártását, s minimum 5 éves távra terveztetnék az 1-2 helyett, s betiltatnám a next generation f@szságokat. Akkora óriási nagy haladás nincs, de folyton nyomatják az új agyonmarketingelt dolgokat, túlárazva. Gusztustalan ami a világon történik. :( :((( :O :O
    Bocs, kikívánkozott belőlem :O

• Khelben
    nagyúr

A HP 250 gondolom ugyanez és az nagyon más volt, mint az A514. Karcolódó, ujjlenyomatgyűjtő cucc. És persze a billentyűzet, az mindenképp jobb a Fujitsunál. Kivéve annak, aki szereti a "tabletkijelzőn gépelni" érzést :)

Új hozzászólás Aktív témák