- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csataálca
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Bukósisak, az életmentő extra!
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
BigBear #70746 üzenetére
Ez még a korai, jó széria lehetett.
2010 körüli munkahelyemen találkoztam a második ilyesmi billzettel, de az már nagyon le volt strapálva, köze sem volt érzetre ahhoz, amit első munkahelyemről megfújtak 5 évvel korábban.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz
BigBear #70739 üzenetére
Ez pontosan melyik babapiskóta formájú Dell?
Volt pár féle gyártmány belőlük.~15 éve 6-7k környékébe fájt újonnan a fasza kivitel, de azt az akkori kollégáim lenyúlták.
Aztán jóval később próbáltam belőle egy másik lestrapált példányt, de abban már kevesebb anyag volt, és bőven kukaérett volt.[ Szerkesztve ]
-
válasz
BigBear #70739 üzenetére
A 9+ éves MX Blueval szerelt Razer Blackwidowm a mai napig hibátlan, kupakokat cseréltem rajta, de ezen kívül nem kellett hozzányúlni.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Enton
addikt
válasz
BigBear #70716 üzenetére
Esetleg a szokásos:
Stream 3.0 hu apróról olcsóért + egy lámpa mellé?
Ettől közelebb nehezebben jutsz ennyi összegből a leírt kívánalmakhoz.Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
dqdb
nagyúr
válasz
BigBear #70709 üzenetére
Ghosting vagy ilyesmi: 3-4 gombot még vegyen be lehetőleg (WOT miatt...).
Ha nem tüntetik fel, hogy 6KRO vagy NKRO egy billentyűzet, akkor 99%, hogy 2KRO, szóval 3 billentyű már akadhat. Az az adott billentyűzet mátrixának szervezésétől függ, hogy az adott játékban sűrűn használt kombinációk akadnak-e, vagy sem, amit senki sem tud megmondani látatlanban (és elég egy új revízió az adott típusból, ami előfordul időnként, és minden megváltozhat). Ha amúgy jónak tűnik, akkor rendeld meg, töltsd le ezt, nézd meg, hogy mennek-e ez a gyakori kombinációk, és ha nem, akkor küldd vissza és keress mást.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
totron
addikt
válasz
BigBear #70711 üzenetére
A napokban láttam egy lapos Dellt az aprón. Világítástól ne várj sokat, nem feltétlenül változik egyenesen arányosan az árral a minősége/filozófiája, de nem ritka a PWM, ami az alsó látómeződben mégjobban hat, vagyis fejfájás, idegesség, szemfájás lehet belőle, szóval nem sok köszönet akad ebben a funkcióban legtöbbször és ez egy alap, fehér fényű szint is lehet, nem kell hozzá szivárvány (ha nem vagy rá érzékeny szerinted, akkor is az vagy, csak indirektben mutatkozik meg a hatás).
(#70675) Mr K, Ezekben elvileg buckling spring típusú kapcsolók voltak
Milyen igaz. A szállós jelző jó, ugyanezzel fogalmaztam meg én is és tényleg érdemes célként kitűzni egy springes billt, erről mindenkit biztosítok. Cserébe veszett hangos volt.Ki milyen különbséget érez buckling springet egyéb, mai taktilisokkal összevetve?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBear #34934 üzenetére
ajánlott billzet lista összefoglalóból.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Integra
titán
válasz
BigBear #1693 üzenetére
nos, itt kicsit más a stat.
több mint ezer ilyen klavit vernek a cégben, van is rossz belőle bőven.
nem nagyon tudok mondani bárkit aki el lenne ragadtatva ezektől a klaviktól.
van aki vállat von, hogy neki mindegy, a többi meg inkább a száját húzza....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nyunyu
félisten
válasz
BigBear #1693 üzenetére
A gombjai számomra pont jó keménységűek, egyszerűen jó nyomirgászni őket. Az alátámasztásuk is tökéletes, ha a szélét sikerül megnyomni valamelyik billentyűnek, akkor se akad (ami sajnos sok billentyűzetről nem mondható el).
Erdekes, nekem csak a <1000Ft kategorias billzetekkel szokott ilyen bajom lenni.
Pl. Chicony, Premier-Hitech.
Utobbi maga a borzalom, gepelni sem lehet rajta, annyira csuklik balra/jobbra az osszes gombja.A billentyűk feliratai sem koptak semmit, ami szintén nem elmondható egyik Logitech vagy MS, többszörös áron vett billentyűzetemről se.
Nekem a 2 eve napi 10-12 oran at nyustolt Ergo4000-en csak nem akarnak kopni a feliratok...
(Bezzeg a havi max 20 oran at hasznalt MultiMedia Keyboard-on kb. egy ev utan mar mattultak ezerrel a gyakran hasznalt betuk)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Rendszergazda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest