Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Molydeus

őstag

válasz HThomas #106008 üzenetére

Zero Degree
    Ne nagyon számíts, hogy a Gateron egyhamar bővíteni fogja ezt a kört. Anno, amikor bejelentették, nagyon ígéretes volt és mindhárom switch, amit double-rail-el gyártottak jó is sikerült szerintem, de láthatólag nem aknázzák ki az ebben rejlő potenciált. Nem sokkal a megjelenésük után beütött a HE láz és a Gateron ott tolja a double-railt.
    Sima mecha vonalon hiányzik egy normál stem-es (nem long pole), egy speed és egy taktilis (ebből akár egy gyenge és egy erősebb is) és egy halkított taktilis.

Jelenleg a hibridekkel sem állunk jól, mert csak a Lunar Probe és a Zero Degree stemjei cserélhetőek, a Melodic-é speciális a leaf spring miatt. Ha előbbi kettőt kicseréled, akkor a lehet csinálni egy normál stem-est a Lunar Probe házában és egy semi-silent-et a Zero Degree-ben ráadásul úgy, hogy lefelé még kifejezetten hangos is lenne a long pole miatt. Az is egy opció, ha a Melodc-ból kiszedi az ember a leaf springet, az is egy alap lineárist csinál belőle.
    Viszont ezek mind nagyon költségesek, sokkal inkább megéri máshol szétnézni ha a wobble minimálizálás a cél.

AFSA
    Tipikus alis kínálat van, vagyis a népszerűbb(nek gondolt) színsémákat klónozzák, nem nagyon lesz belőlük egyedi, a blank meg rétegigény, főleg splergo vonalon népszerű.
    Ha az AFSA és az MT3 a hangsúlyos szférikus mélyítés miatt tetszenek, de a magasságot el tudod engedni, akkor ugyan nem olcsón, de az MTNU-ból is létezik blank (double-shot tiszta PBT és blank...), ha pedig egy kifejezetten alacsony uniprofil is belefér szintén mély szférikus felülettel, akkor a PBS-t nézd meg, bár nem tudom, hogy éppen mi érhető el belőlük. Szerintem az utóbbi splergo vonalon is érdekes lehet számodra.

Nekem az Ergo-n most SA Oblivion van fent. A legmagasabb elterjed profil, széfirkus, de kicsit sekélyebb a bemélyedés. Ennél tényeg érdemes a lehető legkisebb wobble-lel járó switchet használni, nálam még a Geon RAW Zero-nak is van egy minimális játéka. Engem nem zavar, de ez ilyen.

M.

Új hozzászólás Aktív témák