Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz #95590400 #16455 üzenetére
Van hogy a ventilátor kerék annyira penészes, hogy érdemes kiszerelni az alapos tisztításhoz... Ilyenkor még mögötte is rendesen ki lehet törölni a klímát.
Ha csak kevésbé penészes, szóba jóhet, hogy nem szerelik ki, hanem csak ecsettel és gőzzel tisztítanak...
De ha már láttál ilyen mókuskereket, akkor tudod, hogy kiszerelés nélkül csak kompromisszumos a tisztitás.
Egy gyakorlott szakember 15 perc alatt kiszereli, amúgy... -
xxxjjjkkk
senior tag
válasz #95590400 #16886 üzenetére
Azért le szokták szedni, azthiszem ilyen ügyekben eljár a jegyző is.
Zeki: ez azért nem általános szerencsére, ahol gyökerek laknak ott nincs mit tenni, de panelba is van olyan, hogy vigyáznak a házra, és rendes lakóközösség van, na azért nem szomszédok kategória, de van. Hát aztán van ahol csak egymást ölik.
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz #95590400 #16892 üzenetére
Ez a közös képviselőtől függ, ismerünk ügyvéd kkv-t is, de olyannal is találkozam, aki 2 év alatt elérte, hogy egy gondolhatjuk milyen többgenerációs család egy lakásban kiköltözzön, úgy, hogy tulajdonosok voltak, addig b@sztatta őket, nagyon kemény az ember, pedig nagypapa forma. Persze a nagyja sz@rik rá.
A ház megszavazhatja, hogy kompletten mi legyen, millió belvárosi körfolyosós esetében van ez, hogy csak a tetőtérbe tudják rakni a beltériket. Kívülről még az önkormánzat sem engedi ráadásul.
[link][ Szerkesztve ]
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz #95590400 #16886 üzenetére
birtokvédelem címén úgy leszedeti mint a huzat. a 2/3-os kitétel igaz, amit említettél, de ez kivétel, alapesetben tényleg a közgyűlés jóváhagyása kell, egyébként az érintett szomszédok 2/3-a, és az érintett alatt értelmezőben a falszomszédokat határozza meg a törvény (de azt nem, hogy melyik fal, feletted,alattad vagy melletted). én is ezzel éltem egyébként, aláírattam az alattam lakóval, meg mivel a mellettem lakó nem elérhető mióta itt lakunk (üres a lakás) a közös képet viselővel.
van még akkor az önkormányzati építési engedélyezési és a településképi szabályozás, előbbiben általában nem kötik ki engedélykötelesen a klímát, a településképiben viszont előfordul, szerencsére nálunk a kerületben nincs a bejelentési kötelezettség alá esők között a klíma (paráztam rajta amíg ki nem derült). így a jegyző akkor is levetetheti, ha a társasház jóváhagyásával tetted fel, megint csak szép eljárási bírsággal ösztökélve a jogkövető magatartásra.
szívás, és nem életszerű, de ez van.
és akkor még nem beszéltünk a kondenzvíz elvezetésről...
-
DeFranco
nagyúr
válasz #95590400 #16906 üzenetére
ez tényleg mókás lehet, gondolom mindenki erre vágyik, hogy ezt ügyintézze, finanszírozza meg még ki is verekedje
nem egyszerűbb utánanézni, inkább álljon bele mindenki a balhéba mert Internetes Emberek szerint ez sima liba.
egyébként annyi volt az üzenet, hogy tessék itt van urban legendek helyett tárgyszerűen, hogy hol mi van előírva, és hol lehet utánanézni. szerintem több értelme van ezt így összeszedni, mint felidézni a furijankó gyevibíró meg pengeeszű petrocelli vidám kalandjait. már csak azért is, mert aki idejön megkérdezni, hogy egyáltalán mi a kotta a zengedayjel, annak nem az lesz az első kérdése, hogy alakilag és tartalmilag hatályosult szmsz alapján indította-e a jegyző a ket-nek megfelelően a birtokvédelmi eljárást, hanem pislog, hogy nema, lehet leszedetni a klímát egy huszasért, plusz az ötvenes szabálysértési.
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz #95590400 #16911 üzenetére
a csúnya részhez nagyon nincs köze, mert az én falamat ékesítené, mikor a sárt rúgatják a falamra(elakad az autó a kertben), akkor sem zavarja őket a csúnyaság.
Elhelyezés ügyileg az lenne a tökéletes megoldás, közel lenne a beltérihez, a kondenzvíz kivezetés is jó lenne(igaz a szomszéd telkére csepegne)....
Nem vagyunk rossz viszonyban a szomszédokkal, de tény, hogy ha később meggondolják magukat, akkor nehogy szopjak, mert a szigetelt falat nem szeretném kifúrkáltatni feleslegesen....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Teljesen új Bontatlan Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete színben
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Ciclosport CM 4.21HR kerékpár computer
- Hófehér Delonghi Dinamica ECAM 350.35.W automata kávéfőző
- Xiaomi Mi Smart Antibacterial (wifis) hideg párásító
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest