-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmihaly
tag
válasz Ferenczi Áko #53332 üzenetére
Szia!
Igen nem túl jó a program. Alapvetően az alábbi a működése:
Beregisztrálsz, bejelentkezel.
Klíma paramétereit elküldöd szerverre.
Klíma kb folyamatosan kéri a szervertől a beállításokat és ha van változás, akkor vált üzemmódot (ezt néha lassan kb 20-30s késéssel csinálja).
Namost ehhez kell hogy a klíma folyamatosan ki tudjon menni a netre.
Ha valamiért nem tud kimenni akkor nem hajtja végre a parancsot. Amikor meg nem vált üzemmódot, akkor a klíma aktuális állapotát küldi el a szerverre.
Néha rossz a kommunikáció (pl megfogja a router tűzfala). Ilyen esetben esélyed sincs parancsot adni net felől.
Felhasználóként ezt hibás működésnek tartod.Két telefonnal nem kell párosítani. Az app-ban tudsz a klímához társ profilt (családtagot).
Másik probléma:
Nálam telefonos app 300MB+ volt... nonszensz egy ilyen funkcióhoz. Ráadásul mindenhez is kért jogosultságot.[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
válasz Ferenczi Áko #52530 üzenetére
szia, nekem 10 éves LG van fent, E12SQ, kb akkor ugyanezeket tudta, mint ez a Silence, azt hiszem. Nagyon meg vagyok elégedve vele.. Ha még halkabb is, akkor nem fogsz mellé szerintem
-
Nagya21
addikt
válasz Ferenczi Áko #52530 üzenetére
HAli!
Pulse nekem bejött, halk, könnyen takarítható.
Mondjuk fűtésre nem használom, mert panelba van meleg.......
Keress vissza a nevemre , leirtam tapasztalataimat.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
falabu88
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #52274 üzenetére
Daikin ha érdekes lehet, utána tudok neked kérdezni jövőhéten kolegától. Daikin partner cége van. Pár hónapos árajánlaton amit láttam 3,5kW-os Sensira (FTXF35C / RXF35C) 226ezer bruttó volt.
-
Hauptmann
addikt
válasz Ferenczi Áko #52270 üzenetére
Ahogy a többiek írták, ha hűtésre kell leginkább, kb. tök mindegy, amit a pénztárcád elbír. Ha komolyan fűteni is akarsz vele. akkor már nem mindegy.
-
waveson
tag
Tényleg, ahogy falabu88 írta, nem mindegy hogy hűtésre kell, vagy hűtés+fűtés. A fűtés üzemnél mindenképpen ajánlott a megbízható, ismert márka, mert ha nyáron meleged van, hát egyefene, kényelmetlen, esetleg kell venti alváshoz, de ha télen purcan meg a jószág, megfagysz kb, és karácsonykor 1 klímaszerelő nem megy ki megnézni, hogy mi a helyzet. (+ a fűtés jobban leterheli, többet kell mennie (24/7) nagyobb teljesítményszinteken.
-
falabu88
aktív tag
Szia! Azt ugyan nem írtad, de gondolom panelbe hűtésre lenne a gép, max kis fűtés rásegítésre. Erre szerintem szinte bármilyen nevesebb gyártó alap gépe is jó lehet. Nekem az előző klímám a legolcsóbb whirlpool volt ami éppen kapható volt, az is csendben tette a dolgát. +5fokos kinti hőmérséklet felett simán fűtöttem is vele. Annyi, hogy ~6 év után elkezdte engedni a gázt.
-
waveson
tag
válasz Ferenczi Áko #52267 üzenetére
Szia! Ne haragudj nem tudok olyan tanácsot adni neked, amilyet szeretnél kapni, mert nincs Hisense gépem. Annyi ötletem van a dologgal kapcsolatban, hogy igazából bármi lehet jó, amiről még nem derült ki, hogy sz*r. Például a Whirlpool klíma stb. Itt a fórumon próbálunk egymásnak olyan infókat adni, hogy melyik klíma az ami jó, megbízható, stb. A klíma amit néztél nagyon kevés embernek van, árukeresőn 1 db véleményt írt egy másik Hisense-ről valaki, tudod az a gondom ezekkel nekem személyesen, hogy annyiba kerülnek ezek a klímák mint egy Daikin Sensira. Ami talán az egyik leg-alapabb gépe a Daikinnek, ami lényegében tökéletesen teszi a fűtést-hűtést és maximálisan megbízható. Ha nem akarsz kísérletezni, akkor minimum Gree-t, de inkább valami Japót vegyél.
Ha akarsz kísérletezni, akkor meg kipróbálod a Hisense-t. Ennyi. Annyit elárulok még neked, hogy 4 db klímából 1-et én is "kísérleteztem", és vettem egy kínait, egy Cooper&Hunter-t (Arctic-ot), hozzá kell tennem a Cooper&Hunterről rosszat nem igazán hallottam még. Baromira megbízható, viszonylag csendes, értelmes működésű gépek. Azé nem egy Daikin, de nem is kell minden klímának egyformának lennie. A Daikin nem gyárt turmix gépet, sem gumiabroncsot, sem fékbetétet, mosógépet, stb, csak és kizárólag klímával foglalkozik, nagyban. Én azt mondom, ennek a cselekedetének meg is van az eredménye. Most érted, ha 500 lenne a Daikin legolcsóbb klímája, a Hisense meg 160, nem is gondolkoznék a dolgon. De így, hogy ugyanannyiba kerül, csak akkor állnék neki kísérletezgetni, ha lenne elég sok pénzem lóvéra, és ha tönkremegy, megvonom a vállam és veszek egy újat, egy más fajtát. De én ennyire nem vagyok tele, szóval a kísérletezgetést meghagynám másnak!
Remélem érthetően leírtam amit szerettem volna, egy Daikin Sensirához is hozzájuthatsz szereléssel együtt 300ért (kb?! ha szerencséd van stb), és azzal remélhetőleg 20 évig nem lesz sok gondod. Míg a kínaiaknál azért a 20 éves életkor erősen kérdéses!
Általában amúgy azért javasolnak (én is) Japán klímát sűrűn, mert amit egy klíma nyújt, minden tulajdonságában egy kicsit jobbak a Japók, kevesebbet fogyaszt, halkabb, értelmesebben működik, jobban modulál sokkal, hosszabb az élettartama. Tehát ha egy klíma tulajdonságait nézed, effektíve mindenben jobbak. De én véleményem szerint negyed milliónál sokkal többet költeni egy klímára, hát nem tudom annak mennyire van értelme. 250-300k a max, fölötte már nagy sok élvezetet nem nyújt a sok százezer plusszba... -
Miklósbácsi
tag
válasz Ferenczi Áko #52267 üzenetére
Szia !
Melyik a megbízható márka ? A Hisense írja magáról :- 1969 óta igyekszünk kijjebb és kijjebb tolni az innováció határait, fáradhatatlanul dolgozunk a háztartási elektronikai termékek kutatásán és fejlesztésén. A legmodernebb technológiák fejlesztése és előállítása iránti elkötelezettségünk eredményeként váltunk napjainkra a világ egyik vezető elektronikai gyártójává és az első számú TV márkává Kínában.
Mit mond egy itthoni klímás cég egy japán gyártó klímáiról :
- A Daikin a klímák Mercedese - tartja a mondás és ez fedi is a valóságot, mivel rendkívül jó minőségű és tartós klímaberendezéseket gyártanak, rendszerint élenjárva az innovációban. Ők a világ első számú klímagyártói, és az iparági sztenderdet jelentik a hűtésben, légtechnikában. A cég neve talán első hallásra nem annyira közismert a fogyasztók körében, mivel nem gyártanak sem tévét, sem turmixgépet, sem más háztartási gépet, hanem kizárólag klimatizálással, hűtéstechnikával foglalkoznak lassan 100 éves működésük során.
Ez utóbbival én is egyetértek. Ha meg valahol meglátok egy Hisense turmixgépet, gyorsan megveszem.... Sajnos az elődje tényleg elromlott.
-
tibibi
őstag
válasz Ferenczi Áko #52264 üzenetére
Ezek után mi az elvárás győzködjünk,hogy ne vedd meg?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest