Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Egy A4Tech XL-750BH egérre fogok beruházni ez már biztos, az lenne a kérdésem hogy milyen egérpadot érdemes mellé venni?Mikben különböznek az árukon kívül?
-
Kassadin
addikt
válasz Teasüti #6928 üzenetére
Igen gondoltam hogy a 10 ezer forintos egérpad már teljesen szélsőséges dolog, azért már roccat kova egeret lehet venni...
Pár ezer forintos tételben gondolkodok maximum, csak ott is olyan nagy a termékválaszték, hogy nem tudom melyiket érné megvenni(értsd tartósabb, jó az anyaga stb). -
Kassadin
addikt
Gamer egeret szeretnék vásárolni, 10 ezer forintos keretből, valakinek van valami tapasztalata az ilyen árkategóriájú egerekkel?
-
Kassadin
addikt
Kezd besz*rni a mostani egerem, pénzem jelenleg nincsen egy ugyan ilyenre(a4tech x7).
Van valami olyan egér ami egy ezresből kijön és a windows7 is lekezeli?
-
Kassadin
addikt
Mit gondoltok milyen egeret kellene vennem? Microsoft Intellimouse 3.0-al van valakinek valami tapasztalata?
-
Kassadin
addikt
válasz iamthesonar #8739 üzenetére
Egy árkategória a 3.0 meg a mx518 is, azért kérdeztem.
-
Kassadin
addikt
Én is most állok egérvásárlás előtt, így leírom a saját véleményem. Nekem 2 évig volt a4tech x7-es egerem, és nagyon jó volt. Viszont még egyszer biztos nem fogok venni, mert szerintem ki kell próbálni több márkát, nem szabad leragadni egynél. Én mx518 és microsoft intellimouse 3.0 között vacilálok, mindkettő ~7 ezer forint. Logi g500 meg állítólag bitang jó egér, csak dupla annyi mint egy mx518...
Szerk: Elfelejtettem írni, olvastam olyat is, hogy az mx518 nagyon nem barátkozik a nagyon finom mozgással, nem tudom ez a játékban számít-e.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz ForexGuru #8772 üzenetére
"mindenestre én amikor kezdtem akkor egy 800ftos genius egérrel jobban játszottam mint pár akkori team hungary tag szval nem ezen fog mulni"
Bizonyára. Gondolom most is kerettag vagy. És melyik játékról van szó egyáltalán?
Daert: Nem értelek. Mi a baj mx518-al? A másik hogy számtalan helyen kapható az int mouse...
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz iamthesonar #8779 üzenetére
Igen, ezt a nagyon finom mozgást ps-re meg ilyesmire értettem. Ha jól tudom, iponban ki lehet próbálni az egereket, szóval majd szerdán kerítek rá időt, és írok egy kis beszámolót.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz cellpeti #8825 üzenetére
Használt egeret biztos nem veszek.
MarioAna: Szerintem túlreagálod. Egy a4tech árából az ember vegyen inkább logit vagy ms-t, vagy még rakjon hozzá és ott a g500. Mindenkinek más a jó, nekem is sokáig x7-es egerem volt, és nagyon jónak tartottam. De meglehet hogy az ms int mouse 3.0 jobb lesz, majd kiderül ha megveszem.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Synthwave #8868 üzenetére
Miért hogy vásároljon másképp az ember? Nem tudod kipróbálni az összes egeret sehol sem, hogy kézre esik-e. Ennyi erővel akkor meg fórum alapján se vásároljon az ember egeret, mert ugyanúgy szubjektív hogy kinek mi a minőségi egér(elég csak elolvasni azokat a kommenteket amiben az x7 az egerek csúcsa).
Mi a baj a g500-al?
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Synthwave #8873 üzenetére
Nekem egy darab ismerősöm sincsen, akinek ilyen gamer egere van, szóval nálam alapból bukó a dolog, marad az internet.
Rengeteg egér tele van ilyen használhatatlan szarral(legalábbis egy fps játékosnak nem hiszem hogy az kellene elsődleges szempontnak lennie, hogy mennyire világítja ki a szobát az egere), elég csak megnézni a roccat kone-t...Szóval kiemelni a g500-t szimplán azért erős egy kicsit szerintem. Mert nem csak az az egér ilyen. Utálod a g500-at, összeesküvés elmélet powa.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
"szoval osszefoglalva: boven hozza az mx518 szinvonalat, es ahhoz hozzaad nem keves, tenyleg hasznalhato extrat, kb sztem pont annyival tud tobbet, amennyivel dragabb, ennyi."
Nem "sokkal" drágább szvsz(pár ezer forintnyi különbség). A súly meg alapból felesleges szerintem, mert a g500 ~120grammot nyom üresen is.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Majd írd le milyen ha meglesz, kíváncsi vagyok. (Én mx518/g500/ms int 3.0/deathadder között vacilálok, jövő héten fizu elvileg, el kellene döntenem mit vegyek)
A radonról annyit tudok ami le van írva a ph tesztben. És mint tudjuk az egérteszt nagyon szubjektív kategória.
Navika75: Írták a srácok hogy szlovák(!) webshopokból még lehet venni, habár én nem tudom pontosan...De ha gari probléma lesz vele, az eléggé necces.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Nem feltétlen. De minek költsek erre 3 ezret, amikor 7 ezerért kapok minőségit?(logi mx518) Szimplán pénzpazarlás szerintem. Általánosságban elmondható hogy a drágább dolgok tovább bírják a strapát(lásd egy adidas cipőm kihúz 2,5 évet, egy piacos meg pár hónapot...Adidas cipő ~15-20 ezer, piaci pár ezer)
Cellpeti: Te miről beszélsz? Az hogy azok a nyomoroncok annyiért adják, még nem lesz minőségi egér az x3-as. Azokat nem is lehet jellemezni, akik meg megveszik annyiért...
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
"Természetesen úgy a legegyszerűbb véleményt alkotni valamiről, hogy még nem próbáltad, és ha valaki segítő szándékkal ajánl valamit azt rögtön lehurrogni, mert hogy 3k-ért biztos nem kapni -a te megfogalmazásodban- "minőségi" dolgot."
Nem hurrogtalak le, szimplán nem kell amit linkeltél. Mit nem tudsz ezen felfogni?Itt picsogsz nekem xy hsz-en keresztül már, mintha élet-halál kérdése lenne hogy milyen egeret fogok venni, számodra teljesen lényegtelen amúgy is.
"Kérlek, ahogy gondolod. Én az itt egekig magasztalt MS 1.1a-t váltottam le vele, és véleményem szerint sokkal jobban használható mint az. Ez persze egyéni vélemény."
Teljesen szubjektív, jól látod.
"De nem azt mondom hogy a te hozzáállásod rossz, elvégre az ilyen gondolkodású vevőkből élnek jól a hardvergyártók . De Trust-ot meg Genius-t is lehet is lehet kapni bőven 10k felett, és az tuti hogy minőségi mert sokba kerül, uh. ezeket a márkákat pl. nyugodt szívvel ajánlom neked."
A márka legalább annyit nyom a döntésben mint az ára. 3 ezerért biztos jó az x3, de talán megengeded nekem hogy eldöntsem mi a jó számomra. Nyugodtan ajánlhatod, csak éppen mindkettő kuka kategória játékos szempontból.
Más: Nyugodtan át lehetne írni/szerkesztetni az első hozzászólást hogy legyen egy kis infómorzsa az újaknak, én már érdeklődtem is az ügyben, jó lenne ha ti is hozzátennétek a dologhoz, és nem egyedül szenvednék vele.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Synthwave #8924 üzenetére
Úgy kell megírni hogy abszolút szubjektív legyen, és ne okozzunk senkinek se fizikai fájdalmat. Amúgy meg nem valami kisregényre gondolni, csak a lényeg, meg az főbb egerek/árak amik érdemesek az ember figyelmére. Mindegy majd megcsinálom, aztán belinkelem ide, és majd megmondjátok mennyire gány.
Szerk: Például olcsóbb kategória képviselői a ms x3 és az a4tech x7-es családja vagy valami ilyesmi. Tehát nincsen benne semmiféle vélemény nyilvánítás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest