Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Brandynew #110755 üzenetére
10+ éve van laptopom, használtam már mindenfélét, de a legjobban a 15"-esekkel nem tudtam soha mit kezdeni. Ez a méret már nem is kényelmes, nem is (jól) hordozható, ellenben ha normálisan akarsz dolgozni, akkor úgyis dokkoló kell hozzá, meg külső billentyűzet, egér, és egy jó (nagy) monitor. 14" még határeset, én hosszú évekre beálltam 12"-re, most 13,3" van, ez fullHD felbontással teljesen élhető, bár néha nem bánnám, ha az egész egy kicsit kisebb lenne, de legalább nincs 1,5kg az egész gép.
Mindenesetre ha valaki hosszú éveken át kicsi és könnyű gépet használt, annak valószínűleg az az oka, hogy utálna egy nagy, böhöm bőröndöt cipelgetni, és nyilván olyanok a felhasználói szokásai, amiknek a kis méret jobban megfelel.
p
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gran Turismo
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest