- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Most, h olvasom...
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz Domonkos #25283 üzenetére
Én sem bámulom egész nap a billentyűzetem, csak kicsit feldobta az asztalom, ennyi. Ha az apple billt kizártam volna akkor is valami nagyon hasonló billentyűzetet vettem volna, de akkor már miért ne inkább olyat vegyek ami a legjobban tetszik? Persze van akit egyáltalán nem érdekel, nálam sem ez a fő szempont, de ez a billentyűzet tényleg mindenben tökéletes számomra, nem csak kinézetben.
Mondjuk az is igaz hogy szinte mindent meg tudok szokni, a szar 3 ezer forintos billentyűzeten amin a gombok fele szorul is gyorsan írok.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz Domonkos #25283 üzenetére
Én az ipari kinézetet kedvelem, mert az sose megy a használhatóság kárára, illetve nem tolakodó, működik és kész (thinkpad, HP 35s számológép, vagy a model m is ilyen, vagy ha nem is annyira ipari, de egyszerű a parker tollaim, vagy az ezer éves felhúzós doxám).
Ha a szememet akarom masziroztatni Én akkor mondjuk a csajokat nézem a strandon
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest