Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
veterán
válasz
Ferenczi Áko #52270 üzenetére
Ahogy a többiek írták, ha hűtésre kell leginkább, kb. tök mindegy, amit a pénztárcád elbír. Ha komolyan fűteni is akarsz vele. akkor már nem mindegy.
-
waveson
tag
válasz
Tényleg, ahogy falabu88 írta, nem mindegy hogy hűtésre kell, vagy hűtés+fűtés. A fűtés üzemnél mindenképpen ajánlott a megbízható, ismert márka, mert ha nyáron meleged van, hát egyefene, kényelmetlen, esetleg kell venti alváshoz, de ha télen purcan meg a jószág, megfagysz kb, és karácsonykor 1 klímaszerelő nem megy ki megnézni, hogy mi a helyzet. (+ a fűtés jobban leterheli, többet kell mennie (24/7) nagyobb teljesítményszinteken.
-
falabu88
aktív tag
válasz
Szia! Azt ugyan nem írtad, de gondolom panelbe hűtésre lenne a gép, max kis fűtés rásegítésre. Erre szerintem szinte bármilyen nevesebb gyártó alap gépe is jó lehet. Nekem az előző klímám a legolcsóbb whirlpool volt ami éppen kapható volt, az is csendben tette a dolgát. +5fokos kinti hőmérséklet felett simán fűtöttem is vele. Annyi, hogy ~6 év után elkezdte engedni a gázt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozgolódás a Splinter Cell körül
- Ingatlanos topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest