Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
Értem, az itt elhangzott és mért fogyaszási adatok annyira nem győztek meg, hogy a közeljövőben ezért lecseréljem állandó fűtéshez, a mostani fűtörendszerrel szemben azért lenne néhány kompromisszum és megoldandó feladat is.
Nekem nem csak 1-2 percig hanem volt hogy 30 percig sem indult. Illetve észrevettem, hogy néha ki-be kapcsolt mint egy on-off klíma. Ha eléri a hőfokot akkor miért nem veszi vissza a teljesítményt 460W-ról? Ha jól emlékszem te mértél 1-1,2A-t azaz 220-260W-ot korábban. Igaz ez nam azt jelenti, hogy z én készülékem is tudja. Esetleg elfagyás lehet nálam a kikapcsolás oka vagy másnál is így működik?
Páramentesítő témához: Az eredménytelen utcafűtést mi is hamar meguntuk. A ruhák csak poshadtak a szárogatón, a mosógép mellett meg csak tornyosúltak az újabb adagok reménytelenűl. Elhamarkodottan gyorsan vettem egy 24/10L-es gépet talán midea-hoz lehetett valami köze de nem vált be, nevetséges mennyiséget szedett össze így visszavittem. A megoldás egy sérült csomagolással akciósan vásárolt Midea MDF3-20DEN3-lett. Talán 45-ért. Mi csak a fürdőt és csak is szárogatáskor páramentesítjük éjszaka. Egyébként szellőztetés a lakás többi részével együtt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- Befagy az egész gép
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve