Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
phenomHUN
senior tag
Razer Krait 4G (2013) bontatlan csomagolásban mennyire számít ritkaságnak?
-
phenomHUN
senior tag
Holnap beindul a Kinzuadder gyár, hétvégére kész lesz teljesen. Utána publikálom az elkészült képeket.
-
phenomHUN
senior tag
Kész a Kinzuadder, megy faszán DE: a görgő a lefele 1/20 - felfele 1/10 görgetésre ugrik egyet. (Ezt csak kis 1 egység görgetésenként lehet észrevenni, ha 2 egységet, vagy nagyobbat pörgetek, akkor nem lép fel a hiba.)
Dobragab, Jaffa; ti tapasztaltatok hasonlót?
Remélem nem az encoderrel lesz sz pás.Kinzuban még jól működött anno, pár héttel ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
Ismételten segítséget kérnék!
Razer Deathadder 2013-al volt már valakinek olyan gondja, hogy a jobb kapcsolóhoz szorult a burkolat?
Nemrég kapcsolót cseréltem egyben, és alaphelyzetben minden oké; de ha a burkolat hátulját megnyomom kicsit (tenyérrel pl.), akkor lehetetlenné válik lenyomni a jobb gombot.
A japán kapcsoló láthatóan magasabban van, mint az eredeti kínai. A kapcsoló sarkából és a gombból nagyon minimálisan reszeltem, többet nem mertem tanácstalanságomban.Szerintetek a magassággal lehet a gond, vagy más a probléma?
Külföldi fórumokon találtam hasonló kérdéseket, elvétve 1-2 normális választ is, természetesen ellentmondásban egymással.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
phenomHUN
senior tag
válasz dobragab #46532 üzenetére
A pontos jelenség: összerakás után még nincs probléma (bár nincs holtjáték, érezhetően nagyon szorosan érintkezik a burkolat és a kapcsoló), de ha a tenyeremmel enyhén megnyomom a burkolat hátulját akkor klikkel is egyből és amíg le nem veszem a kezem, addig lenyomhatatlan a jobb kapcsoló.
Az általad jelölt első 'pöcöknek' nincs jelentősége szerintem, a hátsó nyomja le a kapcsolót. Esetleg abból reszeljek, vagy a kapcsolóból egy keveset - nem lehet gond?
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz kabalcombo #46636 üzenetére
Pixel!
-
phenomHUN
senior tag
válasz johndeegwed #46721 üzenetére
Nem hamis, de érdemes ennyiből már (lehet, hogy 1-2 ezerrel drágább) Kana v2-őt venni.
Erősen túl van árazva a hirdetett egér, pár hónapja 5 ezer + posta volt több külföldi boltból is.Valamint arra készülj fel, hogy ez jóval kisebb és más fogású egér, mint amit most használsz.
IME 3.0-val mik a terveid?
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz johndeegwed #46724 üzenetére
Ha fogásra bejött az IME, akkor a helyedben egy Razer Deathaddert vennék.
-
phenomHUN
senior tag
válasz jaffa 2843 #47500 üzenetére
Főleg jaffa-talpakkal.
-
phenomHUN
senior tag
Kinzuadder: 1 hónap tesztelés után nagyon jó benyomásaim vannak az egérrel kapcsolatban. A kenjo egér gumis kábele is sokkal jobban bejön, mint a harisnyázott Kinzu/DA kábel. A beáldozott 4. gomb se hiányzik.
Nem ez lesz a végső tökfedő, a fehér sajnos hamar koszolódik (nem vagyok izzadós), és néha kicsúszik a kezem alól. Hétvégén megkapja a fekete, alap Kinzu köpenyt.Viszont: Legacy driver telepítés után tök jól megy, mindent be tudok állítani. Első újraindítás után "megőrül", amikor a fény maxon világít olyan mintha kikapcsolna az egér - 1ms-re a fény is leáll és a kurzor is. Uninstall-reinstall után ismét jó. Igaz, eddig csak 1 gépen és ezzel az 1 kábellel próbáltam. Synapse-nál nem volt ilyen gond.
Más: Kinzu és Kana görgője kompatibilis?
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz bbdzyx #47574 üzenetére
Jópénzé' megoldható, hogy kiműtöm ebből.
(#47575) dobragab:
Köszi a választ! Akkor ez esetben van egy fölösleges Kinzu görgőm.
Várom a privátot!MÁS: az elkövetkező hetekben (amint azt a pár szem vizsgát kivégzem - vagy azok engem ) el lesz árasztva az apró régi, ritka kincsekkel.
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
Első Hong Kongból rendelt Deathadder 3.5G-m a héten jött meg - most tudtam kézbevenni és jelentem, teljesen eredeti! Valamivel olcsóbb is, mint takastától. Az egyetlen probléma, hogy csak időszakosan tud a srác 'szerválni'.
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz phenomHUN #47608 üzenetére
Egy másik, régebbi rendelésem miatt Whatsappon van meg a kis kenjo srác, akitől jött. Alipay-jel fizettem neki.
Írjatok nyugodtan és segítek leboltolni egy-egy példányt nektek is.
A Deathadder 187 yüanba került - kb. 20 napra rá már nálam is volt.Pár általam készített kép: [link]
Jól becsomagolva, fóliásan érkezett. A fóliát nem vettem le róla, és OEM, a doboz csak a kép kedvéért került mögé.Driverek felismerték (asztali gépen Legacy, laptopon Synapse), és regelni is engedte SN számmal a hivatalos oldalon. Pár perces tesztelés alatt is jól teljesített.
-
phenomHUN
senior tag
válasz kemotox #47700 üzenetére
Ez tuti eredeti: Logitech G100S (eladó: mulkin)
-
phenomHUN
senior tag
válasz [Prolixus] #48014 üzenetére
Óvatosan kipattintod a burkolat felső részét. Ha jól látom, csupán 4 pöcök tartja.
A súlyt se felejtsd el eldobni!!![ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
Ez meg mi a szar?!
SS Rival Vér Pisti Edition[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz bbdzyx #48186 üzenetére
Hosszabb távú terveim vannak az egérpadokkal és most megy a nagy tesztelés.
(#48187) Gentlelelele:
Kana v1 szenzorilag gyengébb a 2-es számú kiadásnál.Hama és hasonló noname cuccokat felejtsd el. Hasonló áron már kapni ajánlott egereket:
/ebayről/ Logitech G100S, ha kell a plusz 2 gomb akkor pedig SS Kana I-café (lényegében Kana v1). -
phenomHUN
senior tag
válasz mate543 #48412 üzenetére
Ha ebayről rendelted (vagy ha postán küldik), akkor igen - ajánlott küldeményt elvileg csak a címzett / megbízott veheti át, sikertelen kézbesítés esetén a lakhelyedhez tartozó postahivatalban tudod átvenni.
Lakcímkártyát, személyit vigyél majd.Vanir: így van, 10 munkanapig őrizgetik.
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz Evil Snowman #48478 üzenetére
Haha, nem csalódtam az őrült macskákban. Ezek a szerencsétlenek már megint kitettek magukért.
-
phenomHUN
senior tag
válasz ReSeTer #48649 üzenetére
Normálisabb márkákban (Logi, Razer, SS, stb.) mind kínai Omron van alapból. Japán Omron csak néhány Asus egérben van, és a nemsokára érkező Benq-Zowie-kban lesz.
Gyakran fordul elő Kailh, (G)Huano, és hasonló noname kapcsoló is.Egyébként nem nagy ügy egy kapcsolócsere; ha minden másban jó a mostani egér, jobban megéri csak azt cserélni benne.
Egy pár kapcsoló 350 forint apróról, postával együtt, ha tudsz forrasztani gyerekjáték kicserélni.[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest