Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
dobragab #37391 üzenetére
Elkezdtem keresgelni, hogy milyen MX Brown-szeru kapcsolok vannak, es kb. ennyit talaltam. Tudtok olyat, ahol ki tudok probalgatni Kailh Coppert, es/vagy Gateron Brown-t?
Ebben max a DIY megszállottak tudnak segíteni, akik használtak már ilyesmiket.
(Nálam van pár db különálló Kailh Speed Copper, Gateron Brown, ezeken felül billzetbe építve: MX Brown, "MXG" Brown, Kailh Speed Copper
+nem taktilisben: külön: Gateron Clear, Outemu Blue, billzetben MX Black, elvileg tudok prezentálni vintage MX Bluet is, ha visszacserélem a stemet a Frankencherryben a sajátjára)Ezeken felül taktilisben létezik még:
- Gateron Silent Brown
- Kailh Box Brown
- MX Clear
- MX Tactile Gray
- Kailh Pro Purple
- Outemu Purple (62gr, 68gr)
- Outemu Ice Purple (62gr, 68gr)
- Zealio Purple (62, 67, 75?)
(plusz még amit kihagytam kevésbé ismert márkákat)De ezek közül max az első kettőt mondanám MX Brown-szerűnek, többiek inkább az MX Clear posztjára pályáznak.
Kailh Pro Purplet nem szeretik annyira a külföldi fórumokon, mert ugyanott van és ugyanakkora a tactile bumpja, mint a Kailh Speed Coppernek, de hátrébb kapcsol, valahol ott, ahol a hagyományos kapcsolók.
Outemu Purple jóval taktilisebb, de azért elég pofátlan árakat kérnek, majdnem annyi, mint az MX Clear -
bencze
senior tag
válasz
dobragab #37391 üzenetére
Előrebocsátom, hogy még nem próbáltam ki, a héten jön meg a clear-es billentyűzetem de talán egy próbát megérhet
azt mondják erősebb a tactile bump benne mint a barna kapcsolóban. Ha a rugó erős akkor cserélhető gyengébbre, lesz "ergo clear"-ed. Esetleg megszakérti valaki ha hülyeséget mondtam de nekem ez jött le.
Nem tudom ilyesmit keresel-e de egy érdekes alternatíva lehet, persze kicsit ritkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Formula-1
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Motoros topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Keychron Q2 Pro - alumínium ház, BANANA switch hot swappable
- Keychron V3 Max vezeték nélküli mechanikus billentyűzet BROWN switch - ISO-HU
- Keychron V5 Max mechanikus billentyűzet - ISO-HU - BROWN switch
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest