- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
válasz Bukmop #36395 üzenetére
Légáramlás meg van előlről fúj be egy venti,hátúl szív ki egy másik meg fent is szív ki egy másik,pasztázni meg ma pasztáztam
na nekem itt a hűtő talpánál 2 oldalt nem réz színű a csövek csatlakozásánál hanem ilyen szűrkés mint mikor heggesztenek
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz Bukmop #36387 üzenetére
Az lenne a lényeg hogy jól hűtsön,és halk is legyen,már el vesztem a hűtők tengerében,én sem akarnék sokat kiadni érte,de csalódtam a mostaniban
még ajánlottak valahol
SCYTHE hűtőt csak nem tudom melyik modelt azt hiszem 11EFt voltigen a prime95 tud fűteni,de legtöbb hűtő 70 párfoknál leszabályoza a procit szerintem
Nem terhelve 33 fok és itt körül vlt mint a képen,most pasztát cseréltem és pár fokot emelkedett a hőfok 400ft fehér pasztát használtam
max payne 3 alatt azt hiszem 68 fok volt
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
hermanyi
addikt
válasz Bukmop #36290 üzenetére
az SA Silver Arrow-t takar ugye? Igen azt takarja .
Én sima mezei füstölővel füstölőkkel néztem,hogy melyik venti mennyire tekerje a levegőt ,hogy ne egy-helyben forogjon benn a fóróság .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Bukmop #35839 üzenetére
ja, anno a 8800gtből volt egy nevetségesen alulméretezett passzív hűtős példány, azon anno sütöttek tojást is.
rendes méretű bordával 100W passziválható, nekem a hasonló TDPjű 3870 passzívan se ment 70fok fölé. na erre kell a 600 gramm. meg persze egy rendesen szellőző ház...
cpuhűtőből vannak kiló fölöttiek is.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Bukmop #35834 üzenetére
ATX szabvány miatt kell a hűtőnek alulra kerülnie.
volt olyan hűtő is, ami a kártya nyákját hűtötte (zalman pogácsa, Thermalrigt HR03 széria és Spitfire, pár sapphire ultimate).
súly gyári daraboknál is probléma lehet, bár a jelenlegi HIS ICEQmon akkora a borda, hogy versenyben van a HR03GTvel... ami azért egy eléggé tekintélyes méretű darab a 600grammos súlyával.
olcsóság... jobb gpuhűtők 15k körül vannak, fullcover blokk 20-25k. meg persze a többi egység, de azt elég egyszer megvenni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
hermanyi
addikt
válasz Bukmop #35834 üzenetére
Jól írtad a nevem
Az egy Deepcol hűtő ,és azért van a 2. slottnál a kivágás mert ez nem a gyári hűtő és a gyári hűtésnek a kivágását látod .
Amúgy az a hűtő egy nem rossz darab csak ha jobban megnézed tekeri a kártyát a súlya miatt vagy a hőcső kivezetés miatt szóval én nem tartom egészségesnek ,és ami még a problémám vele az a VRM hűtése szerintem amit adnak hozzá kis bordákat az lofity egy normális VGA nál .
A legjobb megoldás az a kártya teljes levizezése de az meg igencsak nem egy olcsó dologAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Noctua NH-U12S SE (Garancia, AM4, AM5)
- INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) vadonatúj, 0 perces, rézmagos, pasztázott hűtők! 1299-2999 Ft/db!!!
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500 ZERO DARK univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Cooler Master MA612 ARGB Proceszor hűtő
- 0 perces RGB-s JONSBO CR-1200E processzorhűtők garanciával/számlával! (Intel+AMD!) 3999-4999 Ft/db!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest