- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossy
csendes tag
válasz
old_artist #27949 üzenetére
igen ezt a tesztet sajnos a korlátozott nyelvtudásom miatt nem tudtam elolvasni meg igazából olyan emberek véleményére lennék kíváncsi akik esetleg látták vagy használják valamelyiket. te melyiket választanád?
-
Rossy
csendes tag
Sziasztok. Vissza olvastam jónéhány oldalt viszont erről a monitorról nem találtam semmit: Dell S2440L véleményt szeretnék kérdezni és hogy maga a A-MVA panel milyen az ipshez képest és maga a monitor milyen lehet?
Még ez a 2 monitor jöhet számításba: U2312HM,U2412M
Vélemény?
A monitor Fps játékokra és tervezésre kéne!
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Rossy
csendes tag
Sziasztok! Néztem magamnak egy monitort, de teljesen tanácstalan vagyok! Dell U2412M ezt a típust néztem 65000 ft-ért! Érdekelne a véleményetek vagy ha esetleg tudtok jobbat ebben az árkategóriában az jó lenne! Képernyő átmérő 23"-24" legyen és IPS paneles! Ennél kisebbet nem szeretnék a nagyobbak meg drágábbak! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest