Hirdetés
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottó58
senior tag
válasz
danijozsef #14535 üzenetére
Szia!
Ha állványról használnád, gondolom gyengébb világítás is lenne néha.
Érdemes lenne videókat nézegetni, melyik hogyan teljesít. Nekem sok kamerám volt, ezek közül egyik sem. (Most Pana 920-at használok).
A 770 is jó kamera, de én most 4k-st venném, mert FH-be "lebutítva" is jó minőség marad, csak hát tárhely-gép igényes.(4k).
Attól is függ, milyen formátumban szeretnéd megtartani a felvételt, ha egyáltalán szeretnéd.
Ha nem sürgős, várj a vétellel új esetén, a "fekete péntek" után talán esnek az árak, de Januárban biztosan. -
Omega81
senior tag
válasz
danijozsef #14535 üzenetére
HC-V770 102 ezerért bármelyiknél jobb ár-érték arányban szerintem, de Fórumtársak megírják. Nem titkolom, hogy írtam danijozsefnek egy privátot, amiben az én portékámat ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon )
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest