Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
új egér kellene..
elvárások:
-tartós, minőségi (Razer DeathAdder rögtön kilőve)
-firt person shooterre (CSS, majd esetleg CoD4)
-gyártó által garantált garanciával (USA-ban lesz vételezve nekem ajándékba [ez titok, nekem ne mondjátok el] karácsonyra, és az azért alap hogy itthon is érvényesíteni tudjam a garit]
-pontos, precíz low- és midsensen is
-QPAD EC-R illetve QPAD-CT padokkal ne problémázzonjelöltek:
-Logitech: MX518, G5, G9
-Razer: Diamondback 3G, Boomslang CE 2007 (nem tudom mikor lesz kapható, de tetszetős), -Lachesis, esetleg Pro|Click 1.6
-OCZ: Equalizer
legjobban az MX518 és a Diamondback 3G ami érdekelne, de várom a javaslatokat[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
hát newegget, ph!s témáját is olvasgattam: van aki már sokadik Deathadder-ét fogyasztja rövid időn belül. bedöglik egyik gomb, másik gomb, egész (azt hiszem 2.04es(?) firmware-rel szereltek bedugásnál meghalnak) elhull... ettől függetlenül még lehet nagyon precíz, gyors, pontos egér, de tartós nem legalábbis ez az első széria
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
hát nem tudom én elég sok visszajelzést nolvastam neten, átnéztem fórumokat, teszteket, és tisztán az jött le nekem hogy Razerből legbiztosabb a Diamondback család, míg Logitechéktől az MX518ak. persze a futószalagokról jut ki sok hibás márkától típustól függetlenül, de az arány nem mindegy. például aki így egy hónap alatt 4.et használja... az nem véletlen
-
Xelo
addikt
válasz varga911 #1099 üzenetére
örülök hogy örülsz igazából ha a hibaarányt nem vesszük figyelembe, Deathadder és Diamondback 3G között a különbség csak az egér alakjában, kinézetében nyilvánul meg. Deathaddernek lehet jobb a fogása annak aki most szokik Razerre, de én már egy jó ideje Diamondback-el nyomom, arra vagyok rászokva, nekem nagyon kényelmes vele a játék -> 3G felé hajlok. persze még mindig ottvannak a nagyágyúk is.(G9, és a Razer Latökömtudjami)
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz DarthPeeter #1101 üzenetére
jah elégé ingadozó a téma aktivitása
-
Xelo
addikt
válasz abridabri #1112 üzenetére
tényleg nagyon jó egér. akinek nem kell a csicsa, nem izgatja a dpi hype, tökéletes vétel. játékra. én az intellimouse explorer 3.0t ismerem aminek megegyezik az optikája az 1.1A-val, FPSre atomjó, de szar a görgője, lötyög az oldalsó gomb... meg ott vannak a stratégák, egy fillam starcraft meccsen mire menne az ember egy 400 dpis patkánnyal?
-
Xelo
addikt
remélem nem, de lehet elbeszéltek egymás mellett mármint van a Razer Diamondback 3G, de az 3G és nem G3! Logitech-nek van G3 egere. csak figyeljetek hogy mit írtok mert ahogy elolvastam kb nem vágtam le hogy miről van szó.
-
Xelo
addikt
válasz CsCsigusz #1195 üzenetére
8-11eFt
Razer Diamondback, Logitech MX518, Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
ezek viszonylag jó árban vannak, nagyon jó egerek
11eFt <
Razer Diamondback 3G, Razer DeathAdder, Razer Copperhead!, Logitech G5!, Logitech G9!felkiáltójelesekben lézer optika van, sokak szerint kiakadnak nagyobb rántásoknál. havernak Copperhead-e van, nem tapasztaltam különbséget Diamondback-emhez képest
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
profi bolt, ingyen futár: [link] én innen venném. G5 is innen jön, igaz elég borsos áron, 16ezer, de máshol ennyi körül adják a régifajtát futárral együtt... mindemellett munkaidőben egy chates rendszeren keresztül elmondhatod problémádat az ott dolgozóknak, nem kell emilt küldözgetni és várni. jahh igen, te választhatod meg mikor hozzák ki (nap - kb idő) Corsair VX550Wm is itt vettem
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
a lézernek világítania KELL? mert nállam Logitech G5 rev. 2nél nem tesz ilyet, semmiféle fényt nem bocsájt ki
-
Xelo
addikt
üdv mindenkinek! az lenne a kérdésem hogy van-e valami hátulütője annak ha az ember a vezérlőpultban az egérmutató sebességét nem középen tartja? én régóta 800as dpit használok ami sebességre nekem teljesen megfel, de azt olvastam hogy érdemesebb lenne 1600on használni az egeret (elvileg pontosabb) és a játékokban lentebb venni a sensitivityt. na most én egy lusta srác vagyok, örülnék ha nem kéne minden egyes játékot újra beállítgatni, ezért azt találtam ki hogy az egér softwarében beállítom az 1600as dpit, windowsban vezérlőpultban pedig csökkenteném az egér sebességét addig amíg érzésre kb olyan nem lesz mint 800on volt. van ennek a módszernek valami hátránya?
-
Xelo
addikt
közben megtaláltam a választ. a windowsos sebességállító a következő módon működik:
8/11: 222222222222
7/11: 121212121212
6/11: 111111111111
5/11: 111011101110
4/11: 101010101010
3/11: 1000100010006/11 felett skippel, azaz nem ajánlott, 5/11es beállítás nem egyenletes ezért ugyancsak nem ajánlott, de az alatta lévő opciók hiba nélkül működnek. a 4/11es opció pedig pont felére lassítja az egérmutatót, azaz 1600as dpi 4/11es beállításon érzésre = 800as dpi 6/11. hátha más is tűnödött már ezen
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
rendben köszi az infót srácok, akkor marad a bevált 6/11 800as dpin. most épp egy Logitech G304-et (G305 csájna verziója) teszteltegetek líthium elemmel, ami egy Steelseries Rival 310-et váltott. eddig nagyon elégedett vagyok vele, hihetetlen jó érzés megszabadulni a kábeltől. A Rival 310 is nagyon kellemes egér de hiába van kb 19,5centis kezem, nekem a kicsi Logi sokkal kényelmesebb fingertip grippel. rengeteg egeret használtam már, a legtöbb ajánlott típus megfordult a kezeim között, de ennyire még sose tudtam egyet se megszeretni mint most ezt. akinek nem sürgősen kell egér, fingertip gripet használ, és nem fél külföldről rendelni, azoknak nagyon tudom ajánlani mert kínából én 12.000,- forintért tudtam beszerezni, ár/érték viszonylatban szvsz best buy.
-
Xelo
addikt
válasz ribizly #71957 üzenetére
aliexpress, én 3 hete rendeltem akkor még 50$ volt, kuponnal 45$. érdemes telós appról is ránézni ott lehet olcsóbb most is.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
srácok, létezik "gamer" egér ami bluetoothon keresztül is tud kommunikálni? én egyről tudok, a razer basilisk x hyperspeed, de az utóbbi 7 nap alatt már kettőt küldtem vissza belőle, kritikán aluli a razer minőségellenőrzése. az elsőnek a bal klikkje lötyögött, ma jött a csere, ennek a bal és jobb is.. szánalmas, az fix hogy razert nem veszek többet. van más opcióm? jelenleg egy logi g305-öt használok, többnyire elégedettséggel, viszont sokszor jól jönne a bluetooth kapcsolat.
-
Xelo
addikt
40k fölé nem szeretnék menni, annyi még belefér ha egy jó minőségű, időtálló egeret kapok érte. nyilván az is egy opció hogy veszek egy bts irodai egeret, meg egy logi wireless gamer egeret és felváltva használom, de jobb lenne ha egy termék ki tudná elégíteni az igényeimet.. hatalmas elvárásaim szerintem nincsenek, de azért az vicc hogy a 2-3ezres noname egerek jobban össze vannak rakva mint a 20ks razer.
-
Xelo
addikt
lehetséges, de az ultimate meg nem tud bluetoothon keresztül kommunikálni. a g305-öt talán 2 éve rendeltem kínából (volt vagy 8-10 ropi), és azon kívül hogy a bt kapcsolatot hiányolom, elégedett vagyok vele. nem költenék 40kt csak azért, hogy menőbb gamer egerem legyen, valami olyat is kéne tudnia amit a mostaniból hiányolok.
-
Xelo
addikt
válasz werszomjas #81315 üzenetére
itt többen írták, hogy én fogtam ki szar szériát, de nemrégiben 2 basilisk x hyperspeed járt felém és mindkettőt vissza kellett küldenem. az elsőnek a bal klikkje lötyögött (tapadt az ujjamhoz), a másodiknak a jobb és bal is. alapból nagyon tetszett volna az alakja, meg hogy tud btn keresztül is csatlakozni, de én itt feladtam.. nem volt türelmem egy harmadikat is lerendelni.
szerk: végül steelseries rival 3 wireless nyert, itthon konzolvilágban és bestmarktban kapható.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz xEon1337 #81665 üzenetére
én két basilisk x hyperspeedet küldtem vissza, és szó szerint ugyanezt írtam... itt meg megkaptam hogy az ultimatet kellett volna vennem és elégedett lennék, meg biztos rossz szériát fogtam ki. valahogy kételkedtem.. szerintem nagyon különböző a fórumozók ingerküszöbe a jó minőséget illetően.
-
Xelo
addikt
válasz smallmer #81713 üzenetére
sajnos nem. én le szoktam rendelni azt ami érdekel, ha meg nem tetszik megy vissza. linkelték nemrég hogy a rival 3 wireless most 15k huf, ennyiért szerintem ajándék.
-
Xelo
addikt
youtube már tele van videókkal a logi pro x-ről, jó cuccnak tűnik. egy dolgon égtek ki az emberek az egérrel kapcsolatban, ami szerintem is egy érdekes döntés a logitech részéről, mégpedig azon, hogy az egér micro usb csatlakozóval ven ellátva.. én egy ideje vezetékmentes egereket használok, és bár a beépített aksival rendelkezők általában könnyebbek, az elemesek továbbra is szimpatikusabbak számomra. egy az, hogy ha az elemes lemerül, akkor 1 pillanat alatt cserélhető benne a cucc és megint bír több hónapot, másik meg ha a beépített aksi valami oknál fogva feladja a harcot, akkor küldhető gariba.. amíg nem jár le a garancia.. utána meg vagy bütyköl az ember vagy kuka.
-
Xelo
addikt
válasz copass #81761 üzenetére
ez bootcampes videó, ami mac-en fut és az apple szolgáltatja a drivereket, így nyilván működik. normál win10-es masinán nem ilyen egyszerű. maga az egér btn keresztül simán csatlakozik, de a speckó tapis funkciók nem működnek, ahoz kell a magic mouse utilities nevü szoftver, ami egy előfizetéssel beszerezhető progi..
szerk: nem vagyok pro a témában, barátnőm használ mac-et, illetve bootcamp-et ha épp valamit coopban szeretnénk játszani. lehetséges hogy sima winen is feltolható a bootcampes driver.[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz Angel2014 #81841 üzenetére
ez a razer szerintem elég gagyi, én kettőt küldtem belőle vissza. te simán össze tudnád törni ha erősen ráfogsz. nézz rá esetleg a steelseries rival 3 wireless-re, nekem az lett a befutó. korrekt anyaghasználat, nem ropog, nem lötyögnek a gombjai, stb. nem utolsó sorban a 20centis kezemhez fingertip fogással nagyon kényelmes.
-
Xelo
addikt
válasz Synthwave #81904 üzenetére
whaaat 26pénz g305-ért? én még v 1,5-2éve egy tizesért vettem. korrekt egérke, de az enyémnek a burkolata 1év után elkezdett ropogni, illetve a görgő klikkje hülyéskedik (néha nehéz lenyomni, néha könnyű). a steelseries rival 3 wirelessről még nincs ilyen hosszabb távú tapasztalatom, de so far jobb minőségű cuccnak tűnik mint a g305.
-
Xelo
addikt
válasz Synthwave #81980 üzenetére
azért azt sem érdemes elfelejteni, hogy nagy különbség lehet ember és ember között fizikumban, erőben, izületek épségében/erejében, stb. nem akarom fikázni a profi esportolókat, de a nagy részük biztos hogy nem az egészségi- vagy izületeik állapota miatt van profi szinten, hanem azért mert napi 10+ órákat a gép előtt ülve gyakorol. bár nem állíthatom, de szerintem többen járnak (vagy jártak a covid előtt) el sportolni, edzeni a fórumozók közül, mint ahányan profi esportolók lennének. valakinek lehet 100g féltégla, másnak meg semmi. ne érts félre, egyáltalán nem nézem le az esportot, de nem arról híres a dolog hogy az ember fizikumát (izmait, erejét, izületeit) erősítené.
-
Xelo
addikt
válasz Synthwave #81987 üzenetére
teljesen igazad van abban, hogy nagyon nem mindegy az a 10+ óra haverokkal ökörködéssel telik-e, vagy céltudás gyakorlással, és abban is hogy az ázsiai országokban általánosságban sokkal egészségtudatosabban élnek az emberek, akár a táplálkozást nézzük, akár az életmódjukat. nekem a párom ázsiai, ezért viszonylag gyakran utazok keletre, tapasztaltam a dolgot. én főleg az amerikai/európai esport scene-re gondoltam, amikor a hozzászólásomat írtam, de ha az ázsiaiakat nézzük, azért komoly különbség van fizikumban egy európaihoz viszonyítva. az ázsiai férfiak általánosságban jóval alacsonyabbak, véknyabbak, tehát azt továbbra is fenntartom, hogy lehet valakinek mondjuk 100gramm megmozgatása hosszabb távon megterhelő, másnak meg nem az. és ezt nem azért mondom, mert hogy én egy kigyúrt állat lennék, tökéletes izületekkel, abszolút nem így van, csak tudom hogy az emberek nagyon különböznek egymástól az adottságaikat tekintve (észben, kitartásban, ügyességben, erőben, mindenben).
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
válasz Sirandrish #82001 üzenetére
ez valami vallásos dolog lehet, és arra gondolt hogy majd a másvilágon fog ránk lesújtani a 70grammos egerek istene.
copass: nem fáj, pedig 10+ éve 100grammnál nehezebb egereket használok. erre szerintem az egér súlya (legalábbis ezek a 20-30g difik) normál esetben nincs nagy hatással. az inkább, hogy hosszabb távon hogyan fogja az ember az egeret, milyen pozícióban tartja a kezét/csuklóját, stb. ezért kell olyan egeret találni ami kényelmes az embernek.
Wolverine: attól mert "x" laktóz intoleráns, "y" nem feltétlenül az. pont ezt akartam mondani, hogy különbözőek vagyunk. ha valakinek fáj a 100gs egértől a keze, használjon könnyebbet, vagy más alakút, esetleg üljön jobb pozícióban, stb, de ne általánosítsunk hogy akkor tuti mindenki másnak is baja lesz.
najó, én mára kiegerésztem magam, nem rontom itt tovább levegőt.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
ne haragudj de ezen felnevettem. ha egy kicsit utánnaolvas az ember, ez a teszt önmagában kb semmit nem ér. jobbulást a csuklódnak.
"Results: The Finkelstein´s and Eichhoff´s tests revealed False Positives, of 46,7% and 53,3% respectively."
"Conclusions: Finkelstein´s test alone, does not appear to validly and reliably assist in the assessment and diagnosis of De Quervain’s tenosynovitis."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest