Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FirstTripla
tag
Sziasztok, utóbbi bő egy évben folyamatosan nézegettem a MILC gépeket, mert a mostani Pana fz38 már sokszor kevés tudásúnak ígérkezett viszont mégse szeretnék egyetem mellett közel 300k-t feláldozni egy új gépre + obikra, ezért használtan elkezdtem keresgélni és találtam elsőnek egy Oly E-M10 mk2-t 3 obival 200k-ért, de azt sajnos hamar elvitték, viszont amit néztem, hogy jó áron lehet most venni az elődjét a sima E-M10 -est kit obival használtan. Esetleg egy fényerős fix a beltérhez még beszerezhető hozzá és akkor is 200k alatt maradnék.
Amire használnám az családi események, beltéri képek, tájképek,( esetleg később madárfotózáshoz egy 70-300mm- est használtan). Amit nem tudok, hogy ez mekkora méretű kézben, mennyire kényelmes nagy tenyerű embernek. Érdemes-e esetleg markolatot venni hozzá? Illetve nem tudom mennyivel van visszamaradva teljesítménye a mk2-höz képest. A videó nem annyira fontos, eddig is megvoltam anélkül, néha-néha pár videó volt 720p-ben de annál biztos jobb.
Ami még érdekel, hogy például Pana obikkal mennyire kompatibilis a képstabilizátor akár olyannal amiben van szintén stabilizátor.
Előre is köszi a segítséget: Tripla
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Linux kezdőknek
- Politika
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Autós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest