Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz Doblós #36088 üzenetére
Most vettem egyet nagybátyámnak, az ára húzós, de ha azt nézzük, hogy egy magyar mecha ennek min. a duplája, akkor még elviselhető alternatíva lehet. Egyébként egyben van, kinézetre, mint egy mecha, persze amikor lenyomod, akkor kiderül, hogy meztelen a király, de ha nem használtál még soha mechanikus billentyűzetet, akkor ez nem fog zavarni.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
nyunyu
félisten
válasz Doblós #64391 üzenetére
Langyos víz + folyékony mosogatószer vagy szappan?
Ezeknél durvábbal nem állnék neki kupakokat pucolni, mert az oldószerek marhatják a festést.
Plusz a hőfokra sem árt figyelni, mivel az 105 fokos olvadáspontú ABS 80C körül már lágyul és torzul.Mondjuk a mekkmesterem hátáról a mosogatószivacs is levakarta a gumit
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dqdb
nagyúr
válasz Doblós #69002 üzenetére
A háza ilyen enyhén gumiszerű borítással volt ellátva, mint amilyet egerekre tesznek előszeretettel, és az vált ragacsossá? Ha igen, akkor az elöregedett, a megoldás izopropil alkohol és kitartó vakarás, mert a teljes borítást le kell kaparni, és nem adja magát könnyen.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
nyunyu
félisten
válasz Doblós #69002 üzenetére
Kollégáim a szerdai open office káosz * során kialakult helyzetet Domestos kendővel próbálták orvosolni.
Finnyásabb kollégák szerint elég jól leszedte a dzsuvát az asztalokon random elszórt, évek óta takarítatlan HP irodai billzetekről.
Én nem szorultam rá, mivel gumidóm allergiám miatt saját mechát vittem.
*: 3 nap bent, 2 nap otthon, csak a bank arra nem számított, hogy a heti meeting napján mindenki egyszerre bent lesz.
Úgyhogy USB-C dokkolóért (hiánycikk, feleannyit kapott a bank, mint új laptopot ), programozóknak fenntartott 2 monitoros asztalokért, nem törött fotelekért komoly közelharc volt.
Idegbajos kolléga inkább hazament, amikor meglátta, hogy a kedvenc helyét elfoglalták, és már csak 1 monitoros asztal akadt 9-kor, plusz a kapszulás kávéfőzőt is csak harmadszorra sikerült rendeltetésszerűen használnia.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz Doblós #69056 üzenetére
Szerintem a szivacs dörzsi része talán a legjobb, mert az mechanikailag is viszi, de nem elég erős, hogy a műanyagba is belevájjon, ami viszont a dörcsinél probléma lehet. Vagy textillel fel és utána szivacs, szerintem érdemes kikésérletezni kicsiben, hogy hogyan oldja az IPA, mennyi kell és mivel és utáan az alapján egy bevált technikával nekimenni az egésznek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Logitech G715 Gamer Billentyűzet Új 6Hó jótállással!
- Magyar Microsoft Type cover Alcantara szürke Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet
- SteelSeries Apex Pro TKL Billentyűzet, új ára 90eFt felett! 12 hó jótállás! HATALMAS AKCIÓ!!
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- steelseries apex pro us hibatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs