Új hozzászólás Aktív témák

• departure

csendes tag

Kicsit, kibővítem meg megpróbálom újra. ASUS K501-et néztem ki magamnak az ajánlások alapján, de amikor a kezembe fogtam akkor már nem tetszett annyira.

(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
    - Azonnal!

(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
    - 200e magyar forint.

(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
    - Zeneszerkesztő szoftverek futtatása, kevés játék, internet.

(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
    - FIFA16 a legújabb, nem muszáj maximum full HD-ben futnia, olyan gépem nem is volt soha amin bármi játék futott volna úgy. http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=20890&game=FIFA%2016

(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
    - 15'6, fényes és matt is jöhet. IPS preferált, de nem feltétel.

(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
    - Évente 1 maximum 2 alkalommal. Útközben nem használnám. Nem lenne gond ha kicsit masszívabb darab.

(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
    - OP rendszer nem szükséges.

(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
    - 500 g HDD/SSHD, 8 g RAM, ODD nem szükséges.

(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
    - inkább 4. generációs (i5) M processzort szeretnék mint (5. / 6. gen) U jelzésűt, legalábbis én úgy értesültem, hogy sokkalta gyengébb. jobb vga nem hátrány (az sem ha bővíthető).

(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
    - Leginkább garanciális, számlás felsőbb kategóriás érdekelne használtan.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés