- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok van egy samsung series 9, NP900X3C-A01AT laptopom, és gondolkoztam egy pasztacserén rajta Arctic MX-4 menne rá. i5-3317U processzor van benne, a laptop már van legalább 4-5 éves.
Szerintetek érdemes pasztacserét végezni rajta?
-
Dexter-2000
őstag
van egy alpenföhn triglav hűtőm aminek az egyik fém merevítőpántja elveszett. (ami a ventit fogatja hozzá a hűtőhöz)
igazából 1 db ra van szűkségem, de ha kettőt kell vennem az se baj csak ne egy új hűtőt kelljen....
hol tudnék beszerezni egy ilyen fém pántot?
-
Dexter-2000
őstag
2 db 4 tűs ventire lenne szűkségem.
az egyik 120mm es a másik 140mm nek kellene lenni.
néztem a be quiet eket azok szimpatikusak meg van is egy csak az 3 tűs és nagyon meg vagyok vele elégedve mert gyakorlatilag nincs hangja.
Milyen ventilátort vegyek szerintetek?
ár nem szabok ki még a lényeg hogy ne legyen semmi hangja lehetőleg -
Dexter-2000
őstag
az ilyen ventilátorokat mennyire lehet lekorlátozni egy gigabte z77x-ud3h-s alaplappal?
nekem elég lenne ebből olyan 800 RPM is... -
Dexter-2000
őstag
válasz
waterdragon1 #36082 üzenetére
majd valamit írhatok róla ha megérkezik
-
Dexter-2000
őstag
egy Alpenföhn Matterhorn és egy Triglav között kb mennyi különbség van?
-
Dexter-2000
őstag
rendben köszi a válaszokat már csak azt kell megnéznem hogy be fog e férni a hátba amit választottam (nzxt source 210 elite)
Ja igen és a hűtők közül szerintem a Alpenföhn Triglav választom -
Dexter-2000
őstag
válasz
Tothgera30 #36045 üzenetére
köszi most néztem még a COOLER MASTER Hyper 212 EVO-t az milyen hűtő? mert dicsérik rendesen
-
Dexter-2000
őstag
Bocsi az kimaradt hogy max 10k lenne rá a keret
-
Dexter-2000
őstag
Hali
i5 3570k processzorra milyen hűtőt érdemes venni?
fontos legyen hogy csendes legyen -
Dexter-2000
őstag
i5 2500k hoz szeretnék 10 000 Ft alatt a lehető leghalkabb hűtőt venni.
Persze a hatékonyság sem hátrány.
az EVGA Superclock hűtőt néztem ki eddig aminek viszonylag nagy ventije van és következtetésképpen gondoltam halk is lesz.
vagy talán még az ARCTIC COOLING Freezer 13 PRO csak az már megint más árkategória -
Dexter-2000
őstag
néhány jó 15 k alatti/körüli cpu hűtőt tudnátok ajánlani?
1155 foglalatra kellene és legyen elforgatva hogy a meleg levegő könnyedén eltávozzon felfelé. -
Dexter-2000
őstag
esetleg még az evga superclock proci hűtőről van valami tapasztalatok? mivel eddig jókat olvastam róla. Mondjuk az kár, hogy 90 fokkal nem lehet elfordítani :-(
-
Dexter-2000
őstag
halihó!
keresek cpu hűtőtFeltételek:
-Minél halkabb
-90 fokkal el lehessen fordítani
-1155, és AM3 lapokra legyen kompatibilis
-max 15K amit ráköltenék de inkább alattaha netán van valami jó kis kombó hogy ennél a márkánál ez a hűtő jó ennél pedig a vienti azt is szívesen meghallgatom
-
Dexter-2000
őstag
Halihó
THERMALTAKE CL-P0588D Contact 29 BP ezt a hőtőt 90 fokkal el lehet jobbra balra forgatni? vagy a hűtő iránya adott?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max