- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Már kiolvasom a netet lassan, ha valakinek van tapasztalat ne tartsa magában.
Adott egy DELL P2815Q 4K monitor brutál imput lag-gal. Először arra gondoltunk biztos a 30Hz miatt, a VGA ennyit tud, csütörtökön tudjuk kipróbálni 60Hz-en DP porton. Addig is gondoltam olvasgatok. A dolog gyanús lett mikor találtam posztot ahol GTX 970-re dugva is panaszkodnak a lag-ra. Még tovább olvastam és most már abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán megy e ez a monitor 4K-n 60Hz-et. A gyártó oldalán is azt írja: Optimal resolution: 3840 x 21606 at 30 Hz. Ha egyáltalán mégis menne DP-n 60Hz-et, akkor ez megoldja e lag problémát? Több helyen találtam az alábbi magyarázatot a problémára: "Due to the hardware architecture, the mouse lag is a result of the P2815Q requiring 100 ms to process video data. This cannot be changed with a firmware update." Sajnos ebbe csak fórumokon futottam bele, nem tudom ez esetleg hivatalos közlemény e. Tehát akkor összegezve:
- képes e a DELL P2815Q a 4K felbontásra 60Hz-en
- van e más megoldás az input lag-ra
- abban az esetben ha az első kettőre a válasz "nem", nem kell valakinek egy ilyen ócsón?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Dell notebook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Wise (ex-TransferWise)
- A héten végre bemutatkozik az IO Interactive James Bond játéka
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged