- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
PindurAnna #32199 üzenetére
Duplareg, vagy mi?
mod.
Az nettó ár, szóval 102FT-tal még jobb a szalon.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
runner 125 #32197 üzenetére
miután beírtam, végignéztem alaposabban az aktuális oldalt, 3x találtam meg ugyan ezt a típust
ennyit az alapos utánanézésről
-
ngabor2
nagyúr
erről van valakinek tapasztalat alapú véleménye? régebben a FuSi-t nem ajánlották, de az eladó szerint mióta csak a japánok viszik, azóta jók. ezt a fórumot ajánlotta, de a kereső semmit nem talált a témáról.
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban? 220k
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt? 13-14", ez az egyik fó szempont
(3) Notebook súlya? lehetőleg 2 kg alatt, de ha 2,5kg, az még visítva belefér.
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)? munka, netezés
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? megbízhatóság, de ha van teljesítmény, az se árt.
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred? win 8 pro
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? minél nagyobb, de legalább 500 GB vinyó, és 4GB mem
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) semmi extra, vagy ha van ujjlenyomat-olvasó, az előny, de nem feltétel.
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni) laptopszalon.hu, notebook.hu, pcx.hu, de feltétel, hogy lehetőleg debrecen közelében meg lehessen venni számlával
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 2-3 héten belül
(11) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? csak új, számlával. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
dantov #32192 üzenetére
Ezekből igazán egyik se ajánlott, Asus abban a szériában nem jó, Acereket én nem preferálom, a Lenovo G580-assnál meg van van minőségibb!
Mielőtt néznénk neked valamit újonnan, rápróbálnálak beszél a használt notira mert látom csak új kellene. 120 ezer körül már tudsz venni ilyet használtan garanciával...Ez minőségi anyagokból van, ütheted vághatod, cseppálló világítós billentyűzete van, és jó szervizháttérrel rendelkezik. Szóval gondold át szerintem...
-
dantov
csendes tag
Szerintetek melyik laptop lenne számomra ideális?
(1) max 150-160e
(2) nem számít
(3) nem számít
(4) internetezés, filmnézés
(5) a megbízhatóság, minőség a legfontosabb
(6) legyen rajta Win7 vagy Win8
(7) A HDD min. 320GB, a RAM 4GB
(8) Egyéb kívánság: HDMI, webkamera
(9) még nem nagyon nézegettem
(10) 2-3 hét múlva venném
(11) csak új -
B-L-A-C-K
titán
Jó csak érted lehet valaki elolvassa azt a hozzászólást és elriad tőle, miközben az egyik legajánlotabb gép még most is. Na mind1 lényegtelen, tudom nem erre ment ki a játék nálad, de érted a lényeget gondolom amit mondtam. Na de most már ezt a témát hagyjuk is mert valaki még azt hiszi G580-as eladással foglalkozom...
-
Torry
addikt
válasz
dantov #32179 üzenetére
Pont a napokban esett szó a Sony minőségről, itt olvasgathatsz, pár hsz után kialakul a kép benned is
BLACK:
Előfordult máshol is, linkelte is a srác, de azt abszolút nem írtam, hogy kerülje. Lényegtelen, gariban megoldják úgyis és term szent a béke!
Valóban félreérthető a dolog, és nekem sem az elrettentés volt a célom, csak jobb minden egy helyen. -
B-L-A-C-K
titán
-
dantov
csendes tag
Mi a véleményetek a Sony laptopokról? Tudom hogy drágák és lehet kapni jobbakat hardveresen, de mennyire jók/minőségiek?
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem úgy hogy nem értesz hozzá nem kellene elrettenteni a vevőket erről géptől mert egy gyereknek gondja van vele. Rengeteget eladtak és alig van hibás darab, azaz sokan elégedettek vele. Ahogy pedig olvastam ezt a problémát én látatlanul rávágom hogy szerintem csak sz@rúl pasztázták a gyárban a gépet, és csak egy újrapasztázást kellene csinálni azon is, sok Y570-esnél is ez volt a gond.
-
KorMil
csendes tag
Hello! Egy-két hónappal korábban érdeklődtem, milyen laptopot lehet érdemes vásárolnom. Akkor a kritériumaim alapján a Lenovo 580ah-t ajánlottátok (játék miatt). Gondolom azóta nem változott ez a dolog, s továbbra is ezt érdemes vásárolnom. Akkor 130 volt, most laptopszalonban 122, viszont találtam egy oldalt, computer imperium, náluk 119. Vásárolt már tőlük valaki? Megbízhatóak, korrektek? (A 3 ezres különbözetből tudnék venni egy táskát is.)
Előre is köszi a válaszokat. -
dantov
csendes tag
Ha egy laptopon nincsen operációs rendszer és én rakok rá egyet, akkor minden funkciója jól fog működni? ( godolok a bluetoothra, Wifire stb.)
-
O N E
tag
Sziasztok! Notebook vásárlása előtt állok, én ilyenre gondolok:
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban? 150-160 ezer körül
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt? Érintőkijelzőre gondoltam
(3) Notebook súlya? Lényegtelen
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)? Netezés, kis játék
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? Mindkettő fontos
(6) Milyen operációs rendszerrel? Windows 8
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? Min. 500 GB RAM
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Nincs ( de USB legyen )
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot: BestByte
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Minél előbb
(11) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? ÚjA segítségeket köszönöm!
-
Jó kis gép, de rossz képet raktak a webshop-ba, ebben a tesztben viszont megtekintheted a tényleges kinézetét. Én is nézegettem ezt a típust: a konfig, és a mérete pont jó lenne, a 3 év gariról, és a matt kijelzőről nem is beszélve, viszont a háza két oldalt észrevehetően recsegős/deformálódós volt, úgyhogy én passzoltam. Viszont a palmrest, és a bill. kifejezetten kellemes, úgyhogy ha nem lesz nagyon meggyötörve, akkor én simán ajánlanám!
-
MrRL19
senior tag
Hello
Acer V5-571P érintőképernyős angol bill lehet matricázni?! -
chros
őstag
Koszi a segitseget, ezt neztem ki vegul: Fujitsu Lifebook LH532
Lanynak leszValami ellenvetes ellene?
Koszi!
-
pitkon
csendes tag
Hello, a nővéremnek kellene egy gép. Mit ajánlotok?
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban? 200-250.000 Ft.
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt? 15.4", 15.6"
(3) Notebook súlya? minél könnyebb
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)? munka(excel,word), zene, film, internet
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? megbízhatóság
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred? Windows 7
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? Legalább 320GB, Legalább 2 GB memória
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) webkamera, HDMI
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni) -
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás? minél hamarabb
(11) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? új -
MrRL19
senior tag
Hello
Acer V5-571P érintőképernyős angol bill lehet matricázni?!
-
runner 125
nagyúr
válasz
Twiceme #32144 üzenetére
Az., h kell-e még memória te fogod tudni, de nyugodtan bővíthető, garanciát nem befolyásolja.
A 15,6"-osok nagy része 2,5kg körül mozog. Most erre mit mondjak, én is utazom, mindig 15,6"-os gépem volt.
Neked kell ezt is tudni. Menj el valamelyik boltba, és fogd meg.
Kisebb méretben ilyen teljesítményt ennyi pénzért nem nagyon kapsz. -
Pocok256
veterán
Nem dicsekvésként csak mint infoként hátha valakinek jó szolgálatot tesz. Hp pavilion dv6 és Lenovo Z500.
A lenovonál stock értékek nemsokára megrángatom a gt 645m bajszát aztán kiderül mire képes, de van egy oylan sejtésem, hogy simán utoléri a gt 650m et is -
Twiceme
csendes tag
válasz
runner 125 #32123 üzenetére
Köszi a választ!
A Dell eléggé tetszik. Érdemes belerakni még 2 vagy 4 gb ramot, hogy később ne legyen probléma? A másik pedig a tömege, mennyire mondható hordozhatónak? Még nem volt laptopom, ezért nem tudom hány kg számít könnyűnek, de gondolom ez is emberfüggő. -
archie17
tag
Sziasztok!
Sokat látom mostanában a Dell 2520-at leakciózva 140K-ért.
Barátnőmnek jönne szóba office, böngészés és filmnézés típusú felhasználásra. A keret maximum ennyi lenne, és azt is tudom, hogy ebben a kategóriában a Fujitsuk a legajánlottabbak. Nekem felcsillant a szemem, hogy Vostro - elvileg jobb minőség, mint az Inspiron, de itt visszaolvasva elbizonytalanodtam, volt néhány negatív vélemény.
Laikusként úgy látom, hogy nagyjából felszereltségben megegyezik az ajánlott Fujitsukkal (i3, matt kijelző, stb), de van hozzá Windows, 3 év gari és tetszetősebb, vonzóbb megjelenésű laptop (pl. nincs numpadja, ami perpillanat előny). Ezek miatt megérné a felárat nekünk.A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valami negatívumról, ami miatt itt mégse annyira ajánlott? Melegszik? Recseg? Gyenge billentyűzet?
A váz tartóssága kevésbé fontos, mert nem lesz hurcolva, asztaliként fog funkcionálni (a vegyünk asztalit típusú tanácsokat hagyjuk, számos ok miatt laptop lesz). Ugyanakkor inkább megbízhatóság és hosszú élettartam számít, mint a teljesítmény.Köszi!
Archie -
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #32139 üzenetére
A Lenovo is csinálja amúgy, az Y570-nél is volt, bár sok előnyét nem tapasztaltam.
-
-
-
törölt tag
Most, hogy szóba kerül(t) a cseppálló bill. mit érdemes tudni a lélegző verzióról? (mintha HP-nál olvastam volna
)
-
runner 125
nagyúr
De az.
Ft-osítva ez a különbség soknak tűnik a kettő között, úgyhogy be kell menni valamelyik boltba ahol ki vannak rakva a gépek (pl. úgy tudom laptopszalonnál sok kint van) és össze kell hasonlítani, h számodra megéri-e a felárat.Igen. Összes Latitude, és Precision-re maradt az NBD.
Mr.Wiking
A kérdés jó, viszont a két gép nem egy kategória. Mire kell, ugyebár.
Ha, nem kell komoly grafikus teljesítmény, a Lifebook + SSD kombóval jobban jársz.
Másik esetben Z500. (Egyéni vélemény - elismerem a Lifebook-okat, de a Z500 nagyon meggyőző. Merev, több fém, matt anyagszínű káva, 'modernebb' külső.) -
Huma
addikt
válasz
runner 125 #32116 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Mindkét laptop szimpatikus.
AH532 140e Win8-al és cseppálló billentyűzettel.
E5530 190e 3 év garival, billentyűzet világítással és pöcökegérrel.Az E5530-nak véletlenül nem cseppálló a billentyűzete?
"Dell felső kategóriájára továbbra is él az NBD (helyszíni) garancia, ami nagyon nagy előny a többi gyártó alap garijával szemben."
Az E5530 már felső kategória? -
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #32118 üzenetére
Nekem is jobban tetszenek a régebbi Latitude-ok, bár az E5530-as sem csúnya élőben.
-
Mr.Wiking
tag
válasz
spyduck #32122 üzenetére
(1) 160e a max amit rászánnék
(2) a kijelző legyen 15.6-os, a többi nem számít
(3) a súly nem lényeg
(4) internetezés,filmnézésre használnám
(5) a megbízhatóság/minőség a legfontosabb
(6) jó lenne ha lenne rajta Win8, de az se baj, ha nincs
(7) a HDD mérete minimum 320GB, a RAM mérete minimum 4GB
(8) jó lenne ha lenne benne HDMI, Webkamera, numerkius billentyűzet
(9)Ezeket néztem eddig: [link]
[link](10) pár hét múlva lenne esedékes a vásárlás
(11) csak újat szeretnék -
runner 125
nagyúr
-
-
Mr.Wiking
tag
Tudnátok ajánlani 160e-ig minőségi laptopokat?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
runner 125 #32118 üzenetére
igen, én is úgy tudom, hogy a lenovo kezd nagyon bedurvulni a piacon, talán már a hp-t fenyegeti.
szerintem nem ártana a lenovonak akkor is valami spécibb design.
na igen, hiányoznak most azok a dellek, a mostaniak már nem tetszenek, bár mennyire is akarom hogy tetszenek, nekem már kicsit távol vannak attól az igazi dell érzéstől.
szerintem a hp viszont jó irányba halad design téren is, de tudom, könnyű volt úgy, hogy koppintottak az appletól hozzá elég rendesen.
most az apple, a hp tetszik a legjobban, kár hogy a dell már nem. -
Twiceme
csendes tag
Sziasztok laptop vásárlásban szeretném a segítségeteket kérni.
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban? 180k körül
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt? 14-15.6
(3) Notebook súlya? asztali mellé lenne ezért a hordózhatóság fontos lenne.
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)? A gép HD filmek nézésére, internetezés valamint játékra is használva lenne.(Jelenleg a LoL, amivel játszok, de ha később kedvem támadna egy újabb játékkal játszani akkor ,azért kompromisszumokkal szeretném ha elmenne(nem Crysisra gondolok)
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? Megbízhatóság
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred? Mindegy
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? HDD minimum 500GB és ha a ram 4 GB vagy több lenne az megfelelne
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Semmi extra talán egy webkamera jó lenne
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni) Nincs
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 hónapon belül
(11) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? ÚjRemélem ennyi információ elég lesz, és előre is köszönöm a válaszokat!
-
runner 125
nagyúr
válasz
Ice&Lime #32115 üzenetére
A konzervatív IBM vonalat soha nem fogja kinőni a Lenovo. Ez kb. olyan, h az Opel tök jó ár/érték arányú autókat csinál, de álljon már át Mercedes desing-ra. Ez nem így megy ott sem, itt sem.
Eladásokban meg sokszorosan lenyomta a Lenovo a Sony-t, de ebben az évben szvsz ők nyernek eladásokban itthon.
Mint korábbi Dell, az E4300 irányvonal nekem is hiányzik a Latitude vonalból.
-
runner 125
nagyúr
Minőség, support és az általad is említett egy két apróság. Latitude már üzleti széria, míg a Fujitsu ezen modelljei a beugró üzleti vonalat képviselik, persze az olcsó consumer kategóriák felett állnak minőségben. Ha, 150 alatt kell a gép, akkor nem lesz jobb alternatíva. Ha, mégis tolsz hozzá, akkor egy E5530-cal, E5430-cal nagyon jól járnál.
Dell felső kategóriájára továbbra is él az NBD (helyszíni) garancia, ami nagyon nagy előny a többi gyártó alap garijával szemben.AH532 egyébként tényleg teljesen matt fekete. Ugyanaz, mint az A532, annyi különbséggel, h ami azon ezüst, előbbin matt fekete. (A fekete verzió megjelenésekor volt belőle fényes fekete is, de mára az már nincs forgalomban.)
-
Ice&Lime
veterán
válasz
runner 125 #32113 üzenetére
"Úgyhogy a Sony itt továbbra sem lesz ajánlott gép, míg nem szállnak le a földre, és nem csinálnak merev, nem gagyi műanyagból összerakott gépeket.
Hozzáteszem a formával semmi probléma, legalábbis trendik - így bizonyos réteg továbbra is meg fogja vásárolni őket, nyugi."nagyon helyes.
egyébként szerintem a lenovo stratégiát válthatna picit, na nem azért, mert csúnyák lennének, mert én kifejezetten szeretem az erősebb vonalú egyszerű kinézetű gépeket, szóval stratégiát válthatna a design-ban.
ha a lenovo például tényleg olyan trendin nézne ki, mint a sony olyan pöpec logóval, akkor a sony pakolhatna is, mert már nem lenne aki csak a neve és logója szépsége miatt venné meg. egyébként a fujitsu úgyszintén lehetne trendibb, nem mintha nem tetszene, de ezzel több gyártó nyereségesebb lenne és az olyanok, mint sony, akik inkább a külsőre hegyeznek alul maradnának.szóval szerintem a lenovo és fujitsu szerezzen be sürgősen magának egy designert és akkor lenyomják a sonyt.
amúgy a kicsit régebbi dell-ek jobban tetszettek, mint a mostaniak, a dell-nek meg éppen hogy a régebbi designja tetszett, a mostani viszont már nem eléggé ütős.-tetszik, de lehetne sokkal ütősebb kinézetre, ha már a mai vásárló rétegnek ez ennyire majdhogynem elsődleges szempont.
-
runner 125
nagyúr
válasz
mantae #32108 üzenetére
Csak nem a Sony Corporation-től, így 0 nappal?
Nézd, az itteni segítők gyakorlati tapasztalatok alapján teszik a segítségnyújtást.
Ha, te is a saját kezeddel hasonlítanád össze a Sony gépeit a konkurens gyártók darabjaival, rájönnél, h még a 150-160.000FT-os Sony-k sem veszik fel a versenyt, pl. a G580, vagy egy Z500 Lenovo-val.
De, nézzünk egy példát. Ezt a teljesítményt G580-ból megkapod 122900FT-ért, alu borítással.
Ha, még a Win8 árát le is vonjuk, mindig nyert az ember 25k-t. De, ennél kicsivel több egy Z500 szintúgy alu borítással, jobb teljesítménnyel, 3 év garival.Úgyhogy a Sony itt továbbra sem lesz ajánlott gép, míg nem szállnak le a földre, és nem csinálnak merev, nem gagyi műanyagból összerakott gépeket.
Hozzáteszem a formával semmi probléma, legalábbis trendik - így bizonyos réteg továbbra is meg fogja vásárolni őket, nyugi. -
Tikakukac
titán
válasz
mantae #32108 üzenetére
Amíg fém gépházas, 3 év helyszíni garis, FHD moncsis gépet adnak máshol 210k alatt, addig a Sony ne akarjon ugrabugrálni 2 év szervizgarival, meg szépséges design-on kívül a nagy semmivel.
Továbbá hoztunk pár példát, hogy miért nem egyenlő manapság a Sony név azzal, ami mondjuk 20 éve volt. Tömeg gyártanak és sajnos túl nagy pénzt kérnek el a logóért. Ez van, van aki látja, van aki nem.
jakos73: Passz, régi játékok érdekelnek, a PS3 meg most olcsó. Majd 3-4 év múlva veszek. Ha bejön a konzolos módi, persze.
-
Tikakukac
titán
-
Huma
addikt
válasz
piRate_nEx #32104 üzenetére
Kösz a tippet! Eddig az AH532-t nézegettem és nem tetszett benne hogy fényes felületek vannak rajta.
(#32101) runner 125:
Jónak tűnnek. Szerinted miben jobbak az A532-nél? Azt látom, hogy van billentyűzetvilágítás meg pöcökegér és 3000-es helyett 4000-es gpu van bennük. És ha jól látom a gari is alapból 3 év. Ezen kívül van még valami?
Pl a laptop házak, zsanérok között valami minőségi eltérés?A pöcökegér amúgy nagyon tetszik. Párszor használtam Thinkpadot és akkor ismerkedtem meg vele. Sokkal jobbnak találtam mint a tapipadot.
A Latitude E5530 kb 60e-vel drágább mint a FS A532. Azért ez elég sok. Legalábbis számomra.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Tikakukac #32083 üzenetére
én is sajnálom a sony-t, mert nagyon szerettem annó.
én ps 1 és ps2-vel és egy erősítővel szerettem meg a sony-t, akkor nagyon tuti volt, de ez ma már sajnos elhalványult bennem is.
az alsó kategóriát, ami szerintem is drága indokolatlanul(laptop), csak a neve és logója adja el, és tényleg nem kínál többet a nevén kívül, amivel semmire sem megy a felhasználó, max. arra, hogy a mekiben villoghat a logójával, de ez elég szánalmas és értelmetlen, de biztosan van ilyen is....
egyébként meg amennyire szépek a sony laptopok, szerintem van pár más márkájú gép, amik szintén vannak olyan szépek, persze macbookon kívül, mert az méreg drága, de azért vannak ott még szép gépek ám... -
Huma
addikt
És erről mi a vélemény?
A dedikált gpu (melegedés) mennyire lehet hatással az élettartamra?
Ha jól tudom a 3000-es gpu a proci része. Ebben is van? Ha van akkor nem lehet váltani a két gpu között működés közben?3 év gari van erre a típusra a laptopszalonban. +laptoptáska
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel