Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok, 24”-es, 16:9-es monitort szeretnék venni, aminek van DisplayPort és HDMI bemenete is. Alapvetően webes tanuláshoz, office munkához, időnként kép és videó szerkesztéshez, ritkán játékhoz szeretném használni és fontos a villódzásmentes, szem kímélő kép. Nagyjából az 50.000 Ft-os ársávban keresgetek, de egy jobb pélányért többet is fizetnék.
Az egyik kiszemelt az itt és a Hwsw tesztben is ajánlott LG 24MP59G-P.Ma azonban elbizonytalanodtam, amikor a Media Marktban megláttam a monitort:
A fotón egymás mellett egy Samsung S24F350FHU (balra) és egy LG 24MP59G-P (jobbra) látható. Minősíthetetlenül túlszaturált az LG piros színe, és nem csak a Samsung, de az összes többi monitor színe is jó volt hozzá képest.
Az LG-n ki/be kapcsolás és factory reset, valamint még HDMI kábel és jelforrás csere is volt (ekkor a Samsung HDMI jelforrás kábelét dugtam bele), valamint kép üzemmódokat is próbálgattam, de ez a helyzet nem változott.Ez a monitor tényleg ennyire nem színhelyes, vagy esetleg a kiállított monitor volt hibás? (Aki használ ilyen monitort, ugyanezt a "minőséget" látja?)
Milyen más monitort ajánlanátok ezen kívül?
A válaszokat köszönettel várom.
[ Szerkesztve ]
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest