Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
nohát...ezekről a táp gondokról nem is hallottam...

-
Humamage
tag
No 1 javaslatot adok én is annak aki valami szolidabb házat akar, nekem Cooler Master Centurion 534-van, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. oldalrol kiszedhetős vincsik, 12-centis kék ledes venik, acélból és aluminiumból van. lehet, h lett volna jobb is ennyiért, de nekem bejött az 1szerü dizájn. ;-)
-
polip
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
én is az antec mellett teszem le a voksom...az ár/érték aránya jó, nem mellékesen egy kiváló tápot is kapsz mellé...
-
polip
addikt
válasz
TriackFeri
üzenetére
a gémereknek fontos lehet a sok ventillátorhely is....
-
ToBeY
nagyúr
válasz
TriackFeri
üzenetére
Gondolom nem alu ház,hanem acél.Mivel acél nehezebb,így nehézkesebb lanparty-ra vinni a cuccost.De ez csak egy tipp

-
TriackFeri
aktív tag
Nézegetek házakat és az egyiknél minden oldalon azt írják hogy nem kifejezetten játékosoknak szánt ház. Ez mit takarhat?
-
polip
addikt
válasz
TriackFeri
üzenetére
hát...
azon kívül hogy noname, és szerintem csúnya, más véleményem nincs...
de csatlakozok az előttem szólóhoz... -
ToBeY
nagyúr
válasz
TriackFeri
üzenetére
Ennyi pénzért,vagy max +2k olyan 15000 sokkal de sokkal igényesebb házat lehet kapni szerintem.De ez persze izlés dolga

-
TriackFeri
aktív tag
Mi a véleményetek erről a házról? A táp nem lényeg.
COLORSIT 9001-C4 [link]
[Szerkesztve] -
Crowbar
csendes tag
És a Sharkot hol lehet 30k-ért megvenni?

-
Crowbar
csendes tag
Helló,
30k-t szánok házra.
Eddigi kiszemeltjeim: TT Tsunami, Gigabyte 3D aurora.
Fontos a csend, a jó szellőzés, és az, hogy minden elférjen benne. Mondjuk egy 7950 is.
szerintetek? -
OP-ToTo
aktív tag
Sziasztok. Ház kéne táp nélkül. Olyan kéne hogy legyen a jobb oldalán meg a teteján is lyuk. Szín majdnem mind1. De oylan normál fehéresbe. Kb 5 kb-a lenne a ház. Létezik ilyen?
-
CriticalHit
addikt
válasz
TriackFeri
üzenetére
Most fél áron megkaphatod boltból [link] az Antec SLK3000-t. Jó vétel.
-
polip
addikt
Antec Sonata...ha tudsz venni valahol Sonata I-et, akkor mindenképp azt (a tápja miatt)
Maga a ház:
[link]
egy teszt róla:
[link]
A tápja amit adnak hozzá egy TruePower táp
[link] <-- íme
VISZONT!! csak a sonata I-et szerelik truepower táppal....a sonata II tápja SmartPower, amin nincs fan only csati
ha bármi kérdésed van, szívesen segítek...ja és nem utolsó, hogy néma a gép -
Tipe
tag
Számítógép házam lecserélése előtt állok, még nemtom mit is vegyek. A paraméterek amiken belül kéne maradni: táppal együtt max. 30ezerHUF, jellemzően fekete, nem csicsás (pl.: Thermaltake Swing http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/swing/vb6000bns.asp ), 3-4 nagy hely, front usb, audio miegymás.
A probléma, ami megnehezíti a döntést, hogy hátrafelé nem, vagy csak nagyon gyéren tud szellőzni a helyén a cucc, mert barátnőm unszolására le lett cserélve az íróasztal és a számítógép ház tartó részének van hátlapja.
Ráadásul nem elég mély, így az sem megoldás, hogy nem tolom be nagyon, mert akkor meg kilóg. Szóval erre várok valami ötletet, javaslatot, hogy milyen ház+táp (400W-os) kombináció felel meg ezen követelményeknek.
A fentebb említett Thermaltake ház alapvetően megfelelő lenne, csak nemtom lehetséges-e olyan tápot beleapplikálni, ami bírja a minimális szellőzést, vagy nem csak hátrafelé akar.
(Az asztal kivágása, rongálása nem megoldható a fentebb említett barátnő okán...
)
Szóval várom az ötleteket, javaslatokat, amiket előre is köszönök!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
galyika
csendes tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Köszi, ezt már láttam, és nincs benne egy sem a LaScala sorozatból, engem pedig inkább azok érdekelnek, de félek a 6 centis ventijeiktől.
-
galyika
csendes tag
Üdv!
Silverstone háza van valakinek?
Nekem nagyon tetszenek, de a hangjuk, szellőzésük egyáltalán nem tudom hogy megfelelő-e, ezt pedig csak az tudja akinek van ilyen. Tehát ne tartsa magában!
-
w74
csendes tag
Találtam gigabyte triton-ról egész jó leirást,hátha mást is érdekel. Én vétel ügyben ebben is gondolkodom...
[link] -
w74
csendes tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Köszi a segitséget!

w74 -
w74
csendes tag
Hello!Gigabyte 3D Aurora.Erről mi a Véleményetek?Van valakinek személyes tapasztalata?
A prohardware tesztet olvastam jónak tünik...+tetszik is...
-
CriticalHit
addikt
Na és ez:[link]
Mint egy Denon erősitő. -
cOxeR
Ármester
Ehhez mit szóltok? [link]
microATX-ben nem találni jobbat szerintem... -
cOxeR
Ármester
válasz
CriticalHit
üzenetére
Akkor hétvégére szerzek egy 12-est előre meg pasztát és szétrobbantom az egészet, aztán lesz ami lesz. Mi a baj a matrincámmal

-
cOxeR
Ármester
válasz
CriticalHit
üzenetére
Többin megvolt az a bizonyos nyíl, ezenn nem találtam, csak matrincát, majd ma talán lesz időm többet szórakozni vele, úgy vannak a ventik ahogy írtad, elől nincs, szerintem ezt pótolom hamarosan, oldalsót milyenre állítsam?
pont a proci felett van gondolom befelé hideglevegő...
[Szerkesztve] -
CriticalHit
addikt
Általában van két nyil a ventin. Az egyik a levegő áramlási irányát jelzi, a másik pedig a lapátok forgási irányát. Ha nincs: A hátsóján van matrica. Ha belenézel a hátuljába
akkor az arcodba fújja a levegőt. Ha mindkét felén van matrica próbálgasd és érezd az áramlást. A proci venti fújja a hideg levegőt bordára, ne pedig szivja. A házventik pedig: elől szív hátul fúj.
Jó kisérletezést
-
cOxeR
Ármester
válasz
CriticalHit
üzenetére
Hali! Tegnap megfordítottam az irányzékot, a házikómban, biztos ami biztos, viszont egy thermaltake hűtőnél, hogy lehet megállapítani, hogy merre van a légterelési iránya? [link]erről a példányról lenne szó. Jah tápom, már nem garis, ha a hűtéssel nem oldódik meg a problémám (nagyon poros volt a réz borda, újrapasztázás is meglesz a hétvégén amint időmből tellik...) akkor megjavíttatom.
-
CriticalHit
addikt
válasz
TriackFeri
üzenetére
Kis szerencsével még 15 alatt:
Antec SLK3000B,
Cooler Master Centurion 534,
Gigabyte Triton,
Thermaltake Matrix,
Jó a Chieftec Bravo és CX sorozat de 15K-ért nehéz ügy. -
CYBERIA
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Kösz, CriticalHit, ez úgy tűnik nagyon jó lesz!

-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Gondolom (és tudom) hogy a chieftec jó minőséget gyárt.Jó pár éve van már egy 420-as Chieftec tápom és tök jól szuperál,szerencsére!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem a desing speciel nem jön be,de az se rosz házikó akinek tetszik...
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
válasz
TriackFeri
üzenetére
Thermaltake,AeroCool,Coolermaster,Aspire
-
TriackFeri
aktív tag
Milyen házat ajánlanátok max 15k-ért ami jó szellőzésü?
-
cOxeR
Ármester
válasz
CriticalHit
üzenetére
Köszi, megtaláltam éppen azt olvasom, kerítek egy tápot valahonnan és megpróbálom azzal mit alkot! Olvasgatok, és köcce

-
cOxeR
Ármester
válasz
CriticalHit
üzenetére
Utánnanézek a dolgoknak táp terén, köszi!
Hol írnak erről a táp ról PH-n?
[Szerkesztve] -
cOxeR
Ármester
válasz
CriticalHit
üzenetére
Nyitott oldalnál sem. Újraindulgat, nem fagy ki sose! Táp 410W még garis..lehet az a ludas
-
@ti
csendes tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
hát 7e
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
sorry, antec ventire gondoltam...

-
cOxeR
Ármester
válasz
CriticalHit
üzenetére
Most úgy néz ki a helyzet, hogy ez van a procin [link] ezenn van egy 80-as venti vinyók felől és fújja a levegőt a bordákra a hátsó 12-es a levegőt kifelé tolja, és az oldalsó 92-es pedig szintén kifelé, és ha húzom akkor terhelés alatt újraindulgat..arra gondoltam még, hogy megfordítom a hátsó ventit meg a bordán lévőt és előrefele tolom a levegőt és elviekben akkor az oldalsó 92-es kihúzza egy részét és tlán így jobb lenne..vagy nem?

-
CriticalHit
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az egyik legjobb ár/teljesitmény ház. Szeretem.
-
venember83
nagyúr
Antec SLK3000B - ajanlom mindenkinek, hozza olyan tapot amilyenre szuksege van, szep, olcso, jo a hutese, csak LAN-partykra kicsit nehez
Elore ajanlom, hogy vegyen a boldog tulajdonos 1 12centis zalman ventit s akkor minden szep es jo! -
cOxeR
Ármester
válasz
CriticalHit
üzenetére
Barton 2500+@3200, költeni nem akarok rá, elég nekem az is ha alap órajelen megy úgy nem hibáz. Max egy ventit meg pasztázást bevállalok most ha megy megy ha nem nem. Majd csere estén költök a halk rendszerre.
-
CriticalHit
addikt
8-as ventivel sosem lesz, halk és hatékony hütésed. Szerintem előre szivóra
egy 12-es Scythe S-Flex (az 1200-es), hátra ugyanez kifelele fújóban. Egy jó szabályzóval még halkabbra veheted. 8-s venti meg nem kell. A procira meg AC Freezer Pro 7, GT Igloo 5700 / 7700, TR HR-01 meg persze a Ninja. Bár nem ismerem milyen foglalatra kell, én ezek közül választanék.
Hütő paszta: Zalman STG-1[link]
AC MX-1 [link]
[Szerkesztve] -
@ti
csendes tag
milyen házat ajánlatok ami nem drága de jó minőségű??
-
cOxeR
Ármester
válasz
CriticalHit
üzenetére
Éppen azon vagyok, csak egyenlőre még nem tudom melyikeket, illetve a procihűtőn lévő szerintem hangosabb (zalmann 8-as)..illetve még a hőmérséklettel is van némi gond, kellene paszta (milyet?) meg két halk 8-as meg egy halk 12-es venti és akkor nekilátnék addíg visszavett orajellel gond nélkül üzemel...a procinál meg elég nehéz volt rávarázsolni a DP102-őt és ezért vonakodom a szétszedésétől is
illetve kell a paszta... -
cOxeR
Ármester
válasz
CriticalHit
üzenetére
Én jóval alatta vettem már akkor is, és jó árnak számított. A ventillátorai hagynak maguk után kívánnivalót, hangosak. Amúgy minden a legnagyobb rendben van vele.
-
cOxeR
Ármester
válasz
CriticalHit
üzenetére
Nem Tsunami Dream-em van már 1 éve...
Túlárazottságban igazad van, de szerintem a minőséggel nincs gond. -
cOxeR
Ármester
válasz
CriticalHit
üzenetére
Nah és ehhez mit szólsz? [link]
-
-
@ti
csendes tag
sziasztok
akarok venni egy házat...nem drágát
a következőt néztem ki:
[link]
mi a véleményetek? -
Speed
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
Hát hallod te tényleg nagyon vágod ezeket aház dógokat
117k ért lehet nem veszem vízzel

-
Speed
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
Uhh köcce amúgy ez nagyon jó ház ennek se a külseje fogott meg hanem a belső elrendezése

-
CYBERIA
őstag
Ezért nagyon mérges vagyok:[link]
Nézzétek meg, mekkora ház lenne, ha 3 darab 5,25-ös hely lenne benne
Én már nem is tudom létezik-e olyan. Régen létezett az biztos láttam egy hatalmas Samsung vagy Siemens házat, de az még AT-nak is majdnem régi volt. -
Speed
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
Mmmm hallod de jó ez a ház
[link] Mi péz lehet egy ilyen? -
CYBERIA
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Sajnos nagyon kocka. Fekvőbb házra gondoltam, ilyesmi arányokkal, csak nagyobb:
[link]
3 darab 5,25'' jó lenne. -
Speed
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
Hát igen mondjuk hűtésben verhetetlen a cucc
le kell kötni el ne száljon abban a nagy huzatban 
-
zolomon17
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes beruházni egy Codegen 2005 CA-ba? Öreg Socket A alaplap menne bele, minden flanc nélküli ház jó lenne!
Üdv: Zolomon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- RAM topik
- OLED TV topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul nem elég mély, így az sem megoldás, hogy nem tolom be nagyon, mert akkor meg kilóg. Szóval erre várok valami ötletet, javaslatot, hogy milyen ház+táp (400W-os) kombináció felel meg ezen követelményeknek.
)

pont a proci felett van gondolom befelé hideglevegő...
akkor az arcodba fújja a levegőt. Ha mindkét felén van matrica próbálgasd és érezd az áramlást. A proci venti fújja a hideg levegőt bordára, ne pedig szivja. A házventik pedig: elől szív hátul fúj.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Busterftw