- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco70
senior tag
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
PROTRON #51013 üzenetére
Csodálkozom azon az LTCA-n, ami nálad van. Vagyis a telepítésen inkább. Eleve minek bele a fűtőszál? Persze, biztonságosabb, tudom. De még windy sem emlékszik olyanra, hogy enélkül lett volna baja bármelyik LTCA-nak. Nálam sincsen, pedig öt éve dolgozik. Pár éve -20© alatt is volt, akkor sem volt probléma vele. Az elején én is kimentem, lestem, amikor olvasztott és néztem milyen szépen pisil. Majd leszoktam erről is már.
Mondjuk akkora területre lehet valóban sok a 12-es gép. Nekem a 09 van, ~ 20m2 és a másik szobában a LECA, aminek már mostanság van hangjai sajnos (lassan tíz éve dolgozik (szeptember-junius). Közben meg a konyha-nappali, ahol csak sparhelt van, de sokszor nyitva minden. Az LTCA-t nem is nagyon veszem észre sokszor, hogy dolgozik.
-
Hauptmann
veterán
válasz
PROTRON #51013 üzenetére
Ja, hogy van utólagos fűtésed lefagyás ellen? Hová tették azt a gűtőelemet, illetve mit csináltak a magával a klímával? lehet, ez okozza neked a hangosabb kültérit csendes módban?
A lapátállító motort nálam szinte nem is hallani. Leolvasztáskor inkább a szörcsögés, ami kicsit fura, amikor először csinálta, azt hittem tönkrement valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Last Epoch
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest