Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubcsi03
csendes tag
Üdv.Kb 1 hetes a monitorom dell u2715h.Tn-t cserélt,játékra használom főleg de egyéb dolgokat is szoktam.Tn után ips-re váltani egyszerüen felüdülés,és ez a dell nagyon ott van a szeren.Tökéletes számomra,bátran ajánlom másoknak is,aki hasonló méretben gondolkozik.Köszi old_artist
-
bubcsi03
csendes tag
Csáó.27" 1440p monitort szeretnék venni pár napon belül játékra.Tn nem kell.Az volt.Ips mondjuk dell u2715h.Csak kicsit drágálom.Esetleg milyen monitort ajánlanátok még ?Esetleg korábbi testvére u2713hm?
-
bubcsi03
csendes tag
válasz szallasi007 #57510 üzenetére
Köszi hogy megosztottad ezt velünk,igy már engem sem érdekel az a monitor,amugy is elgondolkoztató volt hogy tükrös és még nemis láttam élőbe.Viszont nagyon töprengek és azon gondolkodok mégiscsak lépnék egy szintet mert már 4 éve fhd-én tolom és talán megpróbálnám az 1440p-ét.Biztos szebb lenne egy ilyen U2715H darab.Kérdés belevágjak e egy gigabyte gtx 970 g1 gaminggel.Ahogy elnéztem legfeljebb nem ultrán megy a játék hanem highon.Kérdésem akinek van ilyen kártyája mik a felbontással kapcsolatos tapasztalatok játék téren.Tudom ott vannak a tesztek amik szerint elég lenne de mégis csak kiváncsi vagyok a véleményetekre.Melyikkel jobb?Ha fhd-ba ultrán megy minden maxon vagy pedig 1440p-be kicsit lejebb véve high-on.Szerintem nagyobb felbontás magáért beszél de sajnos nincs lehetőségem megnézni élőbe,így maradnak a tesztek és a személyes tapasztalaitok.
[ Szerkesztve ]
-
bubcsi03
csendes tag
válasz szallasi007 #57459 üzenetére
Véleményt irhatsz ha megvetted,mert engem is ez érdekelne majd.
-
bubcsi03
csendes tag
válasz szallasi007 #57355 üzenetére
-
bubcsi03
csendes tag
Gtx 970 mellé 27"-ban 1080p vagy 1440p -és monitort ajánlanátok?Játékra.
-
bubcsi03
csendes tag
válasz kingpython #57213 üzenetére
Ennek mennyi a fényereje mert vhol 200 valahol 250 et irnak.Elég ez?sztem 8 vagy 5 ms már nem oszt nem szoroz.Hameg fpsre kell arra az 5 is sok.
-
bubcsi03
csendes tag
válasz kingpython #57202 üzenetére
Én sem tudok választani mert a kérdésemre hogy full hd milyet ajánlanak,belinkelnek 1440p-és monitort meg elektromos porszivót,csak azt nem amire konkrétan kiváncsi vagyok.Ezért amit magamnak néztem utánna az 2 választásra esett.Egyik ez lenne ami igaz nem ips de játékra ez lehet jobb mert 144hz-es és kicsit több csak 100ezer ft-nál.[link].A másik pedig egy ips ami viszont 60 hz viszont gyönyörü kép.[link].Azt kell eldönteni mire hasznáűlod mert ha cs.go pl. akkor a tisztább fps végett 144hz-es tn panelest válaszd.Ha nem vagy mulis lövöldözös csak kis single game,akkor sztem dell ips.Egyébként nem értek hozzá énsem csak ezekre jöttem rá magamtol.Viszont itt lennének biztos olyanok akik megmondják érdemesebb megvenni az egyiket vagy másikat.Én még vacilálok 1 hónapot rajta.Ja és mindenképp 27 colnál maradok én is.24 nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
bubcsi03
csendes tag
-
bubcsi03
csendes tag
Jó estét! Szeretnék hamarosan közeledő gtx 970 g1 gaming videokarimhoz egy jó kis 27 colos monitort főleg game-re.Fullhd-nél nem kell több.Most is 27" van de elég régi és már leakarom cserélni egy újra,mert nem vagyok vele megelégedve.Ez az amit lecserélek és eladom [link] .És amit kinéztem az pedig ez lenne[link].Érdekelne a véleményetek illetve hogy van e esetleg jobb full hd-be.A méret tuti marad,kisebb nem kell.Kb.120 000 ig elmegyek árban.Ez 100 ból kijön.Válaszokat köszönöm.Azért gondoltam elsősorban dell-re mert tesomnak egy 23.8 " monitora van aminek nagyon szépek a szinei és nagyon éles,gyönyörü.
-
bubcsi03
csendes tag
Sziasztok! Leakarom váltani 22"samsung 2233bw monitorom egy nagyobbra.Legyen ledes,full hd,1 hdmi és 1 dv-i csat.min.Milyet ajánlotok?játékra kell főleg.
-
bubcsi03
csendes tag
DöntöttemA választásom Dell U2412M -re esett.Köszi Isual
-
bubcsi03
csendes tag
Köszönöm a válaszod Isual.Most olvasgatom amit kültél és hát igen eléggé elvagyok maradva ezekben a dolgokban Idézet:.Ezért ha egy monitoron nincs HDMi, de van DVI és nem szeretnénk hangot közvetíteni a monitor felé, akkor a HDMi meglétét kihúzhatjuk a választási szempontok közül.Akkor már csak átkell néznem ezt a Dell terméket és valoszinű hogy ezen lesz a választásom.A 8ms az gondolom jelen moonitor teljesitményét nézve nem számit játéknál,igaz?Vagy ugyis kérdezhetném hogy játékra ez a termék azt mondod tőkéletes lenne 70 000 ft-ért.
-
bubcsi03
csendes tag
dede igazad van ne haragudj az értelmetlen válaszokért.Szóval annyi hogy a vidikártyára ugye akkor csatlakozok a leendő mondjuk dell monitorral és ha filmet szeretnék nézni akkor egy a videokártyán lévő másik csatibol pedig menne a tyúkbél a tévére ha filmet akarok nézni akkor azt az ágybol tehessem meg egy nagyobb tévén.Azaz gtx 560 as karira kötnék egy mnitort és egy tévét aminek van hdmi kimetele.
-
bubcsi03
csendes tag
ám bocs ha nem olvastam vissza az előzményekezt de nem sok időm volt gép előtt ülni mert egésznap melo estig igy csak gyorsan kérdezek.
Ja okés .rendben szerkesztek.
Monitor kiterjesztése vagy másolása -ha filmet nézek akkor áthuznám a 106 os ledes lg tévémre,,erre értem hogy hdmi kimenetel kellenne rá.[ Szerkesztve ]
-
bubcsi03
csendes tag
hdmi kimenetel van rajta?gtx 560 as karira szeretném tenni valamint az lg led szintén hdmi-s tévére egyaránt filmnézésre .
-
bubcsi03
csendes tag
én ugyan egyáltalán nem sokat értek hozzá,jo az alapjellemzőket persze értem de ennyire jo ez a dell?8ms nem kevés játékra?
-
bubcsi03
csendes tag
ez most válasz volt?
-
bubcsi03
csendes tag
Sziasztok.50-70 000 FT.környékén szeretnék ledes 24" monitort főleg játékra.Lenne pár ötlet mi éri meg?Eddig egy 22"samsung 2233bw monitorom volt,ezért is szeretnék legalább 2 collal többetVálaszaitokat előre is köszönöm.Samsung és lg monitoron kivül sosem volt másfajta monitorom igy az érveléseket szivesen veszem.
[ Szerkesztve ]
-
bubcsi03
csendes tag
Sziasztok.Segítségeteket szeretném kérni erről a monitorról,hogy mi a vélemyényetek róla.Egy gtx 560-as videokártyához használnám főleg játékra.Samsung 24" S24A350H LED 2ms HDMI
Vagy esetleg milyen tippek vannak ,most állok monitor vásárlás előtt és egy 24 "elég lenne bőven.
Vagy ezt néztem még vetélytársnak esetleg de nem tudom melyik lenne jobb. LG 24" E2441V-BN LED 5ms[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest