Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz JoceeHunt #8951 üzenetére
Mint mondottam volt, tenyeres egér is lehet jó karmosan fogva (egyéne válogatja), de általában valóban a kisebb darabokat szokták javasolni ilyenkor.
Ezeket nézd meg inkább:
-------------------------------------
Microsoft WheelMouse Optical 1.1 (~5k)
Microsoft Intellimouse 1.1a (~5k)
Razer Abyssus (~8-9k)
Razer Salmosa (~8-9k)
SteelSeries Kinzu (~8k)Használtba (vagy külföldi webshop-ból):
--------------------------------------------------------
Logitech MX 300 (~3k)
Logitech MX 310 (~5k)
Logitech G1 (~5k, webshopban újonan ~10k)
Razer Diamondback (~4k)
Razer Diamondback 3G (~4k, webshopban újonan ~10k)
Razer Krait (~4k)Használt rágcsálókkal kapcsolatban még annyit fűznék hozzá, hogy nekem jópár olyan egerem volt, amit használtan vettem és egyikkel sem volt gond soha.
Pad mindenképpen kell alá, a legolcsóbb, mégis jó és tartós alternatíva a SteelSeries QcK (az alapmodell 2,5k, de van többféle méretben és vastagságban is).
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz JoceeHunt #8955 üzenetére
Hát, nagyobbak esetében:
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 (favorit )
Logitech MX 518
Razer DeathAdder v2
SteelSeries Ikari OpticalHasználtakban:
----------------------
Logitech MX 500
Logitech MX 510 (másik favorit )Én mindegyiket tudtam karmosan használni.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
válasz JoceeHunt #9465 üzenetére
Azok nem véletlenül MX 500-asok voltak? Az egyiknek volt valami kis nyűgje is.
Amúgy nagyon jó kis egerek. 2 db működő példány röhögve megér annyit.Előre utalni meg csak megbízható, már bizonyított tagoknak.
-
válasz JoceeHunt #9478 üzenetére
A RoKKaNt egerekről a véleményem; occsó' imitációk, nem túl igényes összeszerelési minőséggel. A lézeresek nem szeretik a nagyobb rántásokat, ha lejjebb veszed a dpi-t, az valamit segít, de messze van a tökéletestől. És még rusnyák/csicsásak is (ez mondjuk szubjektív). Kuka. Főleg ennyi pénzért. (Padjai közül esetleg a Sense és a Taito használható, de nem vennék azt sem.) Negyedáron esetleg megfontolhatóak lennének, de inkább A4Tech. Neee, az se.
Egérből MS/Logi/SS/Razer, de azokból sem mind.Nagy általánosságban elmondható, hogy az optikaiak, ill. a Razer-féle 3G/3.5G infra-szenzorosak a legmegbízhatóbbak (kifejezetten játékra pedig csakis kábelest - ha valaki azon húzza a száját, hogy elakad a madzag, akkor fel kell világosítani a cellux/szikszalag/leukoplaszt/SS cord holder burzsoázia létezéséről és annak mágikus kábelstabilizálási képességeiről), ill. hogy magas dpi-ről visszább véve (800-1000 tájékára) gyakran kapunk meggyőzőbb eredményt. Az is igaz, hogy sok egér (az ajánlottak közül a Razer-ek kivételével) szintén egyszerűbbé teszi az életünket, ha PnP-használjuk és nem telepítünk software-t (kéretik nem kövekkel dobálni) - az egérgyorsítás Windows-ban való teljes lelövésére évek óta létezik mousefix -névre hallgató *.reg file.
Az, hogy egy egér alapból hány Hz-en rágcsál, szintén ne legyen mérvadó. Ezt lehet külső segédprogrammal orvosolni (a jobb egerek pedig támogatják az USB-hack-et, ha a software-ükben nincs benne), egy bizonyos szintig pedig úgy sem érzed a különbséget. Ez egy ugyanolyan dolog, hogy valakinek a wireless lag sem tűnik fel, de attól az még ott van. Tetőnek szerintem elég az 500 Hz is, de sokszor gyakorlatilag még az is "fölösleges" (amúgy van olyan is, hogy adott típuson belül egerének darabja válogatja, hogy mennyit támogat stabilan; pl. volt olyan MS 1.1-em, ami max 250 Hz-en volt stabil, de olyan is, ami gond nélkül vitte az 1000 Hz-et). Ezzel a CPU-ra és az USB-sínre is kevesebb teher hárul (nem beszélve a bizonyos alaplapok inkompatíbilitásáról).
-
nyunyu
félisten
válasz JoceeHunt #9476 üzenetére
Látom a fotón neked is MX Revolution-od van. Játékoknál nem akad?
Egyszerűen nem tudom játékra használni néha beakad, és már kezd idegesíteni.Szamitogephaz eleg rendesen arnyekol, igy neha akadozott a radio, amig hatulra volt dugva az eger vevoje.
Miota elore van dugva, azota nem csinalja.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
nyunyu
félisten
válasz JoceeHunt #18121 üzenetére
A talpak leszedés után visszaragaszthatók (még sosem cseréltem nem tudom...)?
Technokol.
BTW: melyik MX Revo?
Nem egyforma az 2006-os elso, es a masik ket szeria akkuja.
Elobbin az akku oldalan levo elektrodak az akkutartonak voltak nekinyomva, utobbiakon viszont ra van forrasztva egy drot, es kozvetlenul az eger elekronikajara van radugva az akku csatija.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz JoceeHunt #18125 üzenetére
Még a logo sem kopott le róla annyira vigyázok rá.
Azt meg hogy?
1 eve lott csoportkep ota mind a masodik, mind a harmadik Revomon elhalvanyodott a ch a Logitech logo vegen.
Elso Revomon csak azert maradt meg, mert ~4 eves koraban csereltem rajta burkolatot, plusz mostanaban nem hasznaltam.
At kene operalnom az alkatreszbanya 2007+ Revonak a lendkereket, mert az eredeti mar nagyon elkopott, viszont ahhoz total szet kell donteni a racsnit elektronikusan kapcsolo szerkezetet.
Azon is varialtak a ket szeria kozott, igy nem jo az uj Revo komplett gorgoje a regibe.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
drtimot
aktív tag
válasz JoceeHunt #20361 üzenetére
Első hozzászólást olvastad? Bár leginkább a vezetékes egerekről szól (alapvetően nem ajánlunk játékra vezetéknélküli egeret), te pedig nagyon letetted a garast a vezeték nélküli mellett. A Logitech wireless egereiről nyunyu kolléga szokta többéves tapasztalatait megosztani, szerintem keress rá a korábbi hozzászólásaira ebben a topicban.
Valamint tudtommal a G700 nem is Unifying vevős, de lehet, hogy tévedek.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
nyunyu
félisten
válasz JoceeHunt #20361 üzenetére
Attol fugg, mivel akarsz jatszani.
Vezeteknelkuli egerek lassusaga max akkor lehet komoly szempont, ha az ember sokat tol belsonezetes enolok jatekokat online (CS, QW es tsaik), ahol a sikeres headshot azon IS mulhat, hogy ki tud egy ezredmasodperccel korabban kattintani.
De altalaban az egeret rangato juzer reakcioideje a gyenge lancszem, nem a drotnelkuli eger par tiz ms nagysagrendu kesese.
Meg amugy is ott van a netkapcsolat pingje, mint jatekmenetet kello random faktorral szinesito tenyezo.
Az tobbet art, mint a wireless eger.(World of Tanksot tolom MX Revoval, most eppen a lassabbik kekfoguval, mert a rendes gorgojet ki kene pucolni.)
-
nyunyu
félisten
válasz JoceeHunt #20365 üzenetére
Revo/Perf MX gombjai is programozhatoak, ha regi SetPoint+uberOptions kombot hasznal az ember, nem a hulladek 6-os szeriat.
Viszont ha Win8-at hasznalsz, akkor IJ, arra mar nem lehet feltenni az SP 4.80-at.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest