Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék játékra egeret venni és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Leírom a kért dolgokat illetve még kiegészítem amivel tudom.1. Mennyi a keret? - 10ezer körül szeretném megvásárolni, de alapár lehet 25-30k is, használtan, online boltból olcsóbb sokszor
2. Használtpiac, és / vagy eBay? Igen, lehet
3. Mire használnád az egeret? Játék miatt venném, MMO, Mechwarrior Online
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? A próbálgatások alapján inkább a palm ami fekszik. Ujj-tenyér: 20 cm, középső ujj: 8,5 cm, tenyérszélesség: 9 cm
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Passz, nem tudom.
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) A jelenlegi és esetleg későbbi játékok miatt egy 5-7 gombos lenne a jóJelenleg általánosan használt egér: [Lenovo M-U0025]
Igazság szerint nem annyira jó nekem, mivel a fogási mód miatt egy adott idő múlva elkezd fájni a csuklóm.A kisebb egereket, fingertip módban, Churchill styleban fogom, a nagyobbakat palmmal, de akkor is csuklóval irányítok.
Amiket a bp-i Árkád Media Marktban nézegetve fogásra, gomb keménységre, elrendezésre jónak találtam (próbáltam sorrendet felállítani):
Roccat Kone Pure / Naval - Ez mindegyik feltételnek jól megfelelt.
Logitech G402 - Méret megfelelő, jól simul a tenyérbe gombok érzékenysége/keménysége jó. Jobb felső gombok zavaróak
Asus Strix Claw - Méret jó, keménység nagyjából megfelelő
Asus GX1000 - Méret jó, keménység megfelelőA bal oldalsó gombok használatakor hajlamos vagyok a jobb oldalra nagyobb nyomást kifejteni, emiatt sokszor aktiválni a jobb oldali gombot, ezért is figyelek a keménységére.
Méretben ezeket találtam megfelelőnek, így szeretném ha segítenétek abban, hogy van-e még esetleg hasonló egér ami ezeknek a feltételeknek megfelel ill. ha lehetséges valahol Bp-n ki lehet próbálni. -
Solymi81
aktív tag
válasz FireKeeper #58512 üzenetére
Szia!
Értem, köszönöm.
A Deathaddert meg kellene tapicskolnom élőben, hogy tudjam jó-e.
Igen, a Kone az kisebb valamivel, viszont jó volt a fogása.
Majd még visszamegyek nézegetni az egereket, csak most karácsony környékén nagyon szorgalmasan ajánlgatnak az eladók illetve nagy a tömeg. Most épp a Trustokat nyomják nagyon, kinézetre, fogásra nem rosszak, csak nagyon érzékenyek illetve billegnek nagyon a gombok. -
Solymi81
aktív tag
válasz laskr99 #58716 üzenetére
A 4-es ponthoz igazán lemérhetnéd a kézfej méretét, mert az segít.
Kinek mi az átlagos ugyebár.Amúgy szerintem ez a te egered:
ASUS ROG SICA - 9KVagy még ezek az ajánlóból:
Genius Maurus - 9K -
Solymi81
aktív tag
válasz FireKeeper #58719 üzenetére
Addel, Firekeeper Jogos és tudom, hogy nem palmos, de azért elég szűk kereteket adott meg a kolléga 8-10K, csak új, itthoni, palmos...háát, teljesíthetetlen sztem. Max vmi gagyibb egér jöhet szóba.
Próbáltam érzékeltetni mit kap ennyiért ami jó.laskr99: Értem, nekem 20cm a mért rész, szóval vágom mi kell neked.
Ahogy fentebb is írtam érdemes lenne 1-2 ezer Ft-ot rárakni a 10K-ra és akkor már ezek közül válogatni:Illetve érdemes lenne megfontolni a hardveraprót is.
Vannak elérhető áron jó egerek, rendes garival.Én pl. most Ebayen és Amazonon vadászok egeret használtan, mert úgy olcsóbb.
-
Solymi81
aktív tag
válasz Anubris #58852 üzenetére
Szia!
Mekkora a kezed?
Nekem 20 cm és ezek az egerek voltak jók palm fogásra (amiket ki tudtam próbálni Bp-en az Árkád MM-ben):Asus Strix Claw
Asus ROG Gladius
ASUS GX860 Buzzard
Asus GX1000
Logitech G402
Roccat Kone XTD OpticalEzenkívül többfélét (pl. Steelseries, Zowie) ki tudsz próbálni a Pixel-ben, szintén Bp-en.
Amúgy az egér méretéből és kialakításából már be tudod lőni, hogy mekkora lehet, meg neten is tudsz összehasonlító képeket találni. -
Solymi81
aktív tag
Igaz, csak gondoltam, akkor kevesebb lenne a felesleges kérdés illetve keresgetés.
Pl. én is ha keresek egy egeret, akkor át kell nyálaznom kismillió kérdést, meg kikeresni az ahhoz tartozó hozzászólást, hogy tudjam miért nem ajánlott.Tudom, ott az összefoglaló, internet, kereső, de látható az is, hogy bizonyos egerek folyamatosan felbukkannak, mert sokan nem veszik a fáradtságot, hogy megnézzék/átolvassák ezzel is növelve a kiszűrendő kommentek számát.
Persze, ha úgy gondoljátok, hogy ez felesleges meló ill. elviselitek a "felesleges kommenteket" vagy ezt már átbeszéltétek, akkor nekem ok, csak gondoltam bedobom az ötletet
Amúgy köszönöm az eddigi munkátokat, nagyon hasznosak és számomra fura, hogy nem találok a neten seholse ugyanilyen paintes teszteket, ahol szemmel látható, hogy miért jó vagy nem jó az adott egér.
-
Solymi81
aktív tag
Sziasztok!
Két héten belül megérkezik a Roccat Kone XTD Optical egerem, szeretném majd felajánlani tesztelésre, itt Bp-en (már ha működik, ugyanis használt, eBay-es ). Akkor majd azt is ki lehet húzni a TODO listáról.
-
Solymi81
aktív tag
válasz goamantra #59357 üzenetére
A súlya elméletileg 119g, ami nekem fura volt, hogy a próbált egerekhez képest valóban nehéznek tűnt, pedig "csak" 10 grammal több mint az Asus Strix Claw (110g). Pedig annál még a Roccat Kone Pure (95g) is nehezebbnek tűnt. Amúgy a Asus ROG Gladius is 116g.
Érdemes ezt elolvasni ill. ezen a fórumon olvasgatni az egérről.
Meglátjuk mennyire fog bejönni az egér, ha nem bírja majd a csuklóm, akkor majd ráedzek vagy eladom az egeret
-
Solymi81
aktív tag
válasz dobragab #59474 üzenetére
Én az EMP-vel szemezek, az már lesz Január 15-től.
Valszeg ez is drága lesz (Ebay-en, Amazonon már van elővétel, 80EUR) mint az XTD Optical, viszont remélem, hogy lemegy az XTD Optical ára.Jövő hét közepe táján érkezik az XTD Optical, utána meg lehet beszélni egy tesztelési időpontot
[ Szerkesztve ]
-
Solymi81
aktív tag
válasz asuspc96 #59948 üzenetére
Esetleg be lehet az összefoglalóba írni azokat a budapesti ill. vidéki helyeket is, ahol lehet normálisabb egereket próbálni.
A bp-i Árkád MM-ben viszonylag nagy választék van, Roccat, Asus, Logitech, (Trust) gamer egerek ki vannak téve, plusz van még a többiből is.
Westend MM egy nagy csalódás volt, alig volt kirakva pár egér, az is Trust, ráadásul még dobozban se volt nagyon más féle.
Valaki említette még a Mammutot is mint elfogadható helyet.
Btw, most a cégnél szerváltam egy Logit MX518 V1-et (elkezdett fájni az ín az alkaromban vmiért és próbálgatom a többi egeret, melyik lenne jó munkára).
Ez most palmos egér lenne? Sehogy se áll rá a kezemre. -
Solymi81
aktív tag
dobragab: Hopp, tényleg, nem tudom, hogy érdemes lenne-e pontosítani, elkerülendő a felesleges mászkálásokat, bár akkor meg frissíteni kellene az infókat.
Vanir/FireKeeper: Érdekes egy egér az MX518, nekem régebben egy A4RECH RFSOP-35a egerem volt, annak nagyon bejött a formája. Most egy Roccat Kone XTD Optical lesz, tapogattam jópár percig, kíváncsi leszek, hogy majd mennyire jön be.
Ezt az íngyulladást meg nem értem mitől lett. Eddig simán tudtam használni mindenféle céges egeret, most meg elkezdett begyulladni a kezem. Öregszem vagy mi.
-
Solymi81
aktív tag
válasz holozis_HUN #60110 üzenetére
Az egy Roccat Kone Pure, amiből a Militarynak van jó szenzora.
Van fent itt kettő, kérdezz rájuk ha tetszett: 1. , 2.
Ebay-en és Amazonon is lehet kifogni jó áron ilyeneket illetve ugye az összefoglalóban van a Militaryról és az Optikairól is teszt.
Én csak azért nem azt vettem, mert az XTD az jobban kézreállt. Aztán majd kiderül, hosszú távon mennyire fog bejönni.
-
Solymi81
aktív tag
válasz holozis_HUN #60143 üzenetére
Nincs mit.
A G402 bejött, viszont a bal felső gombok nagyon zavaróak, feleslegesek, számomra legalábbis.
Ezen a vonalon még nézd meg az Asus Strix Clawot és az Asus Gladiust is. -
Solymi81
aktív tag
válasz gyovika #60548 üzenetére
Az általam vett Roccat Kone XTD Opticalt dobragab jövhéten fogja tesztelni.
Itthon az új 28K, külföldről (német amazon, ebay) 23K szállítással együtt.
Az EMP 80 EUR körül lesz.Személyes tapasztalat alapján még nézd meg ezeket is:
Mionix Naos 7000
ASUS Rog Gladius
Asus Strix Claw
Logitech G403 -
Solymi81
aktív tag
válasz Solymi81 #60554 üzenetére
Annyit még hozzátennék személyes tapasztalatként, hogy bár nagy a kezem és palm fogással használom az egereket, itt ez nem működik, mert mindig visszaállok clawba.
Az oldalsó gombok közül az 5-ös jó helyen van, de használata nehézkes, mert ellen kell tartani az egérnek ha meg akarom nyomni. A dönthető görgőfunkció hasznos, de balról-jobbra nemár kemény és a maga a görgő lenyomása is az.A régi A4Tech RSWOP-35a egerem formája és mérete azt hiszem az IntelliMouse 1.1 koppintása volt, nagyon szerettem. Lehet mégiscsak néznem kell egy ahhoz hasonlót.
-
Solymi81
aktív tag
válasz -FreaK- #60610 üzenetére
Valamennyivel olcsóbb lesz az biztos.
Fentebb írtam, hogy az EMP 80 EUR az amazonon, a régi Kone Pure meg szintén ill. vannak akciótól függően olyan 55-70 EUR körül mozgott.Amúgy MM-ben szokott lenni kirakva, a budapesti Árkádban legalábbis volt.
Szerk: Látom Vanir is válaszolt
[ Szerkesztve ]
-
Solymi81
aktív tag
Általában írva van, hogy hány példány van még, szóval érdemes sietni az ilyennel.
Egyébként meg tudom ajánlani a camelcamelcamel.com oldalt, ahol nyomon tudod követni az árváltozásokat ill. küld infót is, ha a beállított érték alá esik a cucc ára.
Külön-külön nézi az egyes országok Amazonjait, az amazon által eladott cuccokat, az amazonon hirdetőkét és a használt cuccok árait is.Ha akciót látsz akár Amazonon akár Ebay-en, érdemes csekkolni mindkét oldalt, mert lehet h van a másikon is.
-
Solymi81
aktív tag
válasz ribizly #60803 üzenetére
Alapból a Roccat Kone Pure is lézeres mint ahogy a legtöbb alap egerük, csak aztán a többiből adtak ki optikait is.
Ráadásul míg a Roccat topja az 8200 DPI, itt behazudnak 16000-et
A méret se stimmel. A KPM méretei 115x70x30mm, ZM-GM7 120x66x38mm.
A súly is valóban durva. A KPM 93g, ZM-GM7 140g? Súllyal együtt mérték?
A programot is adta vele a Roccat, igaz, egyszerűsített formában, de ugyanaz.Ha így folytatja a Roccat, akkor szép jövő áll előttük, csak az árazással van baj meg a súllyal.
Viszont amit eddig tapasztaltam tőlük, az minőségi. -
Solymi81
aktív tag
válasz dobragab #60855 üzenetére
Jaja, a görgő lenyomás az valami brutál, nagyon kemény szerintem.
Súlyra valóban nehéz, nekem egy idő után fájt a csuklóm. Hiába palm, fingertipre állok vissza többnyire és gyilkolja, bár asztal csere lesz, hátha az alátámasztás segít.
Melyik firmeware-rel teszteled? Nekem a legújabb volt fent.
Az OCN-es komment szerint a polling rate és smoothing problémák javítva lettek.Esetleg ennek a kommentnek van jelentősége?
"The 3988 has a higher frame rate. Which is probably why some people think it has a bunch of "smoothing" because they are not used to a high frame rate sensor. The 3090 and 3310 sensors have a medium frame rate."Illetve mivel nem értek hozzá, bedobom még ezt a kettőt is, hátha segít:
[OCN 1]
[OCN 2] -
Solymi81
aktív tag
válasz kemotox #60922 üzenetére
Lehet lemérik nekik
Btw, szerintem a komolyabb sportolóknak biztos van információjuk az egér adatairól illetve tudják a hátterét a dolgoknak, mert ez kihatással van a teljesítményükre.
Egy jó és egy rosszabb egér között meg lehet érezni a különbséget, főleg ha begyakorlott mozdulatok/ tapasztalatok alapján eltér a végeredmény.
Olyankor azért csak kíváncsi vagy rá, hogy te hibáztál-e vagy az eszköz.
És ha az eszköz, akkor csak tudni akarod, hogy miért történt és hogyan lehet ezt kikerülni vagy minimálisra csökkenteni.Másrészt amíg egy adott dolog valakinek bejön az nem jelenti azt, hogy másnak is.
Én például amíg ide nem tévedtem, azt se tudtam, hogy többféle szenzor van, ráadásul a tulajdonságaik miatt ez kihat a játékélményemre, az egérpadról nem is beszélve.
Addig azt hittem én vagyok a béna, pedig egy jobb egérpad ill. egér érezhetően feljavította a teljesítményem.
Továbbá ott van az egér ergonómiai kialakítása ami szintén nem mindegy. -
Solymi81
aktív tag
válasz Turmoil #60932 üzenetére
Az XTD Optical tesztelés alatt, bár nemtom, hogy hogy dobragab melyik FW-vel tesztelte, állítólag az újabbal a polling rate és smoothing problémák javítva lettek. Majd kiderül.
Kérdéses megtartom-e, megnézem még a Rival 300-at ill. egy-két másik egeret még, hátha jobban bejönnek.
-
Solymi81
aktív tag
válasz Ruinous188 #60949 üzenetére
Ajánlott az Örs vezér téri Árkádban az MM, illetve a Pixel
A Westendben voltam karácsonykor, de csak pár Trust szutyok volt kitéve.
A BestByte-okban is szokott kitéve lenni egér. -
Solymi81
aktív tag
válasz e-newsee #60998 üzenetére
Látod ez érdekes dolog.
Pont tegnap néztem megint a Strixet az MM-ben.
Nagyon jól áll a tenyérben és minden faja, mivel ugye ferdén vannak kirakva így totál más a fogásuk (szerintem) mintha vízszintesben próbálnád.
Mikor úgy néztem, már nem volt olyan fajin az egér, mert az oldalsó gombok nyomkodása nem is volt egyszerű, mert csúszott az egér is oldaliránybaA Rival 300 az mennyire MWO feelinges? Illetve mennyire könnyen éred el az oldalsó két gombot?
-
Solymi81
aktív tag
válasz e-newsee #61003 üzenetére
Köszi az infót.
Nekem is ez a bajom a legtöbb egérrel.
Palmos fogás akció közben nem a legjobb, ilyenkor visszaállok fingertipre, akkor viszont az oldalsó gombok közül csak a hátsót érem el, ráadásul jobboldalt ellen kell tartani, különben elmozdul az egér.A cégnél egy MX518-at használok, de nem tudom megszokni a palmos kezelését, hiába kényelmes.
Úgyhogy néznem kell valami ilyesmi méretű egeret fingertipre. De valszeg tesztelem a clawos fogást is.Kár, hogy nem lehet egy-két napokra egeret bérelni
-
Solymi81
aktív tag
válasz ribizly #61057 üzenetére
Azért mert tizenkettő-egy-tucat gyártók és nem rendelkeznek akkora bevétellel amit befektethetnének vagy nem is akarnak annyit befektetni.
Elég sok kérdés felmerült bennem így hirtelen, a gyártáson és különböző anyaghasználaton kívül mi kerülhet pénzbe.
- Kérdés, hogy az egerek formája védett-e vagy sem, kell-e esetleg licenszelni
- Adott szenzor ára
- A szenzorra írt szoftver ára ill. megírásának bekerülési költsége
- MarketingköltségekHiába vesznek egy jó szenzort FW-vel együtt, mert kapásból más árkategóriába kerülnek és ahhoz kell majd a marketing, promóciózás, stb. is ami megint egy hatalmas költség.
Másrészt az emberek többsége (mint ahogy itt is tapasztalod nap mint nap) nem tudja, hogy mi a különbség egér és egér között, csak a forma számít, esetleg a márka. Ezen szempont alapján meg már így is telített a piac. Hiába tesznek bele jobb szenzort ha a kutya se veszi.
Nézd meg a Roccatot például.
A régebbi egereik nem voltak jó szenzorral szerelve, hanem folyamatosan frissítették a kínálatot.Vagy ott van a Trust. Formára viszonylag jól kinéző egerek, meglovagolják az aktuális trendeket, de az anyaghasználat miatt gagyi hatásúak és szenzor se jó. Pedig ott költenek a marketingre rendesen.
Amúgy meg általános használatra, normál játékra nem kell kifejezetten jó egér, csak ha kompetitíven akarsz játszani. Persze, ha tudod, hogy jó egered van, akkor már a játékélmény is más lesz
-
Solymi81
aktív tag
válasz FireKeeper #61085 üzenetére
Esetleg kiszámolhatnátok, hogy mennyi az idő- és anyagköltség darabra levetítve és mehetne közösségi finanszírozással a gyűjtés az egérre, hisz a szakembergárda már itt van (Amúgy komolyan, egy utánajárást megér, legalább megtudjuk melyik szenzor mennyibe kerül )
[ Szerkesztve ]
-
Solymi81
aktív tag
válasz jaffa 2843 #61156 üzenetére
Hopp, a fenti szenzor sorrend illetve a kommented (kicsit részletesebben) mehetne is az összefoglalóba
Talán kevesebb lenne a felesleges kérdés ill. többen olvasnák el végre az összefoglalót. -
Solymi81
aktív tag
Sziasztok,
Asszem már említettem ezt az egeret, MWO koppintás, kellene egy méretben és formában hasonló, 2 oldalgombos, ami könnyen elérhető.
Mérete: (SZxHxM) 6.9 cm x 12.4 cm x 3.8 cm
DPI: 800-1000
[ Szerkesztve ]
-
-
Solymi81
aktív tag
Ekkora igényeim nincsenek, de valóban ez lenne a legjobb.
Ha van hasonló forma, két jól elhelyezett oldalgombbal és jó szenzorral, akkor jöhetnek az ajánlatok, úgyis kézbe kell vennem legalább egyszer (tervezem a Pixelt meglátogatni emiatt), csak jó lenne tudni, hogy mit nézzek.
A Zowie EC1-A, DA, Rival 100 hasonló forma (Rival 300 kiesett, mert nem szimmetrikus), ahogy nézem talán a DA-nak picit máshogy vannak a gombjai.
Igazából az Asusnak volt jó a sniper gombja (Strix Claw), mert akkor jól lehet használni a 3-ból 2 gombot és nem kell az ujjam tornáztatni.
-
Solymi81
aktív tag
válasz Ruinous188 #61452 üzenetére
Szia!
Pixelben van a Roccat, Steelseries, Zowie , Xtrfy, ami azért elég jó felhozatal.
Ha érdekel egy-két Logitech illetve ASUS akkor Örs vezér téren az Árkád MM.A két üzlet kb. 30 perce van egymástól tömegközlekedéssel.
-
Solymi81
aktív tag
válasz huberpe #61678 üzenetére
Dobragab múltkor letesztelte a Roccat Kone XTD Optical-t, gondolom ha valamikor lesz ideje akkor úgyis kirakja a tesztet.
Amúgy én is inkább az EMP-t javaslom, OCN-en találsz róla tesztet.
Igazság szerint kérdés, hogy mekkora a tenyered és milyen fogást használsz, mert nem egy könnyű egér, hamar kifárasztja az ember csuklóját. -
Solymi81
aktív tag
válasz Roxkex #63787 üzenetére
Azért mert minőségi, jól összerakott egér, nagyon jó szenzorral.
Itt a fórumban is ajánlott, rakat másik régi egérrel egyetemben.Nekem nem Roccat Kone EMP-m van, hanem Roccat Kone XTD Optical, az is használt.
A görgőjével nincsen semmi baj, nagyon jól van összerakva, döntögetés egyáltalán nem probléma neki és eddig még nem olvastam sehol se, hogy meghibásodott volna, pedig nem mai egér.Sajnos előbb-utóbb rájön az ember, hogyha minőséget akar, azt perifériában is meg kell fizetni.
Különben vehetsz 2-3 évente vmi szutykot 5-10 ezer forintokért, aztán hirtelen ott vagy, hogy ennyiért már vehettél volna 1 db jó egeret. Ami később is ért volna jópár ezer forintot.
Vagy veszed újonnan vagy veszed használtan. Kapcsolókat, görgőket lehet cserélni ha tönkremennek. -
Solymi81
aktív tag
válasz Roxkex #63804 üzenetére
Azért arra figyelj, hogy a Kone EMP az nagy és nehéz egér.
Azért jópár óra használat alatt néha-néha pihentetnem kell a csuklóm, mert elfárad.
Mekkora tenyered van és milyen erős a csuklód?Lehet, hogy érdemesebb lenne egy kisebb és könnyebb egeret nézni (Roccat Kone Pure EMP, Asus Strix Claw, Razerek, stb.)
A rendelést azt ne kapkodd el, nem éri meg.
-
Solymi81
aktív tag
Sziasztok,
Egy érdekes kérdéssel fordulnék azokhoz, akik jobbkezes kialakítású és kicsit döntött egeret használnak, pl. MX518, Roccat Kone XTD /Optical, stb.
Ti mennyire találjátok kényelmesnek az egér ilyetén való fogását kezelését a hagyományossal összevetve?
Illetve mennyire veszi igénybe a csuklótokat?Én azt vettem észre, hogy nehezebb egérnél nem épp csuklóbarát ez a tartásforma, mert rendesen nyírja, főleg amiatt, hogy kisebb szögben tudom jobbra fordítani a kezem és próbálom ezt tovább nyújtani.
Mivel a Roccat mérete nekem megfelelő, ezért próbálok nézni egy hagyományos kialakítású egeret, habár a görgője miatt sajnálnám lecserélni.
Vagy esetleg rosszul fogom, tartom és használom az egeret?
-
Solymi81
aktív tag
válasz dobragab #63959 üzenetére
Szerintem az Összefoglaló elején legyen kiemelve, hogy a topik többnyire játékra és precíziós munkára szánt egerekkel foglalkozik illetve amit írtál, hogy általános felhasználásnál döntsön a kényelem mivel a nagy és folyamatosan változó kínálat miatt nincs lehetőség és nincs értelme sem minden egér tesztelésére.
További támpontért el lehet olvasni az összefoglalót, esetlegesen egy pár soros mini összefoglalót alárakni, felhívva a figyelmet, hogy kezeljék fenntartással a noname márkákat, tudják mivel jár(hat) egy gagyi szenzor (pontatlanság, kurzor ugrálás, stb.), hamar bedöglő kapcsoló, görgő, stb.
Meg lehet szerintem jegyezni, hogy érdemesebb az ismertebb márkák közül válogatni a nagyobb százalékarányú megbízhatóság és garancia miatt (vagy mi).
-
Solymi81
aktív tag
válasz Skullwipe #63965 üzenetére
Nem kötekedésképp, de a logout link nincs benne az összefoglalóban, ergo kevés ember fogja megtalálni, érdemes lenne belinkelni ezt is.
A másik, hogy elvétve van benne gagyibb egér, a többsége normális gyártótól van.
Nem véletlenül mondtam, hogy simán lehet azt ajánlani ami formára jó, gyártója ismertebb, de felhívni a figyelmet az ismeretlenebb egerek esetleges veszélyeire, élettartamára.Aki akar kísérletezni az majd megteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Facebook és Messenger
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Hibás Gigabyte 1080ti 11gb
- ÚJ Bontatlan Samsung Z Filp6 // Fold6- több színben- 3 év Samsung garancia
- Eladó JBL Endurance SPRINT fülhallgató
- Patriot Viper Steel 2x8GB DDR4 3600MHz PVS416G360C4K (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- Dell OptiPlex 7440 24"-os All-In-One PC (Core i7 6700, 12 gb ram, 128 gb ssd + 1 tb hdd, Win10 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest