- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2025 június
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zs198
aktív tag
válasz
flikenflaken #73021 üzenetére
Szia!
Én is hasonlóan a BQ silent base 601-et nézegettem. Sok tesztet olvastam, sok összesítőt böngésztem és én is a szellőzéstől fostam. Aztán lett egy BQ SB801 (ez ugye a nagyobbik testvér)!
És egyáltalán nem bántam meg!
Egy 9700KF+ ASUS STRIX 1070 OC + Noctua NH D15 kombó van benne!
És táncolni lehetne mellettük..komolyan! Azóta tettem bele 2 14-es ventit! 3 elöl,1 hátul, 1 felül (proci hűtő felett kb.)
Hangja nulla! A BF5 alatt (természetesen minden ultrán) a proci nem megy 50 fok fölé abszoltút, a VGA pedig 60-65 fok!
Nem rábeszélni akarlak nyilván, csak mint tulaj osztom meg veled a tapasztalataimat!
Egyébként a Phanteks P600S is jó házikó (néztem én is), ez már elöl kapott USB-C-t ..többek között!
Meg a Meshify-t nézegettem.
Bármit is választasz..lényeg, hogy neked bejöjjön!!
Sok sikert a vásárláshoz!
( a képek még a 2 venti vásárlása előtt készültek) -
válasz
flikenflaken #73021 üzenetére
Én adok egy javaslatot a Phanteks P600S-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Noctua NF-F12 PWM venti
- Legrand szünetmentes tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- 89999 Ft Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged