Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Üdv!
Belátható időn belül szeretném lecserélni a monitorom. Semmi gondom nincs vele, már megszolgálta az árát, csak egyszerűen szeretnék egy kicsit nagyobbat, ismét egy újat garanciával.
A jelenlegi leváltandó egy LG Flatron W1942S. (Teljesen jó immár nemistom közel 4,5 éve, soha semmi gondom-bajom nem volt vele.) 1440*900-as felbontású.
Valami ehhez hasonlót keresek (matt keretest) 22-23-as kategóriában, ha lehet LG, ha nem Samsung jöhet még számításba nagyjából 50-55e Ft-ig mennék el. Tudnátok ajánlani valamit ezekkel a kritériumokkal?/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
válasz jim bcs #53143 üzenetére
Mindenképp LG-t szeretnék nekem ez nagyon bejött eddig (Mint neked az Asus) , sőt talán egy kivétellel csak ilyen márkájú monitorom volt.
Teljesen jónak tűnik már így elsőre is, lehet karácsonyra, vagy újévre meglepem magam egy ilyen szépséggel!/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
Hmm... LG 23MP65HQ-P
De szerintem a sima keretes sem rossz és az még kapható...Ezt muszáj volt megosztanom, mert nemrég néztem ki ezt az LG-t, erre másnap/harmadnap már nem kapható...
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
Ezt a monitort néztem ki: LG 23MP55HQ-P
A kérdés a következő: Ugyanebből a 24-es (LG 24MP55HQ-P) felbontásban sem tud többet, ha jól rémlik, talán annyi, hogy kivel olcsóbb. Akkor most melyiket vegyem?
Előre is kösz a válaszokat!/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
válasz tigipuf #54460 üzenetére
Okok! De hogy érted, hogy billeg? Merre felé? A leírásban található monitorom is recseg kissé ha erősebben megszorítom a káváját, ez ilyen. Annak a nyaka cirka 65mm*30mm-es, de teljesen jó. Ha azt akarnám, hogy ne menjen semerre, felraknám egy forgatható konzolra a falra, de az plusz pénz...
A keret (káva) mennyire fényes felület? Nekem a matt fekete lenne a nyerő.[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
Amióta beharangoztam, hogy lecserélném az LG W1942S egy LG LG 23 vagy 24MP55HQ-P-ra, azóta elég magas frekvencián, de még hallhatóan sípol a monitorom. Ez normális? Vagy csak túl érzékenyek a lokátoraim? Biztos, hogy a monitor sipákol, nem a VGA vagy más cucc, mert ha kinyomom elmúlik a zaj.
-
flymi
addikt
Üdv!
Monitor vásárlás esedékes, mert az öregecske LG W1942S ma reggel megadta magát.
Pénzkeret: Max 40-45k.
Felhasználás: Általános. Film, böngészés, játék, stb... Változó hogy mennyit ülök egy nap a monitor előtt, van hogy csak 1-2 órát, de előfordul hogy odaragadok 12-őt is.
Méret: Szeretnék feljebb lépni 1920x1080-ra és 21,5-23" közti mérettartományba.
Elvárások: Ne legyen fényes se a keret, se a panel azt ki nem állhatom, szép képe legyen. Csatiból elég egy dvi vagy dsub is. Ne legyen hányingerem egy egész napos filmes maraton után.
Kihajcsae? Szerintem igen, konfig az adatlapomon.Gondolom érdemes IPS vonalon nézelődni. LG-ket preferáltam mindig is, de talán az Asus-Acer sem lenne mellényúlás, tetszenek az Acer vékony, káva nélküli modelljei. Mediamarkt-ból vásár'nám elsősorban, mert oda van ajándékkártyám (ezért a 45k max), ha viszont nem új, akkor valami jóféle Dell apróról (így max 30k), de ti vagytok a szakértők.
Mit ajánlanátok nekem?
Előre is kösz!
-
flymi
addikt
válasz AxBattler #87975 üzenetére
Ja, mentve van a hirdetés amire célzol és igaz, hogy 23 és 24" közt nincs akkora különbség, de nem lenne az mégis picit nagy?
Ajándékkártyát elfogad vajon?A leírtak nem igazán felelnek meg a feltételeknek, mert
1. drága
2. MM-nál nem kaphatóInkább írok pár típust, azok közül ajánlanál bátran legalább egyet?
LG 22MP68VQ-P
ACER R231BMID
ACER R221HQBMID
ASUS VZ229HE[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz AxBattler #87979 üzenetére
ED-nél leárazások mennek most -> Na erről nem is tudtam.
Még megfontolom melyik legyen és honnan, elég nagy a választék. Egy hetet kibírok ezzel a szotyokkal is, utána meg már úgyis fizetés./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
válasz AxBattler #87979 üzenetére
Azt hiszem az Asus VC239H és a Dell P2417H közt fog eldőlni, melyik versenyző lesz a befutó.
Te melyiket vennéd?
Csábító a Dell, mert sok csati van rajta, usb is. Az Asus talán jobb játékhoz és tetszik a keret nélküli kijelző is. Mindkettő 3 év garis. Őszintén nemtom hirtelen...
A kettőből gyúrhatnának egyet és lenne egy tökéletes monitor, ahogy az összefoglalóban is írva vagyon, ilyen sajnos nem létezik. De nem csak monitorból. Telefonból vagy vga-ból is elég nehéz megtalálni azt amelyikben megvan minden amit szeretnénk...[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz AxBattler #87990 üzenetére
Nem tudom nem-e jártam volna jobban plusz pár száz forintért az Asus VZ239HE-vel, abban van eye care technológia...
Bár most már h megrendeltem igazából mindegy. Ez tényleg már 3 éves technika? Erről a típusról nem találtam ph tesztet, de remélem jó lesz legalább amíg a gari tart./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
válasz AxBattler #87990 üzenetére
Megvettem az Asust, ma kaptam meg. Van hozzá elvileg az Asus honlapján egy ASUS MultiFrame Software For ASUS Monitor only driver, ez feltétlenül kell? (Win7/64)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest