Új hozzászólás Aktív témák

• Járókeret

senior tag

válasz szabonagyur #72575 üzenetére

Nem ide tartozik ezért is van off topic címszó alatt, tehát nyugodtan át lehet görgetni.
    Először is én nem fikázódtam, csak konkrétumokat közöltem,tehát a "hangnem" az normális volt részemről, nem úgy mint a válaszadásban, bár ez internet, bármi lehetséges.
    Másodszor, hátköznapi user vagyok és elég sokan a leegyszerűsített dolgokat szeretik, mint én is.
    Win7,win xp mind mind rögtön msp alatt átlátható , használható.
    Win8-ról ezt nem tudom elmondani. Persze,van esély arra,hogy nem vagyok eléggé fejlett gondolkodású ehhez az op.rendszerhez, ezért sem használom ÉS ezért sem veszek soha windows phone-t.
    Win "9"-ben már rájöttek,hogy hibát követtek el (olvass pcforum-os híreket), ezért a csempe rendszer csak a start menü-ben fog megjelenni, meg ablak nézetben itt-ott, de javítva, átláthatóbb rendszerben.

Ismétlem: próbáltam átállni (mondván,hogy gyorsabb,jobb,stabilabb) a win8-ra -csak hogy haladjak a korral-, de nekem ez nem sikerült.
    Kicsit úgy érzem a májkroszoft-tól,hogy ez a szokásos amerikai baromság, mint hogy nekik nem volt jó a km, mint hossz mértékegység, nem volt jó a méter, meg a kg, legyen saját , értelmetlen.
    Van az a mondás hogy : lehet,hogy szar, de az enyém. Na kb így tudom értékelni a win8-at (és most szaroztam először)

Új hozzászólás Aktív témák