- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Bali014 #58379 üzenetére
A 70D-hez minimális előrelépés képminőségben (ha éppen mindkét géppel ugyanolyan jól sikerül a kép), viszont sokkal több a fókuszpont, gyorsabb az AF és a sorozat, ezért kevesebb lesz a rossz kép.
A szenzor jobb, az ISO magasabbra húzható, stb, szóval nem jelentős, de van azért minőségi előrelépés is. -
MittuDomain_
őstag
válasz
Bali014 #58376 üzenetére
Szia!
Elsőre azt akartam mondani, hogy oké, eszméletlen drága országba mész, de lehet, hogy helyben hazai vázat sokkal olcsóbban tudnál náluk venni. Nézz szét a japán ebay-en legalább, patika cuccokat fogsz találni.
A másik ötletedre válaszul, én pont M5-öt használok, szeretem, elégedett vagyok vele a magam kocafotós szintjén. Amiben jobb mint az M50, hogy sokkal több gomb és tekerentyű van, sokkal gyorsabban lehet ezért személyre szabni, kézre áll.
A proci, AF valamivel (nem sokkal) gyengébb, és nem tud 4K videót, valamint más az akksi szabvány. (Gondolom sejted, de a dslr-milc váltás során az akksi kardinális, egy átlagos régi váz gyári akksival is megáll 2-400 kép között.) A kijelző nem beforgatható.Viszont nagyon könnyű, még adapterrel is nagy súly előnyöd lesz vele. A markolata nekem kényelmes az átlagos kezemmel. A keresője korrekt.
Tapogasd meg, de én a helyedben japán terméket Japánban vennék, ha megtehetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hobby elektronika
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Robogó, kismotor
- Orvosi kérdések
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával