- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti666
aktív tag
válasz
zsolt1129 #1781 üzenetére
Az Amigo szerinted jobb mint az Igo8? Hát nem tudom, szerintem csak azért venni egy készüléket, mert azon Amigo van, teljesen felesleges, eléggé leegyszerűsített az Amigo, meg a grafja is gagyibb, bár ízlések és pofonok, gyerekeknek meg szőkéknek még jó is lehet
Egyébként meg gondolom szinte bármelyik kütyüre az Amigo is feltehető, szóval nem gépfüggő
A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!
-
runner 125
nagyúr
válasz
zsolt1129 #1722 üzenetére
Noh igen, kezdetleges az egész mo.-i TMC adás.
Itt van egy régebbi cikk..kicsit bővebben írnak róla.
Tom1939
A Navon-ok jó készülékek.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz
zsolt1129 #1462 üzenetére
Igazából csak egy picit kellene visszaolvasni..
Ha olcsón akarsz/jót; Wayteq modelljei,ha kiválót szeretnél/többet szánsz rá a Garmin PNA-i közül válogass.
Pontosság?! A PNA-k között sztem nincs pontatlan..Lauda
A fentebbi vonatkozik rád is.
Senior-ként tudhatnád h PH!-n a warez tiltott, a frissítéseket a navi. szoftver gyártó oldaláról letudod tölteni.Üdv.M
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest