- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzeperx
tag
válasz
antikomcsi #25436 üzenetére
azért a 218+-ban ujabb és erősebb proc van, igaz qnap meg 3 HDD-s.
[link]Én úgy döntöttem megvárom a már bejelentett szeptemberi Synology eseményeket, amikor a DS220+ szerintem talán
érkezni fog, és akkor vagy az lesz, ha nem szalad el az árral, vagy a 218+ ha jóárasítják. A 218+ elmúlt időszakban volt már bruttó 90e is, remélem lesz még ilyen. (forrás árösszehasonlító oldal árgrafikonja, ami telón, tableten nem töltődik be)
Nekem nem sürgős, és úgy döntöttem várok valami kedvezőbb ajánlatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest