- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokoládé13
tag
válasz
bob001 #83671 üzenetére
Szia!
Péntek óta van meg az általad kiszemelt monitor.
Megosztom a tapasztalatom, hogy kicsit elbizonytalanítsalak.A képminőséggel szerintem elégedett lennél, tök rendben van. Nem tudom, hogy ennyi pénzért van-e jobb, de tényleg nem lehet rá panaszom. Mondjuk lehetne kicsit jobb feketéje, ez igaz. Bár nem matt felületű, közel sem tükröződik annyira, mint vártam, ez is teljesen oké.
Ami miatt szerintem visszaküldöm - és könnyen lehet, hogy csak én fogtam ki egy rosszabbul sikerült darabot - az az összeszerelés minősége.
A talpa ferdén illeszkedik a panelra. Alá kellett polcolnom, mert tényleg nem kicsit ferde. (Jól raktam össze, nem lehet elrontani.)
A káva több helyen nem illeszkedik megfelelően a kijelzőhöz, pontosan emiatt lehet jelen a rohadt idegesítő bevilágítás. Ha egy picit megnyomom, már meg is szűnt. Nincs jól összerakva sajnos.Csak, hogy lásd miről beszélek:
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged