Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Rephyx

csendes tag

válasz Chaser #88487 üzenetére

Sziasztok,

Kockaztattam vegulis, es berendeltem egy Ninja 5-ot. (Ipon, kevesebb mint egy het alatt megjott)
    Nagyon massziv darab, de siman belefert a hazba, szerintem meg egy nagy Noctua is elferne. Szerelni nagyon konnyu volt. A ventillatorok 40-50% kozott mennek idle allapotban, ez olyan 440-550rpm, terhelve max 700 ameddig mennek, ez olyan 70%. Ezen meg fogok tweakelni, mert igazabol eleg ha a Ninja 2 ventije megy olyan 600 korul, a haz amugy is zsufolt, felesleges a 700 a hazventiknel.

Ha nincs fent a haz oldala:
    Idle homerseklet kb 35-40 C kozott ugral, terhelve 50-55 C korul mozog (ennek az alaplapnak gyarilag kicsit problemasak a szenzorai, szoval az ugralas OK)
    Ha fent van a haz oldala akkor az idle szepen lassan felmegy 49-53 C fokra, terheles 60-65 C fok korul, de ezeket nagyon stabilan tartja.

Sokkal csondesebb minden, a leghangosabb most a videokatya ventillatora, plusz nemi rezonancia meg bujkal a gepben, de eg es fold a kulonbseg.

A homersekletek nekem pedig maximalisan megfelelnek, foleg a csend fuggvenyeben.

@Chaser neked mi volt a Ninjaval a tapasztalatod?

Új hozzászólás Aktív témák