Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• person

senior tag

válasz nesa #5201 üzenetére

Értem, az itt elhangzott és mért fogyaszási adatok annyira nem győztek meg, hogy a közeljövőben ezért lecseréljem állandó fűtéshez, a mostani fűtörendszerrel szemben azért lenne néhány kompromisszum és megoldandó feladat is.

Nekem nem csak 1-2 percig hanem volt hogy 30 percig sem indult. Illetve észrevettem, hogy néha ki-be kapcsolt mint egy on-off klíma. Ha eléri a hőfokot akkor miért nem veszi vissza a teljesítményt 460W-ról? Ha jól emlékszem te mértél 1-1,2A-t azaz 220-260W-ot korábban. Igaz ez nam azt jelenti, hogy z én készülékem is tudja. Esetleg elfagyás lehet nálam a kikapcsolás oka vagy másnál is így működik?

Páramentesítő témához: Az eredménytelen utcafűtést mi is hamar meguntuk. A ruhák csak poshadtak a szárogatón, a mosógép mellett meg csak tornyosúltak az újabb adagok reménytelenűl. Elhamarkodottan gyorsan vettem egy 24/10L-es gépet talán midea-hoz lehetett valami köze de nem vált be, nevetséges mennyiséget szedett össze így visszavittem. A megoldás egy sérült csomagolással akciósan vásárolt Midea MDF3-20DEN3-lett. Talán 45-ért. Mi csak a fürdőt és csak is szárogatáskor páramentesítjük éjszaka. Egyébként szellőztetés a lakás többi részével együtt.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés