Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz dobragab #37391 üzenetére
Előrebocsátom, hogy még nem próbáltam ki, a héten jön meg a clear-es billentyűzetem de talán egy próbát megérhet azt mondják erősebb a tactile bump benne mint a barna kapcsolóban. Ha a rugó erős akkor cserélhető gyengébbre, lesz "ergo clear"-ed. Esetleg megszakérti valaki ha hülyeséget mondtam de nekem ez jött le.
Nem tudom ilyesmit keresel-e de egy érdekes alternatíva lehet, persze kicsit ritkább.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
nyunyu
félisten
válasz dobragab #37391 üzenetére
Elkezdtem keresgelni, hogy milyen MX Brown-szeru kapcsolok vannak, es kb. ennyit talaltam. Tudtok olyat, ahol ki tudok probalgatni Kailh Coppert, es/vagy Gateron Brown-t?
Ebben max a DIY megszállottak tudnak segíteni, akik használtak már ilyesmiket.
(Nálam van pár db különálló Kailh Speed Copper, Gateron Brown, ezeken felül billzetbe építve: MX Brown, "MXG" Brown, Kailh Speed Copper
+nem taktilisben: külön: Gateron Clear, Outemu Blue, billzetben MX Black, elvileg tudok prezentálni vintage MX Bluet is, ha visszacserélem a stemet a Frankencherryben a sajátjára)Ezeken felül taktilisben létezik még:
- Gateron Silent Brown
- Kailh Box Brown
- MX Clear
- MX Tactile Gray
- Kailh Pro Purple
- Outemu Purple (62gr, 68gr)
- Outemu Ice Purple (62gr, 68gr)
- Zealio Purple (62, 67, 75?)
(plusz még amit kihagytam kevésbé ismert márkákat)De ezek közül max az első kettőt mondanám MX Brown-szerűnek, többiek inkább az MX Clear posztjára pályáznak.
Kailh Pro Purplet nem szeretik annyira a külföldi fórumokon, mert ugyanott van és ugyanakkora a tactile bumpja, mint a Kailh Speed Coppernek, de hátrébb kapcsol, valahol ott, ahol a hagyományos kapcsolók.
Outemu Purple jóval taktilisebb, de azért elég pofátlan árakat kérnek, majdnem annyi, mint az MX Clear[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Crypto Trade
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kupon kunyeráló
- iPad topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest