Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
na ezen a képen én nem nagyon igazodok el

de ha ilyesmire gondoltál, arra van egy rakás segédprogram (KRename, stb), bár nekem még sosem volt rá szükségem, ha meg kell gyorsabb írni egy kis scriptet mint keresni a megoldást meg a program használatát tanulgatni
hogy konkrétan az mc tud-e ilyet, azt passz. a már említett joker-ekkel lehet ilyesmit, a man-ban elég sokat írnak róla
unicode-ot meg tud természetesen, bár ehhez kell unicode-os terminál is, meg talán (bár ebben nem vagyok biztos) unicode-ra forgatott mc is -
doc
nagyúr
igen tud
pl. át akarsz nevezni pár jpg file-t jpeg-gé:
kijelölöd a fileokat, F6
forrás: *.jpg
cél: *.jpeg(már ha erre gondoltál)
de lehet kacifántosabbakat is, pl. \1 \2 stb. módon hivatkozhatsz a forrásnál használt joker kijefezésekreami rettentő hasznos, és minden nap tucatnyiszor használom, azok a %D %t stb. kis "makrók"
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő