- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
válasz
tonyqa23 #94391 üzenetére
Nem. Féltem, hogy kicsi lesz a mérethez a felbontás, de nem.(Igaz, bőven 40 felett vagyok már, már nem fiatal a szemem ) Kb 0,8m -1 m-re ülök tőle.
Élesebb a képe, netezés közben scrollozásnál (is) éles marad a képe, a színek szépek, a fényerő még sok is, abból vissza kellett venni. A beállításnál (menü) sok lehetőség nincs, de nem is kell. Magasságállítás nincs ( sajnos), az jó lett volna. Az AMD freesync automaikusan működik. Összességében szép a képe. ( HDMI-HDMI)
Egy rövid WWII-t játszottam és egészen más a látvány. Színesebb, élesebb, világosabb, mindent sokkal jobban látni. ( RX 580 nitro+)
Csak legyen tartós is.
-
Carasc0
őstag
válasz
tonyqa23 #84680 üzenetére
Igen! Most láttam én is! Sztem best buy monitor. HEXUS teszt oldal szerint nagyon jó kis cucc! Sztem ár/érték bajnok. Minden fontos dolgot tud sztem. Nem éppen gamer, nem éppen PS-re termedt, de olyan kis általános mindenesre tökéltes. Hosszútávon pláne. Eddig úgy néz ki rendelésre ítélt, bár Brekk véleményére kiváncsi lennék. Természetesen Prémium kalibrálással kérném!
Amúgy olvastam hogy a TN 2ms = IPS 6-8ms... Szóval 4ms egy IPS-nél nagyon nagyon jó. Játékra simán alkalmas.Nem tudom tud-e 75hz-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- További aktív témák...
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged