Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
asha07lcc
tag
válasz brummmogo #35304 üzenetére
Tudunk benne segíteni és többféle berendezést ajánlani japán és kínai márkát is. Egy szemle jó lenne a helyszínen az nagyon sok mindent meg tud oldani. R32-es hűtőközeges berendezéseket inkább javasolnék és ha lehet japánt ha a zajszint nagyon fontos. Daikin Mitsubishi Toshiba Fujitsu Hitachi Panasonic is elérhető . Kínaiak közül inkább a Gree és klónjait javasolnám.
[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
aktív tag
válasz brummmogo #6654 üzenetére
Én is kérek privátot ! (Nekem is van kettő ilyen klímám semmi baj velük és szinte hangtalanok,ha minden jól megy akkor lesz harmadik is ! )
[ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Zeki
nagyúr
válasz brummmogo #6645 üzenetére
Jaja, jöhet más cég neve is, akinek a munkájával elégedett az illető. És esetleg nem csak ő, de ismerősei is.
Én tizenéve klímás fórumozok. Láttam már képeket az elégedett vevők készülékeiről meg telepítéséről, mikor 1-2-3 év múlva a valódi szaki kiment, és elképedve látta a gányolást.Én szerelés alapján nem tudok más klímás céget ajánlani, mert mind a 3 klímám ugyanattól van, és a szomszédom Fujitsuja is.
Nem szerelés alapján ismerem még a frigotrade.hu tulaját is. A fővárosban meg Szegeden melóznak. Meg a kettő között. Ő is a klímás létből él, és akar megélni, szóval rá sincs panasz.Egy debreceni cégről is olvastam még jókat.
-
BlacKSouL
addikt
válasz brummmogo #6196 üzenetére
Nem esküszöm meg, hogy minden márkánál így van, de a miénknél az áramszünet végén ugyanabba az üzemmódba kapcsol vissza bekapcsolt állapotra a klíma, mint ahol megszakadt, értelemszerűen kvázi elölről kezdi a működést, de visszaáll az eredeti állapotba. Ez háztartásban annyira talán nem lényeges, inkább az állandó, felügyelet nélküli hűtést igénylő rendszereknél lenne fontos, mert otthon ritkán hagyja felügyelet nélkül bekapcsolva az ember órákra, napokra. Persze ha van, akkor jól jöhet, de nem létszükséglet.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BaLee
addikt
válasz brummmogo #6184 üzenetére
Ezt csak te tudod eldönteni. Ezt találtam az intelligens leolvasztásról:
"Intelligens leolvasztás funkció:
A leolvasztó funkció működése egyszerű. Ha a hőmérséklet -5°C alá
csökken, nagy valószínűséggel fűtési üzemmódban a kondenzátor
lefagyhat. Az automatikus leolvasztás 40 percenként működésbe lép,
ami nagyban növeli a fűtés hatásfokát. Az új intelligens leolvasztás
mód tökéletes leolvasztást fog eredményezni a klíma számára, amennyiben
a környezeti hőmérséklet megegyezik a cső hőmérséklettel. Így ez az
ismétlődő leolvasztó funkció, nemcsak megvédi az elektromos egységet,
hanem jobb hatásfokú fűtést is lehetővé tesz. Így Ön téli üzemmódban
jobb fűtés hatásfokot érhet el. "Nekem ez kicsit marketingszagú mivel a Daikin-re ha jól emlékszem azt írták hogy kinti -20°C-ig használható fűtésre.
Az áramszünet memória meg csak egy kényelmi dolog, hányszor van nálatok áramszünet? Nálunk kb. negyedévente egyszer...
A programot amúgy is a távvezérlő tárolja, ha áramszünet van akkor egy áramszünet memóriával nem rendelkező klímán is csak egy gombnyomás, hogy újra elinduljon a beállított üzemmódban.[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz brummmogo #6180 üzenetére
A függőleges légterelés azt jelenti, hogy egy műanyaglappal tudja szabályozni függőlegesen a levegő áramlás irányát, de vízszintesen is szabályozható ugyanez, csak ott kézzel. Vannak bent műanyag terelő lapátok amiket kézzel tudsz állítani, hogy vízszintesen merre fújja a levegőt.
-
Zeki
nagyúr
válasz brummmogo #6131 üzenetére
Hívd fel a mobilján. A honlapjukon a kapcsolatoknál az első mobilszám.
Az a baj, hogy ilyenkor sürgősen, mikor jó ideje meleg van.... mindenki elkel elkel hetekkel előre. Aki ráér, az nagy valószínűséggel vagy nem jó szakember, vagy valami feketéző idényszakember. Persze szabad kapacitás mindig beeshet, ha valaki épp lemondja.
Ha nagyon nem ér rá, tudok majd mást is ajánlani.kovybaby
olvass vissza légyszíves!
Inkább 200-ból lesz az megoldható.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest