Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Én is egy mobil split klíma beszerzésén gondolkodok, egy szobát kellene csak lehűteni konkrétan ahol én vagyok. Nagyon kicsi tulajdonképpen csak egy számtechkuckó. Ablakok egy dupla szárnyú és egy egy tripla, és lapos tető ami okádja a meleget befelé. Kérdés elég lenne egy egycsöves ? vagy inkább kettő csöves? ez is ritka mint a holló, vagy ugye a mobil split. Árakat elnézve a mobil split elég húzós, és nem is kapni(vaterán hozzá lehetett volna jutni de már mind elvitték és nagyon jó áron volt) azért már beszerelnek nekem egy split klimát. Viszont az nem lenne kihasználva, mert nem tartózkodom mindig a kuckóba mostanság már hosszú ideig. Szóval tanácsot kérek mit érdemes kezdeni a dologgal melyik márkát ajánljátok ha nem mobil hanem split. Nem nagy légteret kell hűteni tehát nem kell óriási teljesítmény, legyen megbízható sok év garanciával. Olyan 60-70-esetleg 100-ezret szánok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest