Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
Sziasztok!
Monitorvásárlás előtt állok, 40-50 eFt-os kategóriában keresgélek. Játékra, 3d modellezésre, netezésre kellene, különösebb igényeim nincsenek jelenleg egy LG Flatron IPS224-et hajtok.
Erről mi a véleményetek: LG 24MP59G-P [link]
-
Mortein
tag
Sziasztok!
Nemrég vittem vissza az LG 24MP59G-P 23,8 [link] az MM-be mert bizonyos helyzetekbe függőleges csíkok jelentek meg (pl: google oldalán a "G" betűben halszálvékony fehér függőleges csíkok voltak és miután ráált a szemem mindenhol láttam ezeket a hibákat és zavart). Rendesek voltak visszaadták az árát. Úgyhogy most megint monitort keresek. 50eFt körül mi az, ami játékra (nem FPS) netezésre jó és a fent említett LG-nél egy kategóriával jobb? Nvidia 1060-as videokártyám van és AMD 8350-es 8 giga rammal, nem bánnám, ha az új monitor miatt nem kellene a gépet is frissíteni.
-
Mortein
tag
Erről mi a véleményetek:
Acer KG241QPbiip
[link] -
Mortein
tag
Remélem, hogy nem lesz igazad, mert utána mindenhol kiszúrtam nem csak közelről nézve. Ikonokon bizonyos nagy kontraszt különbséggel rendelkező területeken. De ilyet még máshol eddig nem nagyon láttam. Mindenesetre kiderül mert jövő héten tervezek egy másikat venni, ha az is ilyen, akkor .....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- loup-garou károsultjai
- Öregszem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs